Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za root ali root mojega Androida za mobilne naprave

Najboljše aplikacije za root ali root mojega Androida za mobilne naprave

AliExpress WW

Če ste v dvomih glede tega, ali bi morali svoj mobilni telefon ukoreniniti, vam bomo pomagali vedeti razloge zakaj bi ga morali ukoreniniti. Poznali boste najboljše aplikacije za ukoreninjenje mobilnega telefona in ga začeli kar najbolje izkoristiti. Aplikacije, za katere ste nedvomno že želeli vedeti, zaradi katerih se boste počutili kot da ste zapravili čas.

Obstaja veliko stvari lahko naredite kot root uporabnik, in obstajajo aplikacije, ki so odgovorne, da nas na to opomnijo. Zato je izvedba in razumen ukrep seznam najboljših aplikacij za prenos po ukoreninjenju mobilne naprave..

Kazalo ()

  Zakaj root mojo mobilno napravo?

  Če želite vedeti zakaj bi morali koreniti svoj mobilni telefon, Preprosto je, ko imate root, imate možnosti, ki vam omogočajo, da presežete aktiviranje možnosti za razvijalce. Kar lahko storite, ko se zakorenini, lahko uvrstite na seznam, kar pa bi lahko bil zelo obsežen seznam.

  Če imate znanje, je ukoreninjenje naprave Android šele prvi korak, in če ga nimate, pomeni, da najboljše aplikacije za root vašega mobilnega telefona postane možnost. Aplikacije z različnimi funkcijami, vendar ko jih začnete uporabljati, postanejo koristne in potrebne.

  Nikoli ne škodi popolnejšega upravljanja baterije ali zvoka mobilnega telefona, in to so stvari, ki jih lahko dosežete s pomočjo teh odličnih aplikacij. Obstajajo celo aplikacije, ki vam omogočajo spremenite programsko opremo naprave, bodisi začetek po meri, spreminjanje videza ikon ali konfiguriranje vrstice z obvestili.

  Toda vse te funkcije so možne samo, ko zaženete svoj mobilni telefon, poleg tega pa vam nikoli ne škodi dostop do uporabne aplikacije, ki lahko izboljša vašo napravo ali vam pomaga rešiti kakšno težavo.

  Najbolje zakoreninjene aplikacije za Android

  SuperSU

  Mnogi uporabniki root bodo to varno upoštevali SuperSU Je ena najboljših aplikacij za mobilne naprave Android, ki jo moramo upoštevati, in je res ena izmed nepogrešljivih. Glede tega moramo poudariti, da deluje kot pomočnik za napravo in nam omogoča odsek Super User, da v celoti izkoristimo novi potencial opreme.

  AdBlock Plus

  Čeprav je res, da so bila nekatera spletna mesta posebej razvita, da ne bi delovala v primeru, da prekličemo njihove oglase, v mnogih drugih primerih priporočamo prenos in uporabo aplikacije, kot je npr. AdBlock Plus. Glede te aplikacije moramo upoštevati, da nas v bistvu drži stran od oglasov, tako da nas ne motijo ​​več, kot je potrebno. Najboljši možni oglasni program.

  Viper4Android FX

  Eden najbolj specifičnih razlogov, zaradi katerega najdemo korenino mobilne naprave Android, je neposredno povezan z nadzorom zvoka. Za to obstaja nekaj boljših rešitev kot Viper4Android FX. Glede te aplikacije moramo poudariti, da ima veliko zanimivih lastnosti, kot so prilagoditve izenačevanja, izboljšave kakovosti zvoka, med drugim tudi optimizacije izhodov zvočnikov..

  To je priročno za tiste uporabnike, ki želijo povečati glasnost svojega Androida, saj uporabljajo številne mobilne naprave prihajajo s tovarniškimi omejitvami. Te omejitve postanejo dolgočasne za tiste, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoje naprave..

  Iz tega razloga Viper4Android FX postane eden najboljših za ukoreninjenje naprave in z njenim prenosom lahko rešite te omejitve.

  Titanova varnostna kopija

  Ko enkrat vstopimo v svet zakoreninjenih naprav, je morda hkrati dobro, da imamo zanesljivo aplikacijo za varnostno kopiranje. Torej Titanova varnostna kopija To je najboljše, kar vam lahko ponudimo. V vašem primeru moramo reči, da je kot nalašč za zaščito vse naše vsebine, ne da bi pri tem pozabili, da ima veliko zanimivih nastavitev, kar je idealno tudi za začetnike..

  Greenify

  In ne bi mogli nehati sestavljati nobenega od teh seznamov, ne da bi upoštevali, kaj se zgodi Greenify, zadnja aplikacija, ki jo je treba upoštevati v teh primerih, idealna za tiste, ki sredi popoldneva ostanejo brez baterije. Ta aplikacija je bila posebej razvita, da lahko dosežemo boljšo avtonomijo, tako da nam ni treba več iti ven s polnilnikom.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar