Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za gledanje televizije v telefonu Android

Najboljše aplikacije za gledanje televizije v telefonu Android

AliExpress WW

Ali imate napravo Android in bi radi gledali televizijo in vaše najljubše programe posebej na njej, ne da bi morali plačevati? Takrat bi morali vedeti, da imamo na srečo več več kot zanimivih aplikacij in programov, ki nam omogočajo, da v celoti uživamo v svojih ljubljenih programih, čeprav je za to bolje, da jih podrobno pregledamo, zato vemo, katera najbolj ustreza našim možnostim in želje..

TV Watch - TV in filmi v živo

Verjetno bo za mnoge to najbolj znana aplikacija na svetu, ko gre za gledanje klasičnih televizijskih vsebin v napravi Android, zahvaljujoč "TV Watch - Live TV & Movies " pa lahko dostopamo do večine svetovnih kanalov, brez plačati en evro in s prednostjo, da je vse urejeno glede na državo ali spol in da lahko vidimo vsebine, povezane tako z WiFi kot s 3G ali 4G LTE.

Ena največjih prednosti TV Watch - TV in filmi v živo v primerjavi s konkurenco je neposredno povezana z dejstvom, da nam ne ponuja le dostopa do glavnih televizijskih kanalov, temveč ima na voljo tudi radijske postaje, tako iz Španija kot iz tujine, zato je na primer senzacionalistično učiti se novih jezikov in biti združljiv z napravami, ki uporabljajo Android 2.2 ali novejšo različico.

Mobilna TV

Da nas preprostost imena, Mobile TV, ne prepriča, da gre za preveč preprosto aplikacijo ali da nima potrebne vsebine, saj se v tem primeru zgodi ravno nasprotno, saj smo v prisotnosti enega ki ima vmesnik resnično privlačen, s številnimi več kot zanimivimi kanali, čeprav s posebno posebnostjo, da so vse postaje v angleščini.

Najboljše pri Mobile TV je, da nam omogoča hiter in enostaven dostop do televizije v živo in do posnete televizije, tudi za pretakanje prenosov, čeprav v nobenem od primerov za to vsebino ne bomo morali nič plačati. Še ena podrobnost, ki jo moramo upoštevati pri tej aplikaciji, je, da je treba imeti nameščen Flash, ki se sicer iz varnostnih razlogov, čeprav ni zapleten, skuša izogniti.

Justin TV

Če ste eden tistih, ki že leta poskušate gledati televizijo v računalnikih, ste zagotovo že kdaj slišali za Justin.tv, platformo, ki se je prvotno pojavila na osebnem računalniku, a se je seveda prilagodila novemu času, tako da je preskok na Android. V vašem primeru nam ponuja dostop do izjemnega števila kanalov, ki so jih ustvarili uporabniki spletnega mesta, tako da lahko vidite katero koli vrsto vsebine, ki vas zanima..

Kar zadeva Justin.tv, morate vedeti, da ima to prednost, in sicer je količina vsebine, ki jo imamo na voljo, verjetno največja, ki obstaja za tovrstne programe, čeprav po drugi strani vsebina ni vedno vidna v najboljše kakovosti. Kakor koli že, če iščete zanimivo in množinsko izkušnjo, ste lahko prepričani, da je Justin.tv vaša možnost, vedno z obrazložitvijo, da deluje na terminalih z Androidom 4.0 ali novejšim.

Sport TV

Če nadaljujemo z najboljšimi aplikacijami za Android, da bi lahko uživali v naših terminalih, je nemogoče izgubiti izpred oči, kaj se dogaja s Sport TV, ki ima lastno ime, veliko več skupnega s športnimi oddajami. V bistvu na Sport TV najdete nogometne tekme, čeprav obstajajo tudi teniške tekme in druge, vedno v pretakanju, tako da lahko iz minute v minuto spremljate novice o svoji najljubši ekipi ali športniku.

Otroška TV

Otroška televizija je zadnja izmed možnosti televizijskega oddajanja, ki jo lahko priporočimo, v tem primeru pa najdemo takšno, ki je bila posebej razvita za zabavo najmlajših. Če morate za nekaj časa zapustiti dom ali se učiti, ko je vaš otrok blizu vas, ste lahko prepričani, da ga bo s to aplikacijo zabaval z gledanjem njegovih najljubših programov, z vsebino v YouTubu, izbrano za najmlajše, tako da bo ne more brskati po video platformi brez nadzora.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar