Glavni » alibaba-info » Luksuzne blagovne znamke s svojimi ponudbami preplavijo AliExpress Plaza

Luksuzne blagovne znamke s svojimi ponudbami preplavijo AliExpress Plaza

AliExpress WW

Španska platforma AliExpress Plaza ima med prodajalci vedno več luksuznih izdelkov. Pred kratkim smo govorili o odnosu, ki ga je podjetje doseglo s podjetjem El Corte Ingles za prodajo izdelkov lastne blagovne znamke.

In da so bili prodani tudi izdelki visokotehnoloških blagovnih znamk, kot so Xiaomi, Apple, Samsung itd. z ustrezno dvoletno garancijo in odpremo med 3 in 5 dnevi po zelo konkurenčnih cenah.

Novost luksuznih blagovnih znamk na AliExpressu

Zdaj začenjamo najti luksuzne izdelke vrhunskih blagovnih znamk, tako v modi kot v kozmetiki. V obutvi ​​najdemo UGG, akt Skandinavije. Polo in majice Fred Perry, Vinson, Tommy Hilfiger, Diesel. Torbe Bikkembergs, Michael Kors, Karl Lagerfeld.

Kot vidite, blagovne znamke nikogar ne bodo pustile ravnodušnega. Da boste lahko primerjali in kupili izdelke, ki so vam najbolj všeč, bomo nato pustili njihov izbor z ustreznimi povezavami. Tako ne boste imeli več izgovora, da ne bi šli z izdelkom, ki ste si ga vedno želeli.

Polo majice Always Wanted Fred Perry

Polo majice znane znamke angleškega teniškega igralca so klasika med oblačilnimi predmeti. Če ste kdaj pogledali stroške enega od njih, je vrednost najosnovnejših modelov enostavno okoli 100 EUR.

Na naslednji povezavi jih najdete za manj kot 50 € s pošiljanjem iz Španije in pečatom pristnosti izdelka. Zelo priporočljivo, da naredite odlično darilo.

Kralj oblikovanja in kozmetike Karl Lagerfeld

Če ste od nekdaj sanjali o ekskluzivni torbi kralja mednarodne mode iz Pariza Karlu Lagerfeldu, vam tukaj ponujamo širok izbor torb, da boste našli model, ki vam je najbolj všeč.

Če pa ste tisto, kar iščete, kozmetika in parfumi Lagerfeld, tukaj imate še eno povezavo do njihove široke izbire. Ne pozabite, da je vaša pošiljka iz Španije in čez nekaj dni boste imeli te ekskluzivne izdelke po najboljši ceni doma.

Najnovejše od Tommyja Hilfigerja

Če želite na zadnji povezavi na spodnji povezavi obiskati novice severnoameriškega oblikovalca Tommyja Hilfigerja, boste našli široko paleto izdelkov blagovne znamke, kot so kavbojke, polo majice, srajce, obleke, obutev.

Zdaj imate priložnost, da se ukvarjate s športom, vendar s široko ponudbo izdelkov za vso družino.

Luksuzni dodatki Bikkembergs za vsako situacijo

Če ste ljubitelji belgijske znamke Bikkembergs, veste, da so strokovnjaki za obutev in dodatke, ki dajo pridih dodatne kakovosti našim običajnim oblačilom..

Na naslednji povezavi najdete široko paleto obutve, pasov, sončnih očal, usnjenih denarnic, naramnic in parfumov. S temi dodatki noben videz, ki ga nosite, ne bo ostal neopažen v najboljših situacijah.

To je šele začetek

Zaenkrat majhen predogled nekaterih luksuznih izdelkov, ki jih najdemo v AliExpress Plaza. Priporočamo, da vnesete plaza.aliexpress.com in v njegov iskalnik vpišete svoje najljubše blagovne znamke, da vidite, kakšne fantastične izdelke najdete. Če prvi dan ne najdete pravega izdelka, ne obupajte, pomislite, da vsak dan vstopajo nove trgovine in predmeti.

Od AlixBloga vam želimo dobro in srečno nakupovanje.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar