Glavni » alibaba-info » Najboljše aplikacije za ustvarjanje lažnih pogovorov WhatsApp in Facebook

Najboljše aplikacije za ustvarjanje lažnih pogovorov WhatsApp in Facebook

AliExpress WW

WhatsApp je nedvomno glavna aplikacija za takojšnje sporočanje z vsega sveta. In ko pomislimo na to, moramo poudariti, da mnogi uporabniki ne le dajo radi temu primerno tradicionalno uporabo, ampak tudi izvajajo druge, ki postanejo nekoliko moteči za svoje prijatelje.

Vsekakor je treba opozoriti, da vam bomo v tem članku prikazali nekaj nenavadnih aplikacij. Aplikacije za ustvarjanje lažnih pogovorov WhatsApp to vas bo zagotovo izzvalo več smeha.

Če še naprej berete o tem članku, boste našli tisto, za katero menimo, da je najboljša 3 aplikacija za ustvarjanje ponarejeni pogovori WhatsApp. Če želite torej vsem prijateljem nagajati, ne smete nehati preizkušati sreče s temi aplikacijami. Na enak način boste na naslednji povezavi izvedeli, kako WhatsApp brez težav pošlje lažni naslov.

Preden začnete, morate za dosego tega in še več namestiti v svojo mobilno napravo najnovejšo različico WhatsApp. Če je nimate, lahko vnesete naslednjo povezavo in se naučite, kako prenesti najnovejšo različico WhatsApp.

Kazalo ()

  Aplikacije za lažne pogovore WhatsApp

  Ste se kdaj vprašali kako ustvariti lažne pogovore na WhatsApp? Takrat morate vedeti, da za to res obstaja nekaj posebej razvitih aplikacij, na primer tista, ki vam jo bomo pokazali danes.

  Čeprav obstajajo različni razlogi, zakaj bi se mnogi uporabniki lahko pretvarjali, da ustvarjajo lažne pogovore v WhatsAppu, vam danes želimo pokazati, kako to storiti. Eden od teh razlogov je blokiranje stikov WhatsApp, ne da bi to opazili.

  Prvo, kar morate v tem primeru upoštevati, je, da ko govorimo o možnosti ustvarjanja lažnih pogovorov na WhatsApp, govorimo o triku, ki je res preprost, če imamo potrebna orodja. V zvezi s tem morate upoštevati, da jih je v trgovini Google Play več, toda najboljši med njimi je WhatsFake.

  WhatsFake (Ustvari lažne klepete)

  WhatsFake (Ustvari lažne klepete) je prva aplikacija, za katero menimo, da bi jo morali v tej situaciji upoštevati vsi. Glede tega je treba opozoriti, da je predvsem privlačen, saj omogoča cPonarejeni zasloni za pogovore Apts ki se zdijo resnični.

  Resnica je, da ko govorimo o tej aplikaciji, moramo reči, da je res popolna. No, z njo bo mogoče tudi pošiljati in prejemati ponarejena glasovna sporočila z nadzorom obeh strani komunikacije.

  Značilnosti WhatsFake

  • Ustvarite lažne klepete s komer koli
  • Nadzirajte obe strani pogovora
  • Spremenite vse podrobnosti pogovora
  • Pošiljajte in prejemajte lažna medijska sporočila
  • Pošiljajte in prejemajte ponarejena glasovna sporočila
  • Urejanje statusov zadnjega ogleda, v spletu in tipkanje
  • Urejanje stanja poslanih, dostavljenih in prebranih sporočil

  Lažni klepet za WhatsApp

  Čeprav je Fake Chat za WhatsApp na voljo samo v angleščini, moramo vseeno reči, da je res preprosta platforma za učenje. V vsakem primeru bo z njo mogoče dna enostaven način razvijajte lažne pogovore in hitro, brez preveč težav. V zvezi s tem morate vedeti, da med vašimi možnostmi najdemo nekatere za spreminjanje datuma pogovora, določitev uporabniškega imena in spreminjanje fotografije vašega profila ter številne druge.

  Yazzy (Lažni pogovori)

  In končali smo naravnost iz roke Yazzy (Lažni pogovori), kar je ime druge aplikacije, za katero mnogi od nas verjamejo, da v tem segmentu izstopa. Seveda vam bo omogočil ustvarjanje lažnih, a povsem resničnih pogovorov, ki jih bodo mnogi zamenjali z izvirniki.

  Med funkcijami te aplikacije nekatere izstopajo, na primer, da podpira ne samo WhatsApp, temveč tudi druge komunikacijske sisteme, kot so Messenger, SMS v Androidu itd..

  Koraki za ustvarjanje lažnega klepeta WhatsApp

  No, že prej smo rekli, da je treba pri ustvarjanju lažnih pogovorov na WhatsApp najprej opaziti, da obstaja aplikacija, imenovana WhatsFake, in da je v Trgovini Google Play na voljo brezplačno. To moraš vedeti aplikacija za ustvarjanje lažnih pogovorov na WhatsApp Ima tako brezplačno kot plačljivo različico.

  Ko prenesete svoj aplikacija za ustvarjanje lažnih klepetov na WhatsApp Prek te povezave je naslednja stvar, ki jo morate storiti, da jo namestite in videli boste, da boste v samo nekaj minutah lahko ustvarili svoje lažne pogovore. Nato vam bomo pokazali vse funkcije, ki jih ima ta aplikacija, tako da boste lahko poznali vse njene podrobnosti.

  Zdaj, ko ste videli kako ustvariti lažne pogovore na WhatsApp, Verjetno se sprašujete, v kakšnih situacijah priporočamo, da uporabniki uporabljajo tovrstne vsebine. Vedeti morate, da vam svetujemo, da v tej situaciji upoštevate vsa izrecna navodila in da teh aplikacij, kolikor je le mogoče, ne povzročate škode.

  Z drugimi besedami, če mislite ustvarite lažne pogovore na WhatsApp, Izrecno priporočamo, da to počnete iz zabavnih namenov, vendar ne da bi koga motili, tako da ga dodate v pogovor brez njihovega lastnega soglasja. Potem, kot vedno rečemo, glede kakršnih koli vprašanj v zvezi s tem postopnim korakom ali prijavo, priporočamo, da nam pustite komentar, da vam bomo lahko pomagali.

  Nekatera podobna iskanja, ki smo jih videli na forumih in v družabnih omrežjih, so povezana z naslednjim: ustvarjanje lažnega klepeta WhatsApp v spletu, ustvari ponarejene pogovore na spletu, ustvarite lažne pogovore WhatsApp za pc, Whatsfake za pc, simulirajte pogovor WhatsApp, kako ustvarite lažne pogovore v messengerju, ustvarite lažne pogovore v facebooku ali ustvarite lažne pogovore na Facebooku v spletu. Če imate več vprašanj o tem, se nam seveda posvetujte v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar