Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za shranjevanje, ki omogočajo brezplačno nalaganje datotek v oblak

Najboljše aplikacije za shranjevanje, ki omogočajo brezplačno nalaganje datotek v oblak

AliExpress WW

Težave, ki jih imajo uporabniki različnih mobilnih naprav že leta v smislu njihove zmogljivosti shranjevanja, so se končale s pojavom oblačnega shranjevanja. Čeprav je res, da ne more rešiti vseh težav, povezanih z vsebino in aplikacijami, nameščenimi v naših računalnikih, je orodje nepogrešljiv, da bi naredil prostor.

Pravzaprav je prihod shrambe v oblaku povzročil, da je vse več uporabnikov opustilo njihovo varčevanje datotek na karticah microSD -shranjevanje nakupa - da jih odnesete neposredno v "oblak ". Kadar želimo zaščititi svoje slike, fotografije, videoposnetke, dokumente in celo klepete WhatsApp, se lahko vedno zanesemo na programe za shranjevanje v oblaku, svoje povezave lahko shranite v oblak.

Zdaj vemo, da vse aplikacije za shranjevanje v oblaku ne bodo enako koristne, odvisno od mobilne naprave, ki jo imamo, in uporabe različnih aplikacij in same opreme. Iz tega razloga vam tokrat želimo pokazati, kaj smo za nas pet najboljših aplikacij za shranjevanje v oblaku, tako da jih lahko vse preizkusite in obdržite tisto, ki vam je najbolj všeč.

Kazalo ()

  Najboljše aplikacije za shranjevanje v oblaku

  OneDrive

  Začnemo s stavi Microsofta v segmentu shranjevanja v oblaku, OneDrive, orodje, ki nam ponuja, da shranimo vse svoje datoteke s podporo tega podjetja in kaj to pomeni. OneDrive je kot nalašč za tiste, ki delajo s paketom Office, saj so funkcije varnostnega kopiranja vseh datotek popolnoma brezplačne in enostavne za učenje..

  Googlov pogon

  Če smo že prej omenili Microsoftovo alternativo, moramo reči, da je tudi Googlov pogon, Googlovo orodje, ko govorimo o shrambi v oblaku, aplikacija, ki ponuja 15 GB prostora za shranjevanje brezplačno, ponuja dodatne elemente, kot so zgodovina vseh sprememb, ki jih imamo, možnost dostopa do vseh vrst vsebin, pregledovanje delovnih mest itd..

  Dropbox

  Tretja aplikacija za shranjevanje v oblaku in obenem še ena najbolj znanih zgoraj je Dropbox, o čemer moramo poudariti, da lahko brez težav dobimo do 16 GB prostora za shranjevanje. Je hitra in intuitivna možnost, za katero moramo tudi povedati, da ima takojšnje varnostne kopije, idealne za fotografiranje z mobilnim telefonom v računalnik.

  Škatla

  Box je verjetno najosnovnejša od vseh aplikacij, ki nam omogočajo, da lahko v oblaku uživamo brez preveč zapletov, z 10 GB brezplačnega prostora in dostopnimi cenami za njegovo razširitev. Glede na svoje funkcije je kot nalašč za nalaganje, nalaganje ali skupno rabo datotek z drugimi, kar vam omogoča, da brez večjih težav urejate in komentirate datoteke v oblaku..

  MediaFire

  Če vas nobena od zgornjih aplikacij še ni prepričala, MediaFire bo vedno prisoten, enega, pri katerem moramo poudariti, da za samo 2,50 USD ponuja do 100 GB prostora za shranjevanje. Z zelo preprostim vmesnikom in brez nepotrebnih predmetov je nekoliko bolj profesionalna alternativa kot prejšnje, če seveda plačujemo za njegovo storitev, seveda.

  Amazon Drive

  Kaj shranjevanje v oblaku ponuja predogled datotek, ustvarjanje in urejanje teh map, možnost skupne rabe po e-pošti ali drugih aplikacijah, predvajanje glasbe in videoposnetkov, ki so bili shranjeni v aplikaciji, in vse to z mobilnega telefona.

  Mega

  Njegova brezplačna različica ima 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje, V katerem lahko naložite s fotografij v dokumente ali datoteke iz katere koli naprave, naj bo to mobilna naprava, tablični računalnik ali računalnik. In če želite več prostora za shranjevanje z letno naročnino, lahko povečate do 200 GB, za več prostora pa lahko konfigurirate shrambo v oblaku.

  SugarSync

  Aplikacija, ki omogoča sinhronizacijo in dostop do vseh datotek brez kakršne koli povezave morate zanjo samo sinhronizirati to aplikacijo z napravo.

  Omogoča skupno rabo map z želenimi uporabniki in vrsto enostavnih, preprostih in varnih orodij za zaščito vseh datotek, shranjenih v tej aplikaciji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar