Glavni » amazon » Najboljše aplikacije za brezplačno dodajanje besedila v fotografije v napravah Android in Iphone

Najboljše aplikacije za brezplačno dodajanje besedila v fotografije v napravah Android in Iphone

AliExpress WW

Spoznajte najboljše aplikacije za dodajanje besedila na fotografije ki bo služil za izmenjavo in uživanje boljše izkušnje pri uporabi socialnih omrežij in ki bo skupaj z upraviteljem vsebin, usmerjenim v družbena omrežja, olajšal objave.

Trenutno nas je razvoj družbenih omrežij pripeljal do vedno bolj edinstvene in raznolike interakcije. Od prihoda memov je uporaba besedil, vključenih v slike, postala virusna. Običajno se uporablja za vse vrste interakcij poudarite nekaj na sliki ali preprosto navedite ime prisotnih na fotografiji.

To je najpreprostejši način, ki ga lahko uredite, ne da bi potrebovali računalnik ali program, kot je Photoshop. Ali pa se lahko naučite, kako dodati besedilo na sliko s Photoshopom.

Preko naših telefonov Android bomo lahko izvedli najbolj kreativno izdajo z različnimi pisavami in barvami glede na aplikacijo. V naslednjem razdelku vam bomo pokazali najboljše aplikacije za Android in iPhone in njegove funkcionalnosti.

Kazalo ()

  Phonto najpogosteje uporabljena aplikacija za dodajanje besedila na fotografije

  Phonto je danes ena izmed najboljših možnosti za urejanje fotografij. Ima enega od naprednejša in celovitejša funkcionalnost. Najboljše od vsega je, da je na voljo za Android in iPhone.

  Vsako fotografijo lahko enostavno uredite z velikimi prilagoditvami v različnih odsekih, saj ima katalog z več kot 400 vrstami pisav popolnoma nastavljiv.

  Uredili boste lahko barvo črke, naklon, ločitev, učinke sence, raznolikost ozadij, ki so na voljo med številnimi drugimi stvarmi.

  Ustvarite besedila na svojih fotografijah s programom Textgram X

  Ta aplikacija je razvoj starega znanca, imenovanega textgram, je popolnoma brezplačna in ima široko paleto pisav za oblikovanje skoraj katerega koli sloga, ki si ga predstavljate in ki se zelo dobro kombinira z učinki.

  Zanimivost te aplikacije je možnost dodajte besedilo na liste, ki so priloženi aplikaciji, to ne da bi za seboj pustil možnost uporabe katere koli fotografije iz galerije. S seboj ima vse vrste ozadij, okvirjev in filtrov.

  Besedilo v aplikacijah za fotografije je eno najlažjih za uporabo.

  Njegovo ime pove vse, je aplikacija, namenjena vam olajšali urejanje fotografije. Vsebuje več kot 100 pisav, ki jih je mogoče konfigurirati z urejanjem barve, velikosti in drugih nastavitev.

  Idealno je za gUstvari fraze ali besedila, ki želijo vplivati ​​na sporočilo, na podlagi njihovega predloge po meri v kategorijah, kot so Narava, Ljubezen ali Življenjski slog, kar vam bo omogočilo, da se prilagodite ne glede na vaše sporočilo.

  Res je neverjetno, da lahko ustvarite slike v najboljši kakovosti Full HD idealno za skupno rabo z vašimi najljubšimi socialnimi omrežji, kot sta Facebook ali Instagram.

  Ima odsek z nalepkami Tako boste dobili vsestranskost, da boste lahko pri objavi izkoristili ves svoj ustvarjalni potencial. Nedvomno je skupaj s Phonto besedilo na foto aplikaciji eno najbolj priporočljivih.

  Popolna aplikacija za dodajanje besedil fotografijam s profesionalnimi oblikami

  Over ima največji potencial pri urejanju ali oblikovanju neke vrste slike ali fotografije. Fotografiji lahko ne samo dodamo svoje besedilo, temveč ima tudi predloge za vrste objav.

  Je aplikacija, namenjena uporabnikom z večjim znanjem urejanja. Ustvarili boste lahko plakate ali obvestila med številnimi vnaprej določenimi predlogami. Če ste lastnik trgovine na Instagramu in jo porabite za objavljanje Zgodb, je to ena najboljših možnosti pri izbiri urejevalnika fotografij.

  Idealen je tudi pri objavi na Pinterestu s predlogami, ki so ustrezna vrsta objave na podlagi socialnega omrežja  to je potrebno. Vsako sliko ali fotografijo lahko urejate na različne načine z vsemi vrstami filtrov z resnično profesionalnim zaključkom.

  V poglavju o pisavah močno izstopa s konkurenco slogi, ki jih navdihuje trženje in ker ima vire plačil, lahko izberemo veliko število prilagodljivih slogov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar