Glavni » google » Najboljše aplikacije za preživljanje prostega časa, boj proti dolgčasu in produktivne stvari s svojim mobilnikom

Najboljše aplikacije za preživljanje prostega časa, boj proti dolgčasu in produktivne stvari s svojim mobilnikom

AliExpress WW

Situacija je izredno pogosta in pravzaprav smo prepričani, da jo je prešlo ogromno naših bralcev, kar se je zgodilo tudi nam. Po navdušenju nad nakupom novega mobilnika čez nekaj časa začutimo, da nas to dolgočasi. In jasno je, da ko se navadimo nanj, nehamo videti nekatere od teh velikih stvari. Verjamemo pa, da si je mogoče povrniti ljubezen do pametnega telefona in pokazali vam bomo, kako.

Prva stvar, ki jo morate vedeti v zvezi s tem, je, da se bomo s temi nasveti, da se pametnega telefona ne boste naveličali, trudili, da vam ne bo treba prodati tistega, ki ga imate, in kupiti novega, ko se boste dolgočasili, razčleniti nekaj zanimivih priporočil. Ena izmed ključ, ki jo boste morali upoštevati tudi pri tej vadnici, tako kot pri vseh Androidih, je ta, da je ta operacijski sistem eden najbolj prilagodljiv po vsem svetu. Takrat beri naprej.

Kazalo ()

  Nasveti, da se pametnega telefona ne naveličate

  Obnovite vmesnik

  Eno prvih priporočil, ki vam ga lahko damo, če ste pametnega telefona nekoliko utrujeni, je seveda sprememba njegovega izgleda. Verjetno tisto, kar nas pri mobilnem telefonu hitreje utrudi kot njegov vmesnik, zato priporočamo, da začnete tam. Kar lahko storite, je zamenjati ozadje ali zaslon za zaklepanje telefona. Obstajajo celo teme, ki spreminjajo pakete ikon, ki jih imamo na voljo v telefonu, lahko pa tudi prenesete alternativni zaganjalnik, zakaj pa ne, lahko prilagodite in ustvarite nalepke.

  Mi sami v preteklosti smo učili nekaj zelo dobrih aplikacij za prilagoditev vašega mobilnega telefona Android, tako da lahko preverite med možnostmi, ki jih tam pustimo pri roki. Kakor koli že, v Trgovini Google Play boste zagotovo našli še veliko drugih prav tako zanimivih.

  Korenina

  Čeprav je res, da postopek ukoreninjenja priporočamo predvsem najbolj izkušenim uporabnikom, zakaj pa ne, tistim, ki so že izgubili garancijo za svoje naprave, vam bomo v tem primeru svetovali, da če vam je dolgčas s pametnim telefonom začnite s tem postopkom. Zahvaljujoč ukoreninjenju lahko boste izvajali vse vrste sicer nemogočih nalog, na primer nameščanje novih modulov, odstranjevanje privzetih aplikacij, ki jih ne uporabljate, dodajanje novih funkcij. Skratka, za boljšo uporabniško izkušnjo lahko prilagodite tudi svojo Facebook steno.

  Kot vedno rečemo, naj postopek ukoreninjenja izvaja a specialist na tem področju, in ne, da sami začnete dajati roko, da vidite, ali lahko z njim. Zato, kot vedno v teh primerih, raje olajšajte in vse dobro analizirajte, preden nadaljujete..

  Prilagodite zunanjost telefona

  Če vas nobeno od obeh zgornjih priporočil ne prepriča, potem verjetno lahko poskusite s srečo pri spreminjanju zunanjega videza naprave. V teh primerih priporočamo, da preizkusite druge ovitke, ovitke in dodatke za telefone v primerjavi s tistimi, ki jih imate. In če jih nimate, potem kakšen boljši način za začetek poskusite srečo z novimi, Seveda. Zanimivost zadeve je, da če imate slavni pametni telefon, boste v zvezi s tem našli vedno več možnosti, lahko prilagodite svoje ikone.

  Kako izkoristiti mobilni telefon, da se ne dolgočasi

  Eden od prednosti pametnega telefona, da se ne bi dolgočasili v bistvu je v tem, kako vsestranski in večnamenski a pametni telefon, no, prihajajo z raznolikost aplikacij in orodij ki vam brez dvoma preprečujejo, da bi se dolgočasili.

  Z različnimi aplikacijami, ki so bile razvite v zadnjem času, je to omogočilo ne samo doseči telefonirajte ampak tudi najbolj zapletene, ki si jih omislite, na primer; igrajte se, študirajte, kupujte prek spleta, med drugim ponujajte storitve in tako preprečite, da bi se dolgočasili.

  Zdaj z Androidom bolj prilagodljiv in dostopen operacijski sistem na svetu imate možnost, da vas moti kjer koli in kakor koli želite, z različnimi možnostmi, kjer si ga lahko prilagodite ali preprosto lahko brskate po internetu ali prek družbenih omrežij v globaliziranem svetu.

  Ali vam s temi nasveti ni uspelo, da bi se vaš mobilni telefon dolgočasil?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar