Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za brezplačne video klice iz mobilnega telefona

Najboljše aplikacije za brezplačne video klice iz mobilnega telefona

AliExpress WW

Aplikacije za takojšnje sporočanje imajo je revolucioniral naš način komuniciranja z ostalimi. Do točke, ko imamo danes vsi mobilne telefone, a najmanj, kar počnemo z njimi, je klic.

Čeprav se zdi, da je stvar s telefonskimi klici nekoliko zastarela, kar še naprej narašča So video klici, saj so bolj udobni, lahko vidiš osebo in poznaš njen izraz, lahko vidiš, kaj počne ali jim preprosto pokažeš nekaj, medtem ko govorijo, kot da bi se soočili z njimi, čeprav so kilometri ki jih ločujejo.

Zaradi vseh prednosti, ki jih imajo video klici, so nam telefonske družbe pred nekaj leti poskušale prodati znameniti sistem za video klice, vendar svojega cena je bila previsoka radi biti privlačni.

Vendar pa lahko zahvaljujoč sistemom, kot sta Skype ali Viber, med drugim telefonirajte brezplačno, kaj je naredilo ta način sporočanja enega najljubših mlajših generacij, čeprav tudi starejši spoznavajo ta sistem.

Kazalo ()

  Kako na preprost način vzpostaviti video klice na Skype, Viber in WhatsApp.

  Video klic je video pogovor, ki poteka v živo, od osebe do osebe, prek interneta. Je veliko bolj osebna oblika pogovora in izboljšuje komunikacijo tako osebno kot profesionalno.

  Eden izmed najbolj priljubljenih sistemov za video klice je Skype. To je programska oprema, ki omogoča klicanje in video klice popolnoma brezplačno. Poleg tega lahko za enostavno prijavo uporabite svoj Facebook, Gmail ali telefonsko številko.

  Prenos in uporaba aplikacije sta brezplačna, če pa smo tudi pripravljeni plača, dobimo še nekaj prednosti na primer možnost klicanja zunaj naše skupine stikov in klicanje telefonskih številk ali pošiljanje sporočil SMS, funkcija, ki je danes videti nekoliko zastarela.

  Viber je tudi sistem za neposredno sporočanje razvila, da se še naprej širi ponudbo storitev. Sistem se je začel s ponudbo besedilnih sporočil in možnostjo brezplačnega klica, od leta 2014 pa omogoča tudi video klice.

  Tako kot v primeru Skypea, lahko tudi neposredno kontaktiramo samo s tistimi, ki so del naše skupine stikov. Lahko pa se pogovorimo z ne-uporabniki, če kupujemo kredit na Viberju.

  Zadnji, ki se je pridružil navdušenju nad video klici, je bil WhatsApp. Govorice o tej temi so postali resničnost in zdi se, da bodo naslednje funkcije končno vključevale to funkcijo.

  Še več, posodobitev za iOS z video klici je zdaj na voljo, možnost video klica pa naj bi prispela od postopoma do uporabnikov. Trenutno lahko video klice opravljamo samo z ljudmi, ki jih imamo med svojimi stiki.

  Video klice lahko združite v skupine, tako da jih lahko preprosto opravite.

  Naslednji korak so za zdaj skupinski video klici ne Viber ne WhatsApp imajo možnost ponuditi jih, čeprav ni izključeno, da bo ta možnost prišla v prihodnosti.

  Skype pa nam omogoča, če lahko ustvarimo video klic, v katerem lahko hkrati sodeluje do 25 ljudi, zato je za nas zelo dobra možnost..

  Kakšna je združljivost skupinskih video klicev?

  Glede združljivost vseh teh aplikacij Poskušajo doseči čim več ljudi, zato so na voljo za osebne računalnike, MAC in operacijske sisteme, kot sta iOS in Android, ki so najpogosteje uporabljeni po vsem svetu..

  Če želiš izveste več o video klicih in katera je najboljša aplikacija za njihovo izvedbo, priporočamo, da primerjate Skype, Facetime in WhatsApp, tako da lahko pregledate značilnosti vsakega posebej in se najbolje odločite ter vidite, katera od teh aplikacij najbolj ustreza vašim napravam.

  Video klic je edinstven način komunikacije kjer se lahko uporabnik ustno in vizualno poveže z drugo osebo, ne glede na to, kako daleč je. Nobenega dvoma ni, da nam je ta tehnologija prinesla velike prednosti, kot so:

  • Zahvaljujoč tehnologiji 4G lahko hkrati komunicirate z enim ali več kot dvema uporabnikoma.
  • Uporabnik ne potrebujejo računalnika Če želite vzpostaviti video klic, ga lahko vzpostavite s svojega mobilnega telefona, kar pomeni, da ga lahko vzpostavite od koder koli na svetu.
  • Dejstvo, da lahko z drugim uporabnikom vzpostavi očesni stik naredi pogovor bolj smiseln, tako da boste lahko veliko bolje razumeli, kaj potrebujejo drugi.
  • Video klici olajšajo delo od doma, saj ga omogočajo veliko bolj povezan in produktiven.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar