Glavni » amazon » Znane besedne zveze Federica Luppija v filmu 'Martín Hache '

Znane besedne zveze Federica Luppija v filmu 'Martín Hache '

AliExpress WW

V čast slavnega argentinskega igralca Federica Luppija, ki ima nedvomno čudovito biografijo. Brez dvoma je bil Martín Hache v svojem letu prepoznan z več nagradami, zaradi katerih je izstopal kot eden najboljših filmov tistega časa. Če želite vedeti znane besedne zveze Martín Hache Le nadaljevati morate z branjem, da boste razumeli enega od razlogov za njihove nagrade.

Čeprav najbolj znani stavki Martína Hacheja niso prepoznani kot najboljši stavki ljubezni, so nedvomno lahko dober pogovor za zagon med prijatelji, ki gledajo film. In ta film se je poleg nagrad dotaknil tudi ene ali druge teme, ki je bila takrat nedvomno občutljiva za določeno občinstvo..

Kazalo ()

  Film Martín Hache

  Ali ste v tem članku iz radovednosti, priporočila ali zaradi neke naloge, ki vam jo je poslal vaš učitelj. Pomembno je, da o tem ne moremo govoriti najbolj znane besedne zveze Martín Hache ne da bi govorili o samem filmu. Možno je, da za nekatere njihove besedne zveze niso ena izmed 50 besednih zvez, ki jih lahko vnesete v svoje Instagram zgodbe.

  A očitno ta film in njegove vrstice sijejo same od sebe. Ta film je izšel leta 1997. Koproducirali sta ga Argentina in Španija, režirala pa ga je režiser Adolfo Aristarain. Dobil je več nagrad za režiserja in njegove protagoniste, med njimi tudi Federica Luppija.

  Najbolj znane besedne zveze Martín Hache

  1. “Ne govori ničesar o bolečini, ne piše, da obstajajo stvari, ki tako močno bolijo, da je tisočkrat bolje umreti. Takšen je: Nič se ne spušča, ničesar ne govori, ampak je prijazen. Ne prenesem bolečine in jo zanikam. Odločite se, da ne obstaja. "
  2. "Vedno moraš slediti, če le iz radovednosti."
  3. "Iskanje razlogov za življenje je dober razlog za nadaljnje življenje in če jih ni, si jih morate izmisliti. "
  4. “Nisem niti žilav niti sran. Trudim se, da ne bi hranil fantazij, da bi se izognil neprijetnim trenutkom. "
  5. “Problem ni pomemben; uvozi rešitev. "
  6. “Zakaj se vedno povežem s bolj zapletenimi fanti? Zakaj nisem razumen in ga pošljem hudiču? In iščem fanta v svojih letih, preprostega, brez obratov in ki bo umrl iz ljubezni do mene. "
  7. "Zdaj sem bolj preudaren in nočem biti del intime tistih, ki jih imam rada. Nihče ne tolerira pričevanja o njihovih skritih bedah. "
  8. "Poskušam misliti, da si tega ne želim, zato me ne zanima, zato ne boli. "
  9. “Morali bi se znebiti te nagnjenosti k tragičnemu razmišljanju, ki vas obvladuje. Poletje je dojenček, poleti se nič ne naredi in nič se ne zgodi. "
  10. "Tako nemoralni ste kot jaz, vendar ne telovadite. "
  11. "Obstajajo ljudje, ki so lahko zadovoljni z zelo malo. "
  12. “- Ni pomembno, koliko časa je, nasprotno, bolj ko čas mineva, več užaljenosti narašča, nihče ne odpusti, da bi mu rekli resnico, ne samo José, nihče. Lahko odpustijo žalitev, ampak hej, Joseja nisem žalil.
   - Nisi ga žalil, hvala bogu.
   - Nisem ga žalil, slekel sem mu masko in mu omogočil, da je videl, kar sem videl, niti prašiča mu nisem rekel, rekel mu je sam, videl je, videti je tako, To je ogabno.
   - Prekleta navada, da puščaš usta.
   - Ne jebem se iz ust. Svoje življenje preživim v laganju in si dovolim, da mi ljudje lažejo, ko so ljudje, ki seveda nikogar ne zajebajo, toda ljudje, kot je tvoj prijatelj producent, so tako gnusni, da v meni prebudijo ubijalski nagon. "
  13. "Misli me zapeljujejo, inteligenca me zapelje, Zapeljeta me obraz in telo, ko vidim, da obstaja um, ki ju premika in ga je vredno poznati, posedovati, dominirati, občudovati. "
  14. "- Alicia: Ko si bolan, si moraš dati čas, pustiti, da čas mine in ti bo bolje. Tako pravijo.
   - Martín: Čas morate izkoristiti, stvari ne pridejo same, bolje vam bo, če boste naredili nekaj za boljše. "

  Res je, da veliko teh stavki so dolgi in ne delajo s kratkimi statusi WhatsApp, zagotovo pa so spremenili vaše zainteresirano občinstvo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar