Glavni » alibaba-info » 5 najboljših pametnih stranišč na AliExpressu

5 najboljših pametnih stranišč na AliExpressu

AliExpress WW

Če ste že kdaj potovali na Japonsko, se strinjate z mano: japonska stranišča so nekaj iz drugega sveta. Z njimi postane odhod v kopalnico doživetje zaradi curka vode, ogrevanja, vgrajenega v skledo, ali možnosti sušenja samo z zrakom. Zagotovo boste mislili, da vam je ena od teh kopalnic nedosegljiva, vendar je lažje, kot se zdi, zahvaljujoč pametnim skodelicam, ki jih najdete v AliExpressu.

Analiziramo 5 najboljših pametnih vrčkov AliExpress

To spletno mesto je ena najboljših možnosti za nakup pametnega sedeža, saj boste našli kitajske blagovne znamke, specializirane za te izdelke, kot so Xiaomi, Foheel ali Ecofresh. Analizirali bomo 5 najboljših, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Pametna skodelica Xiaomi Smartmi

Eden izmed najbolj prodajanih vrčkov je Xiaomi, najbolj priljubljena kitajska znamka, zahvaljujoč svojim izdelkom odlične cene. To je pokrov z inteligentnim senzorjem, ki zazna sedečega uporabnika in ga je mogoče nadzorovati s pomočjo njegovega krmilnika na desni strani. Lahko reguliramo temperaturo sedeža, nastavimo nočno lučko in vse parametre čiščenja vode: položaj, temperaturo, intenzivnost

...

Za učinkovito čiščenje sama skodelica vključuje bombažni filter, ki odstranjuje nečistoče iz vode, ki nas očisti. Poleg tega, da vam ni treba skrbeti za vsakodnevno čiščenje stranišča, ima posoda samočistilni sistem z ultravijolično sterilizacijo, ki odstranjuje do 99% bakterij, vključno z E. coli, stafilokoki in kandido..

Narejen je iz antibakterijskega materiala in se prilagaja večini stranišč, njegova namestitev je zelo enostavna in najdete ga na tej povezavi. Edina negativna točka je, da nima sušilca ​​za lase.

Ogrevana straniščna školjka Foheel

Ta vrč blagovne znamke Foheel je uspešnica zaradi svojih odličnih lastnosti. Njegova zasnova je zasnovana tako, da izboljša pretok vode in ima močnejši curek. Zahvaljujoč svoji zasnovi lahko segreje do 95% površine sedeža in voda se takoj segreje, s 3 stopnjami temperature tako v sedežu kot v vodi.

Poleg tega se lahko zaradi motorja Nidec zaradi vročega zraka sušimo brez uporabe papirja. Kot v prejšnjem primeru ima tudi vrč UV-svetlobo, ki oddaja negativne, antibakterijske ione, ki čistijo zrak. Ima tudi trojni filter za odstranjevanje nečistoč. Nadzirajo ga stranski gumbi ali daljinski upravljalnik. Najdete ga s klikom tukaj.

Posoda Ecofresh prilagodljiva za več stranišč

Pri tej skledi nam je najbolj všeč, da ima več različnih modelov za prilagajanje kateremu koli stranišču, izbirate lahko tudi med daljinskim upravljalnikom ali ploščo, vgrajeno v bok sklede. Najpomembnejše je, da ima dvojni curek vode, enega za moške in enega za ženske, ki spreminja smer in vrsto curka vsakega. Curek zagotavlja masažni učinek z vključevanjem vode in kisika.

Nima rezervoarja za toplo vodo, temveč ogreje vodo, ki gre skozi njen keramični krog, in takoj zagotavlja toplo vodo ter prihrani energijo. Ima 4-stopenjsko funkcijo sušenja in skodelico lahko segrejete. Ima način odstranjevanja vonjav, čeprav nasprotno nima antibakterijskega načina z UV žarki.

Pametna vrč s funkcijo Foheel spa

Naša naslednja izbira je pametna skodelica s funkcijo spa in številnimi drugimi zanimivimi funkcijami, kot je otroški način, da jo lahko uporabljajo tudi najmlajši. Uporablja se lahko z daljinskim upravljalnikom, čeprav ima na vrhu zaslon HD in gumb na strani. Njegov način SPA zagotavlja popolno čiščenje.

Poleg načina samočiščenja ima nočno lučko, ogrevanje sedežev, sušilni stroj s 4 stopnjami intenzivnosti in več načinov curka, ki se prilagodijo vašim okusom in potrebam. Skodelica je oblazinjena in zelo tiha. Najdete ga s klikom tukaj.

Pametni sedež Foheel kvadrat

Če je vaše stranišče kvadratno, lahko preko te povezave dobite tudi pametne sedeže s to obliko. Najbolj priljubljena je tista znamke Foheel, saj je najbolj popolna pametna skodelica kvadratne oblike.

Pravzaprav so enaki kot pri prvem modelu Foheel: inteligenten vodni curek, ogrevan sedež, sušenje na zraku, antibakterijska sterilizacija z UV svetlobo, vodni filter

...

Izbrati morate le velikost in vrsto nadzora sedeža: z daljinskim upravljalnikom ali s stransko tipko.

Izkoristite te pametne sedeže in kako varno kupovati na AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje pametnih sedežev za stranišče veliko lažje in cenejše, kot se zdi, še posebej, če se odločimo za te modele podjetja AliExpress. Zdaj morate le izbrati, kateri je najboljši za vas glede na lastnosti, ceno in dimenzije. Z našega vidika je izbira modela z brezžičnim upravljanjem ali antibakterijski sistem z UV svetlobo lahko dobra izbira, tisti, ki dvomijo med različnimi modeli, Xiaomi vedno uspe zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo.

Če pa imate vprašanja o tem, kako deluje to spletno mesto, kjer lahko kupite vse, imamo v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov in blagovnih znamk tudi razdelek z vadnicami, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti, da bi ga kot strokovnjak kupili . Če ne veste, kje začeti, je v našem dokončnem vodniku po AliExpressu povzetek najpomembnejših.

In ti? Kaj menite o teh pametnih pokrovčkih AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar