Glavni » amazon » Najboljše brezplačne aplikacije, ki bi jih morali prenesti na Android TV Box, da boste kar najbolje izkoristili

Najboljše brezplačne aplikacije, ki bi jih morali prenesti na Android TV Box, da boste kar najbolje izkoristili

AliExpress WW

Sčasoma smo ugotovili, da so običajno uporabo naših pametnih telefonov počasi začeli spremljati tudi drugi, ob upoštevanju naraščajočih moč in boljši zasloni da ti terminali vključujejo.

Resnica je, da se do danes ne zdi nič čudnega gledajte televizijo iz mobilnega telefona, In zato vam želimo pokazati nekaj načinov, kako gledati televizijo v Androidu brez uporabe interneta in prenesti najboljše aplikacije.

Če nadaljujete z branjem tega članka, boste našli vrsto specifičnih podatkov, povezanih s tem, kar menimo, da je najboljše aplikacije Android TV Box, In resnica je, da bomo omenili tri, za katere verjamemo, da očitno izstopajo nad ostalimi. V vsakem primeru in kot vedno rečemo, nam lahko v zvezi s tem pustite svoja vprašanja, mi pa vam bomo poskušali posredovati informacije o nekaterih drugih. Lahko pa tudi predlagate drugo aplikacijo, seveda.

Kazalo ()

  Najboljše aplikacije za Android TV Box

  SquareHome 3

  Večina televizijskih omaric - še posebej, če so azijskega izvora - ima precej neprivlačen vmesnik in ozadje, ki ga pogosto ni. Najboljši način za rešitev tega je namestite zaganjalnik za eleganten dotik, veliko bolj gledan in kar najbolje izkoristite svoj Smart TV.

  KODI

  Če v večpredstavnostnem polju obstaja bistvena aplikacija, ki ne sme manjkati, je to aplikacija Fundacija XBMC. Ne samo multimedijski predvajalnik vam omogoča predvajanje skoraj vseh video, avdio ali slikovnih formatov. Zahvaljujoč "Add ons " ali dopolnitvam, za ogled pretočne vsebine lahko dodamo storitve tretjih oseb (serije, filmi, TV kanali, Netflix, YouTube, Crunchyroll med drugim) na centraliziran način.

  PLEX

  Če govorimo o multimedijskih predvajalnikih, ne moremo pozabiti tudi na PLEX. To ni samo izvrstno orodje za gledanje video posnetkov in vsega drugega, kar smo shranili na pendrive ali USB pomnilnik. Najboljše PLEX je, da je že nekaj časa tudi platforma za glejte TV v živo -trenutno več kot 80 kanalov, pa tudi serije in filmi na zahtevo. Vse brezplačno in brez registracije.

  Izstrelitev bočnega nalaganja

  Če želite aplikacijo namestiti na TV sprejemnik, jo je treba najprej razglasiti za združljivo s sistemom Android TV. Če ne, preprosto ne bo na voljo v Trgovina Google Play. Poleg tega, če eno od teh "nezdružljivih" aplikacij namestimo na druge načine, na primer, da jo prenesemo prek APK-ja, se aplikacija niti ne bo pojavila v predalu z aplikacijami našega Android TV-ja..

  Netflix

  Mogoče v večini seznamov te vrste, omeniti moramo Netflix pred katero koli drugo podobno aplikacijo. Najprej je treba poudariti, da je to ena izmed najbolj priljubljenih platform za ogled dostopnih avdiovizualnih vsebin za naprave vseh vrst. Resnica je, da čeprav so številne njene vsebine zanimive, jo lahko izpostavimo predvsem s tistimi, ki so izdelane v lastni produkciji, zlasti serije in jih ločujejo od konkurence.

  Googlova aplikacija za Android TV

  Tudi z malo manj zasluženo slavo kot Netflix je jasno, da imamo zelo dobro alternativo, ko lahko gledamo televizijo na mobilnem telefonu v primeru Googlove aplikacije za Android TV. V tem posebnem primeru moramo omeniti predvsem njegov vmesnik, enega najboljših v segmentu. Zahvaljujoč tej aplikaciji imate možnost najti ogromno serij in filmov. Nadzorujete ga lahko tudi z glasovnimi ukazi. In vse to, seveda sinhronizirano z informacijami drugih Googlovih aplikacij.

  SPB TV

  Druga dobra alternativa, ki jo najdemo v tem segmentu, prav tako dobro znana kot prejšnja, je SPB TV, Glede tega je treba omeniti, da je popolna storitev za gledanje televizije na vašem mobilnem telefonu, ki ima več kot 300 kanalov po vsem svetu. Seveda ima tudi plačljivo različico, ki doda nekaj dodatne vsebine. Vsekakor pa malo boljših možnosti za zabavo, če vam prejšnje niso bile všeč, kot je ta.

  Katera od teh aplikacij za Android TV Box se vam zdi najboljša?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar