Glavni » google » Dve novi retro konzoli, ki pometata AliExpress (HEYNOW in COOLBABY)

Dve novi retro konzoli, ki pometata AliExpress (HEYNOW in COOLBABY)

AliExpress WW

Nostalgija nas napada že nekaj časa, zlasti v prostem času. Serije in filmi preteklosti, oblačila in dodatki naše mladosti. Toda to, kar se vrača in zdi se, da noče zapustiti, so retro video igre. Tako smo se pri AlixBlogu odločili, da vam pokažemo dve retro konzoli, ki jo pritiskate na AliExpressu.

HEYNOW Prenosni 2019

Prva je prenosna konzola znamke HEYNOW. Ta mali stroj je revizija prejšnjega modela istega podjetja. 

Novi model ima zmogljiv zaslon 3 ”60Hz, zaradi katerega bodo naše stare igre videti veliko bolje, kot smo se spomnili. Vključuje tudi 360-stopinjsko igralno palico za lažje gibanje in novo baterijo z zmogljivostjo 1800 mAh, ki izboljšuje 800 mAh iz prejšnje različice..

Ta mala zver zabave omogoča tudi predvajanje glasbe in več video formatov tako na konzoli kot na televiziji. V škatli je priložen kabel, ki omogoča predvajanje, povezan z velikim zaslonom, ali ogled filmov in serij, ki jih nosimo na njem. Iz tega razloga bo postala zvezda prostega časa za vso družino. 

Najdemo ga v prozorni beli ali črni barvi in ​​z dvema možnostma emulacije.

Za približno 45 EUR bomo imeli 16 GB zmogljivosti in 3.000 iger, za približno 60 EUR pa 48 GB in 13.000 iger. Tu si lahko ogledate različne možnosti in kupite tisto, ki vam je najbolj všeč. 

COOLBABY 2019

Drugo priporočilo je namizna konzola znamke COOLBABY. To podjetje ima dolgoletne izkušnje z retro konzolami in imajo vedno odlične povratne informacije o svojih pošiljkah in embalaži. Tako smo lahko prepričani, da bo izdelek prispel v popolnem stanju.. 

Kljub svoji majhnosti je zelo modernega videza, ki bo všeč vsem. Lahko ga povežemo s televizijo prek HDMI-ja in predvajamo v formatu 4K ali v AV, če te povezave nimamo. Ob nakupu lahko izberemo, ali želimo krmilnike z 1,4-metrskim kablom ali brezžične kontrole, ki delujejo prek Wi-Fi in se napajajo iz dveh baterij AAA.

Konzola vključuje 1600 iger in možnost dodajanja novih iger, če želimo. Če imamo torej klasiko, ki ni vključena, jo lahko uživamo tudi z družino in prijatelji..

Če želite kupiti to konzolo, imate na voljo več možnosti konfiguracije, ki se gibljejo od 42 do 55 EUR. Izbirate lahko med žičnimi ali brezžičnimi krmilniki, imamo dve različni vrsti brezžičnega nadzora. Za nalaganje več iger lahko zahtevate tudi pomnilniško kartico. Če želite izbrati možnost, ki vam najbolj ustreza, lahko tukaj najdete veliko več informacij.

Če vas zanima več o retro konzolah, tukaj je povezava na AlixBlog z dodatnimi informacijami.

Ne zamudite priložnosti, da kadar koli v letu uživate v vseh svojih najljubših igrah od prej. Nekaj ​​daril, ki bodo navdušila mlade in starejše.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar