Glavni » google » 5 najboljših video zajemnikov za pretakanje v AliExpressu

5 najboljših video zajemnikov za pretakanje v AliExpressu

AliExpress WW

Danes obstaja veliko spletnih platform, namenjenih oddajanju video posnetkov pretočnih video iger. Pravzaprav so najmlajši tisti, ki pretakanje video iger vidijo kot hobi in možen poklic. Poleg dobrega mikrofona ali spletne kamere je najpomembnejša tudi dobra naprava za zajemanje, ki omogoča pretakanje iger. Zato vam bomo danes pokazali najboljše zajemnike, ki smo jih našli na spletni prodajni platformi AliExpress, kjer lahko najdemo zelo poceni in kakovostne zajemnike..

Katerih je 5 najboljših poceni video zajemnikov na AliExpressu

Video zajemniki vam omogočajo snemanje iger, ne da bi morali skrbeti za moč vašega računalnika, kajti če ga ne uporabimo, se bo sistem med snemanjem upočasnil, kar bo vplivalo na uspešnost naše igre. Služijo tudi za snemanje ali predvajanje vaših iger neposredno iz računalnika. Nakup na AliExpress je odlična možnost, saj ne boste potrebovali velike naložbe za neposredno predvajanje v YouTubu ali Twitchu. Osredotočimo se na 5 modelov, čeprav jih lahko najdete s klikom tukaj.

4K KuWFi Video Capture

Začeli smo z najbolje prodajanim video snemalnikom na AliExpressu, znamke KuWFi, ki ima to prednost, da lahko snema v 4K / 60Hz z zelo dobro kakovostjo slike in brez zamikov. Njegova vhodna vrata so HDMI, vendar obstajajo 4 različne različice, odvisno od video izhodov (HDMI ali USB 3.0) ali možnosti snemanja zvočnih kanalov z vhodom za mikrofon ali slušalke, čeprav je najboljša možnost 4-vratna različica, ki snema pri 4k.

To je dobra izbira, saj nam poleg kakovosti slike omogoča tudi izhod USB 3.0 hitrejši prenos do 5Gbps / s, vhod HDMI pa je združljiv s katero koli konzolo ali pretočnimi platformami, aluminijasto ohišje pa ga ščiti z veliko slog. Združljiv je z operacijskim sistemom Windows, Linux in MacOS. Najdete ga na tej povezavi.

EZcap 266 Video Capture

Blagovna znamka EZcap je specializirana za video zajemnike, od vseh svojih modelov pa ima EZcap 266 najboljše lastnosti po zelo ugodni ceni. Ima vhod HDMI in izhode HDMI ali USB 3.0. Zvok lahko tudi snemate zaradi vhoda za mikrofon.

Ta model priporočamo, ker je edini blagovne znamke, ki poleg tega, da sprejema ločljivost 40K in vhodni video 30 FPS, lahko ohranja tudi to izhodno ločljivost, čeprav bo pri snemanju ločljivost padla na 1080p in 60 fps. Najdete ga s klikom tukaj.

EZCAP 284 Video Capture z vhodom SD

A kot smo že povedali, ima EZcap še veliko drugih zajemalcev, tisti, ki ima največ prodaje za dobro razmerje med ceno in kakovostjo, je model EZcap 284. Je zelo praktičen zajemnik, saj ima veliko možnosti: HDMI ali AV video vhod. (prek adapterja), vhod in izhod za mikrofon, HDMI, USB in reža za kartico SD.

Če želite delati, ga je treba priključiti v električno vtičnico, na vrhu pa bomo našli gumb za začetek snemanja. Ima tudi daljinski upravljalnik, ki poleg nadzora snemanja omogoča izbiro vhodnega vira in kakovosti snemanja med 720 in 1080p. Najdete ga na tej povezavi.

Unisheen streaming video captureer

Unisheen je še ena blagovna znamka, ki ima veliko izkušenj z napravami za snemanje videa, izdeluje tako zunanje zajemnike kot kartice za osebne računalnike. V primeru prvega obstaja več modelov, eden najbolj prodajanih pa je ta, ki ga vidite spodaj, ki ima poleg vhoda HDMI še drugega tipa SDI, z izhodom HDMi ali USB 3.0.

Poudarja tudi ta zelo popoln zajemnik, ki vam ga prikazujemo spodaj, z vhodom za slušalke, mikrofonom in drugim avdio izhodom za povezavo z zvočno ploščo, ki ga lahko posnamete prek povezave HDMI in izvozite video prek HDMI ali USB 3.0 tipa C. Podpira 4K video vhod pri 60 MHz. S klikom tukaj lahko najdete te in več modelov Unisheen.

Wiistar Video Capture

Za konec bomo govorili še o zajemniku, ki je v AliExpressu uspel zaradi odlične cene: stane manj kot 40 evrov, zato je popoln način za začetek predvajanja svojih iger v živo, ne da bi zapravil veliko denarja. Je preprost zajemnik z video vhodom HDMI in izhodom HDMI ali USB 3.0 tipa C ter neodvisnim avdio izhodom.

Čeprav zajema sliko pri 720p, jo lahko poveča do 1080P 60Hz. Komentarji komentirajo, da je zakasnitev prenosa minimalna in je združljiva z Windows, MacO-ji in programi za pretakanje v živo. Najdete ga na tej povezavi.

Kako najti zajemnike s pošiljanjem iz Španije in druge nasvete o AliExpressu

Ena največjih prednosti AliExpressa je ta, da skuša poskrbeti za svoje mednarodne kupce in poskuša izboljšati nakupne pogoje v državah z veliko prodajo. Tako je v Španiji, kjer ta znana spletna stran letno nabere milijone prodaj. Če želite svoj video snemalnik kupiti v rekordnem času, priporočamo, da tukaj poiščete, kateri prodajalci z nacionalnim skladiščem, s katerimi boste svoj nakup prejeli v rekordnem času in brez carinskih tveganj.

Če imate več vprašanj ali želite izvedeti več o tem, kako deluje ta spletna prodajna platforma, imamo v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov in novic tudi razdelek z vadnicami, kjer razložimo, kako varno plačati, kakšno vrsto pošiljanja je hitreje, kako dobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, je v našem dokončnem vodniku po AliExpressu povzetek vsega, kar morate vedeti za nakup od 0.

In ti? Ali že imate svojo napravo za zajem videa AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar