Glavni » amazon » Najboljše brezplačne aplikacije za branje knjig iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika Android

Najboljše brezplačne aplikacije za branje knjig iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika Android

AliExpress WW

Nič boljšega kot priti domov po težkem delovnem dnevu, se sprostiti na kavču in uživati ​​v dobri knjigi. Kako je danes najbolje prebrati knjigo? Preko naše mobilne naprave bodisi Tablični računalnik ali vaš mobilni telefon, na dlani vam je na voljo ogromno knjig, zahvaljujoč aplikacijam, ki jih priporočam spodaj.

Kazalo ()

  Najboljše aplikacije za branje knjig v Androidu

  Kindle: Verjetno eden tistih, ki ne potrebuje predstavitve, Amazon že nekaj časa preseneča s svojim Kindle Tablet, ki ima najrazličnejše modele. Aplikacijo Kindle je mogoče namestiti na katero koli napravo Android in ima veliko število precej raznolikih knjig, ima pa tudi občasno brezplačno. To aplikacijo dobite na tej povezavi.

  Knjige Kobo: Trgovina, ki ima ogromno število knjig za prenos da lahko berete in uživate, milijoni in milijoni knjig vas čakajo. Vsebuje jih nekaj brezplačnih, zato vam zagotavljam, da morate izbirati, če nočete ali ne morete iti skozi polje. Na voljo je za več jezikov, vključno s španščino, sama aplikacija je brezplačna in precej intuitivna.

  Knjige Google Play: Tudi dobro znan in ki je v bistvu obsežen Knjigarna, tako lahko najdete skoraj vsako knjigo, ki jo želite prebrati, ne glede na vsebino. Poleg tega jih ima veliko brezplačnih in jih lahko preberete iz zadevne aplikacije, zato vam ne bo treba ničesar dodatno naložiti, te aplikacije so neverjetne. 

  Moon + Reader: Zelo prijetno branje knjig, sprejema najbolj priljubljene formate, kot so PDF, ePub ali TXT med nekaj več. Poleg tega ima nočni način za zaščito oči, če želite ponoči prebrati dobro knjigo, je povsem preprost za uporabo in je brezplačno na voljo v Googlovi trgovini..

  Bookari: V tej aplikaciji izstopa v bistvu organizacija in to je, da imate lahko vse svoje knjige popolnoma organizirane na zelo izviren način, tako da lahko do njih dostopate na gibčen in preprost način. To je zelo zanimiva aplikacija, ki tudi vam omogoča branje knjig različnih formatov brez kakršnih koli težav.

  Spoznajte najboljše strani za brezplačen prenos knjig

  Užitek branja je nedvomno eden najboljših v življenju, omogoča vam, da skozi prebrana pisma začutite ljubezen, užitek, strast, žalost in vsak občutek, ki ga avtor prenaša, izkoristite svojo domišljijo z najboljšimi knjigami, tako da jih prenesete zastonj na teh spletnih straneh:

  • Javna domena (//www.dominiopublico.es).
  • Wikisource (//es.wikisource.org).
  • Google Knjige (//books.google.es).
  • Libroteca (//libroteca.net).
  • Odprta knjižnica (//openlibrary.org/).
  • Freebook Sifter (//www.freebooksifter.com/).

  To je nekaj spletnih mest, kjer si lahko ogledate in prenesete več knjig priznanih avtorjev. Upoštevati je treba, da bodo seznami, ki jih boste našli, razvrščeni po temah, jeziku, državi in ​​avtorju..

  Nekatera od teh spletnih mest prikaži rezultate v vseh jezikih, in vsi imajo izdaje, ki so bile izdane z licenco ali so v javni domeni, kar pomeni, da pri prenosu ne boste kršili nobenega zakona katero koli možnost, ki jo želite.

  Med tisoči rezultatov med uspešnicami, trillerji in še več boste imeli med prenosom različne formate, datoteke pa so v različnih oblikah:

  • Pdf.
  • Epub.
  • Azw.
  • Mobi.
  • Doc.
  • Html.

  Vsi ta spletna mesta so kot nalašč za ljubitelje branja, Ne pozabite, da lahko uporabite tudi programe, ki jih priporočamo zgoraj, v tem članku smo vam dali vsa orodja za ohranjanje navade branja z uporabo vseh vaših elektronskih naprav.

  Branje je užitek, ki ga nima veliko ljudi, je čudovito, da sem lahko videl skozi avtorjeve oči vse, kar prenaša, vizualizira prostor, ki ga opisujejo, in čuti občutek, ki ga podrobno opisuje; ne zamudite niti trenutka več, prenesite aplikacijo, ki vam je bila najbolj všeč, in preglejte vse strani, ki jih priporočamo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar