Glavni » amazon » Najboljše aplikacije in programi za brezplačno izdelavo diagramov poteka - prenesite jih

Najboljše aplikacije in programi za brezplačno izdelavo diagramov poteka - prenesite jih

AliExpress WW

Glede na to, kar beremo v komentarjih, ki so prišli do nas, je veliko uporabnikov, ki jih zanima dobra aplikacija za ustvarjanje diagramov poteka, konceptnih zemljevidov, Sheme in tabele SQL za študij računalništva, ne glede na stopnjo. Ravno zato smo si v tem članku vzeli čas in sestavili nekaj, za kar menimo, da so najboljše aplikacije v tem segmentu, zato jih bomo omenili spodaj.

Kazalo ()

  Aplikacije za ustvarjanje diagramov poteka

  DroidDia Prime

  Nato začnemo z DroidDia Prime. To je aplikacija, s katero boste lahko brez težav delali na diagramih, organizacijskih diagramih, Vennu, miselnih in konceptnih zemljevidih. Nekatere njegove glavne značilnosti so povezane z zmožnostjo dodajanja vseh vrst figur in vektorjev, poleg dodajanja vseh vrst oblik. Datoteke lahko tudi generirate v oblikah JPEG ali PNG, dodate oznake, izbirate in premikate vsebino, spreminjate oblike in velikosti, celo izostrite in zamegljujete..

  Droiddia Prime Je ena najpogosteje uporabljenih aplikacijskih shem na trgu, ta aplikacija ima udoben vmesnik za svoje uporabnike. To omogoča uporabnikom, da ustvarijo ne le diagrame poteka, lahko pa brez težav izdelajo diagrame poteka, miselne in konceptne zemljevide..

  Diagrami poteka diagramov

  Diagrami poteka diagramov kliknite druga možnost znotraj tega segmenta, in menimo, da sploh ni slab, zelo zanimiv, še posebej, če želite delati na diagramih, miselnih zemljevidih, shemah in SQL. Poleg tega izstopa predvsem zato, ker ima široko paleto simbolov in vektorjev, kar vam bo omogočilo, da brez težav določite vedenje diagramov poteka. Če vas prejšnja možnost ni prepričala, boste verjetno v tem našli dobro alternativo.

  ClickCharts Flowcharts je aplikacija, ki jo ljudje običajno upoštevajo za hitro izdelavo diagramov poteka, kar je posledica velikega števila simbolov in vektorjev, ki jih ima. Z njim je mogoče izdelati najbolj privlačne modele miselnih in konceptualnih kart..

  Oqto diagram

  In končali smo naravnost iz roke Oqto diagram, V tem primeru govorimo o aplikaciji, ki je med najbolj priljubljenimi v tem segmentu. V zvezi s tem morate upoštevati, da deluje tako na mobilnih napravah Android kot na tabličnih računalnikih z istim operacijskim sistemom. Zahvaljujoč njej lahko ustvarite vse vrste diagramov poteka, miselne zemljevide, Vennove diagrame, SQL, stroje za neskončno stanje in še več. Omogočil vam bo celo izvoz vsebin v različnih oblikah, kot so PNG, PEG, SVG in druge..

  Oqto diagram Nedvomno je optimalna možnost za tiste, ki želijo izdelati kakovostne diagrame, ta aplikacija jim omogoča, da ustvarijo diagrame poteka, miselne in konceptualne karte, Vennove diagrame in SQL. Ta aplikacija deluje za tablične računalnike Android in pametne telefone in jo brez težav prenesete.

  Veste, za kaj se uporabljajo diagrami poteka, naučite se, kako jih uporabljati

  Nekaj, kar počnejo številni študentje računalništva so konceptne karte in diagrami poteka, to pa postane dolgočasno brez pomoči, ker mnogi učitelji v njem ne dajo veliko možnosti. Zato lahko izberete določene programe, ki vam bodo v pomoč in jih lahko naložite na svoj mobilni telefon.

  Programi, ki jih je treba opraviti diagrami poteka in zemljevidi Konceptualni koncepti niso nekaj novega, nedvomno pa nekaj drugega, za čimer so iskali doma. Zato so ti programi, da bi se študentom računalništva izognili preglavicam, na voljo vsem.

  Ti programi pa niso na voljo za Windows ali Mac OS, Toda zaradi udobja novih generacij, ki so namenjene Androidu, je to njihovo delo lažje.

  The uporabo teh aplikacij mnogim študentom omogočil, da razvijejo diagrame poteka za svoje razrede, projekte in preiskave, skratka lahko predstavljajo razlago o delovanju programov, ki jih oblikujejo.

  Pomembna je uporaba diagramov poteka za študente računalništva in te aplikacije vas bodo nedvomno rešile težav.

  Katera od teh aplikacij za ustvarjanje diagramov poteka je vaša najljubša??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar