Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za nastavitev in uporabo samoportreta v Androidu kot profesionalca

Najboljše aplikacije za nastavitev in uporabo samoportreta v Androidu kot profesionalca

AliExpress WW

Eden največjih trendov zadnjih let so selfije ali kot jih vsi poznamo danes "selfiji ". Te so postale del našega vsakdana. Z vključitvijo sprednje kamere v večino današnjih pametnih telefonov je fotografiranje selfijev postalo bolj nujno. Tako zelo, da orodja, kot je "Selfie stick " in nekatera aplikacije, ki jih je mogoče konfigurirati za to isto.

S tem uporabnim orodjem, kot je znano, lahko naredite selfije na večji razdalji tako da naših fotografij ni treba omejiti na naš obraz, ampak zajamemo celotno sliko. Z uporabo Bluetootha dejanje fotografiranja samoportretov ni več treba ročno in logično je, da so se temu trendu pridružile tudi aplikacije za ustvarjanje kreativnih selfijev..

Resnica je, da je veliko uporabnikov, ki se vsak dan sprašujejo o najboljše aplikacije za selfie stick na Androidu, zato je v Trgovini Google Play več zanimivih možnosti. Zato vam bomo v tem članku pokazali, katere najboljše aplikacije za samoportrete lahko namestimo na naš Android.

Kazalo ()

  Najboljše aplikacije za selfie stick za Android

  Če se sprašujete, iz česa so sestavljene te aplikacije za selfie stick, pojasnjujemo, da gre zgolj za programe, razvite za izkušnje s samoportreti veliko bolje in bolj zabavno, vključno z različnimi učinki in dodatnimi funkcijami, ki jih privzeta kamera na našem pametnem telefonu ne prinaša. Te aplikacije so se razvile tudi za delo s tehnologijo selfie stick..

  Najboljši jaz Selfie

  Je zelo radovedna aplikacija, ker je bila razvita posebej za uporabnike naredite najboljše možne selfije. Resnica je, da izstopa nad konkurenco, saj ima skupaj 125 filtrov z odličnimi rezultati.

  Poleg tega vam bo omogočil spreminjanje slik na več možnih načinov, da bodo videti bolj profesionalne. To je nedvomno ena najboljših aplikacij, ki jo najdete za uporabo samoportreta, s katerim se lahko vedno dobro znajdete na svojih selfijih.

  Piščalka

  Preidemo na Whistle Camera, aplikacijo, za katero moramo reči, da ni na voljo samo za mobilne naprave Android, temveč tudi za iOS. Med njegovimi posebnostmi. Posebej izstopa, da nam bo omogočil, da posnamemo selfie v trenutek, ko zaslišim sikanje. Ko se preberete, bo aplikacija samodejno posnela selfi, če se osredotočate in požvižgate.

  Kamera 360

  Aplikacija, ki ima med svojimi možnostmi veliko število filtrov, je Camera 360. Glede te aplikacije moramo reči, da izstopa z ogromno rezultati, ki jih ponuja. In to je, da ima poleg svojih filtrov ogromno različne učinke, ki jih lahko kombiniramo med obema in celo z zunanjimi aplikacijami, kot je Facie, ki je ena najboljših aplikacij za selfije

  Kamera za sladkarije

  Ta aplikacija ima več kot 100 filtrov, Poleg tega, da je ena izmed aplikacij za samoportrete, ki posname najboljše slike v vseh okoliščinah, v katerih jih uporabljamo. Poleg klasike je treba dodati, da je njen vmesnik eden najpreprostejših v segmentu.

  Selfishop Camera: aplikacija, ki izstopa med možnostmi

  Eden od aplikacije za nastavitev samoportreta Ustvarjen je bil za ljudi, ki imajo mobilne telefone z operacijskim sistemom Android. Tako kot prejšnji omogoča tudi povezavo prek Bluetootha, prenesete jo lahko iz Trgovine Play. Kot zanimivost morate vedeti, da tudi na iOS-u deluje brez težav.

  Selfishop Camera je nedvomno ena od aplikacij za samoportrete izstopajo po svoji učinkovitosti pri uporabi s selfie palico. To vam omogoča povezavo s svojo selfie palico tako po kablu kot prek Bluetootha, poleg tega pa vam ponuja različne konfiguracije, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite. Takšna raznolikost je od nastavitve, kateri gumbi bodo delovali za povečavo, zajem ali spremembo kamere..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar