Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za poslušanje glasbe v mobilnem telefonu, ne da bi jo bilo treba prenesti v Android in iPhone

Najboljše aplikacije za poslušanje glasbe v mobilnem telefonu, ne da bi jo bilo treba prenesti v Android in iPhone

AliExpress WW

Poslušati glasbo je dejavnost, ki večino ljudi sprosti v času stresa. Nimamo pa vsi MP3 ali iPod najnovejše generacije, zato uporabljamo mobilne telefone. Ena težava, ki jo najdemo, je prostor, zato vam bomo pokazali najboljše aplikacije za poslušanje glasbe.

Zdaj, če upoštevamo, da obstaja veliko naprav, ki nimajo velike zmogljivosti shranjevanja, potem je pomembno, da poleg tega, da lahko poslušam glasbo, ne zasede dobrega dela spomina opreme.

Torej, če ne veste, kje lahko naložite in poslušate glasbo, ali nimate prostora zanjo na mobilnem telefonu, vam bomo pokazali najboljše aplikacije za poslušanje glasbe ki jih lahko najdete. Če tudi vaš mobilni pomnilnik ne omogoča prenosa niti aplikacije, boste imeli najboljše strani za poslušanje glasbe.

Kazalo ()

  Katere so najboljše aplikacije za poslušanje glasbe?

  Glasbe, shranjene v mobilnem telefonu, ni priporočljivo, vsaj ne v velikih količinah. Mora ne pozabite, da bo to zavzelo prostor, ki jih v drugih primerih lahko dodelimo fotografijam, video posnetkom in številnim drugim vsebinam.

  Na srečo in zahvaljujoč izboljšanju trenutnih povezav, do katerih imamo dostop, ugotavljamo, da obstaja več aplikacij, ki nam omogočajo poslušanje glasbe tudi ne da bi ga morali prenesti na telefon.

  Spotify

  Ta sistem, imenovan pretakanje, nam nato pokaže več aplikacij, čeprav brez dvoma najboljši med njimi je Spotify, tisti, ki ga uporabniki skoraj soglasno štejejo za aplikacijo številka ena za poslušanje glasbe na mobilnem telefonu.

  Najboljše od vsega je, da je Spotify brezplačna aplikacija, čeprav jo ima z različico Premium ki dodaja nekaj zanimivih funkcij, s pomočjo katerih lahko izboljšamo njegovo delovanje ali poslušamo glasbo, ne da bi jo morali prenesti, ali celo potrebujemo povezavo.

  Brezplačna različica vam omogoča dostop do skoraj vseh vsebin, ob upoštevanju, da se občasno sredi pesmi oglasi. Dobra stvar je, da se z različico Premium znebimo nadležnega oglaševanja, poleg tega pa jo lahko plačate s kreditno kartico in brez nje.

  Shazam

  Ta aplikacija je nedvomno ena najboljših, saj nam ne omogoča samo prepoznavanja pesmi, ki je bila pravkar predvajana v reklami, ampak lahko dostop do veliko glasbe na spletu.  Zaradi teh lastnosti je ena najboljših aplikacij.

  Shazam lahko brezplačno prenesete v Android in iPhone. Kar je še en izgovor, da vam povem, da je to samo odlična aplikacija. Enako ima zelo vsestranski vmesnik, zato lahko vse njegove funkcije obravnavate na preprost in hiter način.

  Soundcloud

  Da tega seznama ne bi preveč razširili, bomo nadaljevali s to aplikacijo, ki tudi velja za socialno mrežo. Uporabnikom omogoča, da delijo svojo glasbo in poslušajo, kaj počnejo drugi izvajalci..

  Ti lahko sledite svojim najljubšim izvajalcem, In lahko bi rekli, da lahko, ker spominja na družabno omrežje, začnete govoriti z njimi. Upoštevati morate, da niso vsi umetniki družabni s svojimi oboževalci..

  Katera spletna mesta so najboljša za poslušanje glasbe v spletu?

  Spotify Web

  In Spotify ponovno vstopi na ta seznam, zanimivo je, da želite plačati ali ne, s katero koli vrsto računa lahko poslušate vso glasbo, ki jo želite. Čeprav ima različica Premium prednost, da ni potrebna povezava z WiFi, 3G ali 4G, če jo prej prenesemo.

  Ena od prednosti uporabe te platforme je povezana z dejstvom, da je veliko umetnikov in skupin vržejo skoznjo. Iz tega razloga, če želite spremljati njihove novice ali spoznati nove tolmače, je to odlična možnost..

  Če imate kakršne koli težave ali vprašanja z aplikacijo Spotify, ne oklevajte in nam pustite komentar, da vam bomo lahko pomagali.

  Soundcloud

  Tako kot pri Spotifyju lahko tudi na uradni strani SoundCloud dostopate do te strani vam ponuja enake funkcije in vsestranskost ki jih lahko najdete v svoji prijavi. Vse, kar morate storiti, je, da izberete stran, ki vam najbolj ustreza, in začnete poslušati svojo glasbo, bodisi z eno najboljših aplikacij za poslušanje glasbe bodisi z eno najboljših strani.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar