Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za zameglitev, zameglitev ali popačenje fotografij, tako da so zamegljene v mojem mobilnem telefonu

Najboljše aplikacije za zameglitev, zameglitev ali popačenje fotografij, tako da so zamegljene v mojem mobilnem telefonu

AliExpress WW

Če želite poskrbeti za svojo zasebnost, vas verjetno zanima nekaj najboljše aplikacije za zameglitev ali zameglite fotografije in tako iz njih odstranite pomembne informacije kot podatke ali obraze mladoletnikov ali druge elemente, za katere ne želite, da jih vidijo drugi. Prav tako je zelo koristno med ozadjem najljubše fotografije skriti stvari, ki nam niso bile všeč.

Seveda je Photoshop za marsikoga najboljša aplikacija v tej vrsti primerov, čeprav, kot je veliko drugih, vam spodaj želimo zagotoviti seznam aplikacij za zameglitev fotografij da ne bi smeli nehati upoštevati.

Torej, če želite imeti fotografijo, ki je videti, kot je bila posnel ali uredil strokovnjak, ampak skrivanje njegovih elementov. Tukaj vam bomo dali najboljši seznam aplikacij, ki to nalogo popolnoma izpolnjujejo.

Kazalo ()

  Katere so najboljše aplikacije za zameglitev, zamegljenost ali popačenje fotografij?

  Po fokusu

  Začnemo z aplikacijo, ki je na voljo tako za iOS kot za Android, in sicer tisto ima nekaj zelo specifičnih funkcij ki služijo za naloge, kot so omenjene, do te mere, da lahko ustvarite maske, ki omogočajo zamegljene ali zamegljene fotografije.

  Je tudi storitev, ki lahko nastavimo po svojih željah da ga uporabim v polni meri. Vendar ne pozabite, da čeprav stane le 0,99 evra, v iOS-u ni brezplačen.

  Tadaa HD Pro

  Pojdimo na drugo aplikacijo, ki jo je v tem primeru mogoče uporabljati samo v mobilne naprave iz linije Apple, ki imajo tako brezplačno kot plačljivo različico. Pomanjkljivost brezplačne različice je, da na slike natisne vodni žig, kar je v nekaterih primerih lahko moteče..

  Po drugi strani pa omogoča ne samo zameglitev bistvenih elementov na fotografijah, temveč tudi njihovo ozadje, ponuja pa tudi nekaj privlačnih filtrov.

  Facetune

  Vrnemo se k razpoložljivim storitvam tako na iOS kot na Androidu. V tem primeru s predlogom najpopolnejših v segmentu, zaradi katerega ne boste mogli le urejati tradicionalnih slik, temveč tudi oblikovati tako, da bodo samoportreti izjemno izboljšali njihove rezultate..

  Med elementov, ki jih lahko retuširate med njimi so nekateri, kot so barva kože, barva las, barva oči, gube.

  Brez dvoma je to eden izmed popolnejše prijave, ki jih imamo na tem seznamu, zato ga toplo priporočamo.

  Pixlr express

  Pixlr Express je še ena izmed priljubljenih aplikacij v tej kategoriji. Popolnoma je brezplačna in najbolj uporabna nam je funkcija, da svoje najboljše fotografije neposredno delimo na glavnih družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter ali Instagram. Očitno obstajajo med drugim tudi možnosti za izdelavo kolažev, spreminjanje barv.

  Fore Photos

  In na koncu imamo še Fore Photos, storitev, ki jo je mogoče najti samo na voljo za naprave Apple iPhone. Ena njegovih glavnih prednosti pred drugimi je, da je združljiv tudi z najnovejšimi različicami iPhonov in njihovimi večjimi zasloni. Zahvaljujoč njej boste lahko dosegli rezultate na višini profesionalcev, zato ne pozabite poskusiti.

  Priporočila za pravilno urejanje fotografije

  Začnimo s tem, da se med drugim osredotočimo na zamegljenost predmetov, ozadja, obrazov. Prva stvar, ki jo morate storiti, da dobro analizirate fotografijo, je to Priporočljivo je, da povečate v njem, tako da lahko podrobno vidite prostore, ki jih želite popačiti.

  Ko končate, nadaljujte z izbiro orodja za zameglitev, ki ga nudi aplikacija, ki ste jo izbrali.

  Nato nadaljujte do učinek uporabite zelo previdno nad izbranim območjem. Zelo pomembno je, da ste do tega natančni, ker če to storite narobe, lahko poškodujete splošno estetiko fotografije.

  Zdaj se sklicujem na urejanje razsvetljave, Moramo reči, da je zelo pomembno, da začnete z dobro podlago. Za to je nujno, da fotografirate s kakovostno kamero, pri čemer upoštevate svetlobo, kjer se odločite za fotografiranje..

  Po drugi strani pa bi morali na fotografiji največ retuširati učinki nasičenosti, osvetlitve in izpostavljenosti. Poleg tega prilagodite črno-belo po vaših željah, tako da bo videti, kot da jo je uredil pravi strokovnjak..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar