Glavni » android » Najboljše aplikacije za brezplačno mešanje DJ glasbe v Androidu ali iPhoneu v španščini

Najboljše aplikacije za brezplačno mešanje DJ glasbe v Androidu ali iPhoneu v španščini

AliExpress WW

Glasba je za marsikoga zelo pomemben del njihovega življenja, tako da je veliko ljudi, ki si želijo ustvarjati lastne mešanice, da bi uživali v svoji najljubši glasbi tako, kot jim je najbolj všeč. Za vse tiste ljubitelji glasbe, Danes vas bomo naučili več aplikacij, ki vam bodo omogočile, da mešate svojo najljubšo glasbo in se počutite kot pravi DJ.

Kazalo ()

  VirtualDJ, med najboljšimi aplikacijami za mešanje glasbe

  Če imate radi glasbo in mešanje, tako profesionalno kot ljubiteljsko, zagotovo poznate Virtual DJ-ja in ta aplikacija ima za hrbtom več kot 20 let razvoja.

  Znebiti se brezplačna različica in plačljiva različica z veliko več možnostmi, Če pa začnete v svetu mešanja, vam bo za zdaj več kot dovolj..

  VirtualDJ omogoča predvajanje dveh ali več skladb hkrati. Samodejni sistem za nastavitev BPM (utripov na minuto) bo skladbe predvajal sinhronizirano in tako olajšal mešanje. Imate tudi veliko različnih učinkov ki jih lahko dodate, da boste svojim kreacijam dali bolj oseben pečat.

  Da bo vaša naloga še lažja, vas aplikacija olajša sledite priporočilom, ki jih lahko kombinirate.

  Edjing, strokovnost v aplikaciji

  Izdelana je druga na seznamu najboljših aplikacij za mešanje glasbe še posebej za mešanje na mobilnih napravah in ima vse bistvene učinke, ki jih potrebuje dober DJ.

  Če uporabljate Samodejni način Aplikacija vam bo pomagala, da bo mešanica dobra, če pa že imate določeno obravnavo te vrste aplikacij, se lahko obrnete nanjo Ročni način in imate popoln nadzor nad svojimi mešanicami.

  V Edjingu lahko uporabljate glasbo in teme, ki jih imate v računalniku, mobilnem telefonu itd. Omogoča pa vam tudi dostop do knjižnico z več kot 50 milijoni skladb, ki jih lahko uporabite v svojih miksih. Ko imate pripravljeno kombinacijo, jo lahko delite prek družabnih omrežij ali sistemov za takojšnje sporočanje, kot je WhatsApp.

  Tako kot pri VirtualDJ ima tudi ta aplikacija brezplačna različica in plačljiva različica.

  Traktor

  Pregled najboljših aplikacij za mešanje glasbe zaključujemo s programom Traktor, DJ programsko opremo podjetja Native Instruments.

  Ta aplikacija vam je na dosegu roke orodja, ki jih potrebuje DJ da naredite svoje mešanice. je zelo preprost za uporabo in ima zelo profesionalen vmesnik. Ta aplikacija je na voljo v treh različicah, za iPad, iPhone in namizno različico, združljivo z Mac OS in Windows.

  Najboljše, kar lahko poskusite s tem, je uporabite na tablici, na teh napravah deluje veliko bolje in jih bo lažje nadzorovati in mešati. To je aplikacija, ki jo mnogi uporabljajo za začetek v svetu mešanja glasbe, zato ima veliko prednosti, če želite začeti v tem svetu.

  Edina slabost Traktorja je ta vse razpoložljive različice so plačljive.

  Djay

  Edinstvena aplikacija in zelo všeč svojim uporabnikom, Čeprav nima več dostopa do Spotifyja, še ne pomeni, da ni uporaben za mešanje glasbe, prenesene iz vašega mobilnega telefona. V mnogih primerih je ta aplikacija zahvaljujoč vmesniku zelo intuitivna in enostavna za uporabo, zato je mešanje katere koli pesmi preprosto opravilo..

  Ima zaporedje, s katerim lahko označite ritem in frekvenca glasbe, tako da vam ne bo treba skrbeti za nič drugega kot paziti, da boste mešali po svojem okusu.

  Ima tudi avtomatski sistem za mešanje DJ-jev z spektakularni prehodi. Automix AI inteligentno prepozna ritemske vzorce, vključno z najboljšimi uvodnimi in odseki pesmi, da ohrani glasbo.

  Križ dj

  To je še ena izmed aplikacije za mešanje glasbe ki je postalo zelo priljubljeno, med drugim vam bo omogočilo številne funkcije, ki smo jih že omenili, shranjevanje glasbenih posnetkov, ustvarjanje zvoka in njihovo urejanje in še veliko več..

  Ena največjih prednosti je njegova izjemna zvočna zmogljivost, ki je čist in prijeten za vsakogar, ima tudi zaznavanje udarcev na minuto, ki vam bo olajšalo rezanje med vašimi skladbami, in kot da to ne bi bilo dovolj, aplikacija takoj reagira na vaše premike, čakalna doba ne bo več vam bo problem, ko greste mešat.

  V vsakem primeru gre samo za preizkušajte aplikacije, dokler ne najdete primerne za vse, kar potrebujete, uporabite svojo ustvarjalnost za mešanje in predvajanje glasbe, ki vam je najbolj všeč, da ustvarite svoje edinstvene in izvirne kombinacije, mešajte s popolno svobodo s temi aplikacijami

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar