Glavni » alibaba-info » Trgovina AliExpress Plaza v Barceloni je že resničnost

Trgovina AliExpress Plaza v Barceloni je že resničnost

AliExpress WW

Prejšnji petek, 29. novembra, se je AliExpress v polnem zamahu za črni petek pripravljal na odprtje druge fizične trgovine v Španiji in tudi v Evropi. Že pred tem smo v tem blogu komentirali odprtje druge trgovine v Španiji in da se trgovina ne bo odprla v središču Barcelone, temveč v nakupovalnem središču Finestrelles v Esplugues de Llobregat.

Po lokaciji, podobni trgovini Xanadu v madridski skupnosti, je center Finestrelles v bližini mesta in omogoča enostaven dostop tako z javnim prevozom kot z zasebnim vozilom..

Zagon fizične trgovine AliExpress v Barceloni

Kot v prejšnji izdaji so bili repi, živci in čustva zgodbe dneva. Čeprav je bila uradna otvoritev za javnost 29. novembra, je bila 26. novembra posebna otvoritev, na kateri so novinarji in različni vplivneži pojasnili in dokumentirali, kaj hranijo stene trgovine..

Tokrat je bilo ob odprtju trgovine v čakalnih vrstah več kot 1000 ljudi, nekateri pa so dejali, da čakajo več kot 48 ur, saj so vedeli, da bodo prva dobila darila. In niso se zmotili, ker je bilo razdeljenih 1000 daril, toda tisti, ki je vstopil v trgovino, je dobil najboljša darila.

Natančneje, prvi je vzel električni motocikel znamke NIU, celo gospodsko darilo. Podarjeni pa so bili tudi mobilni telefoni Huawei, proizvajalci kave Breville, špansko podjetje Cecotec podaril svoje slavne robotske sesalnike in Braun Dobavljam aparate za depilacijo. To je bilo nekaj daril, vendar jih je bilo še veliko več.

Toda zvezdniško presenečenje za prvih 20 udeležencev ni bilo le fizično darilo, temveč je prejel nagrado za zvezdniškega napadalec kluba Futbol Club Barcelona, ​​Urugvajca Luisa Suareza. Ta dogodek je bil nekaj ur pred tem napovedan na družbenih omrežjih in je sprožil veliko norost med vsemi navijači in privrženci nogometaša in ekipe Blaugrana.

Nogometaš je bil ob predstavitvi mojster ceremonij z ostalimi osebnostmi kitajskega podjetja in številnimi predstavniki blagovnih znamk, ki zapolnjujejo stojnice trgovine..

Katere izdelke ponuja trgovina AliExpress Plaza?

Ta trgovina je zgrajena s konceptom »New Retail«, ki ga je AliExpress imenoval, kar bi bil fizični podaljšek spletne izkušnje..

Najdemo široke poti, po katerih krožimo med različnimi stojnicami blagovnih znamk, ki so izpostavljene v trgovini. Nekatere od teh blagovnih znamk so med mnogimi Cecotec, Xiaomi, Huawei, Samsung, Foreo, Ecovacs, Ikohs, Sennheiser, Ilife, Roborock.

Na zadnji strani trgovine bomo našli impresivno steno zaslona, ​​ki deluje kot multimedijska plošča za projiciranje različnih informacij, vendar si predstavljamo, da bo v prihodnosti idealen kraj za predstavitev novih izdelkov ali za poslovne pogovore ali pogovore z različnimi osebnostmi. ..

Ta trgovina s svojimi več kot 1.000 kvadratnimi metri ponuja široko paleto razstavljavcev, tako da lahko kupci izdelke vidijo in se jih dotaknejo pred nakupom..

Ena od novosti v zvezi s sestrsko trgovino v Madridu je tehnološki sistem, s katerim bo podjetje lahko vedelo, koliko časa ljudje preživijo v trgovini, število obiskovalcev in katere so "vroče cone", da bodo vedeli kateri kraji ponujajo najboljšo vidljivost. S tem bo AliExpress lahko svoje izdelke nenehno ciljal glede na letni čas, katere izdelke želi promovirati ali vedeti, kaj obiskovalca zanima ali ne..

Te informacije so ključnega pomena, saj jih ima podjetje običajno na voljo, ko brskamo po njegovi spletni strani, danes pa si lahko le malo trgovin privošči te sisteme, ki izboljšajo izkušnjo strank in da je ob vsakem obisku občutek, da je trgovina nova, da nas preseneti s spremembami.

Novost za kupca, ki ostane v trgovini Xanadu, je ta, da če potrebujemo dodatne informacije, bomo v cenah našli QR kodo. Z njim lahko dostopamo do datoteke, v kateri bomo našli veliko več informacij o izdelku ter dodatne video posnetke in fotografije, s katerimi bomo rešili skoraj vse naše dvome.

Kako je trgovina razdeljena

Trgovina je razdeljena na šest različnih področij, da pokrije vse potrebe

Območje za nove prihode

Tam bomo našli izdelke z največjim povpraševanjem in glavne novosti. Je na začetku trgovine in. to je prva stvar, ki jo vidimo, ko prispemo.

Stranska področja

So krila trgovine in v njih bomo našli stojala glavnih blagovnih znamk, kot so Huawei, Xiaomi ali Cecotec. Če iščemo nekaj od teh blagovnih znamk in ni na vhodnem območju, bomo morali iti tja.

Središče mesta

Območje trgovine, ki se preoblikuje, bomo vsak mesec menjavali z zvezdicami izdelkov blagovnih znamk. Če iščemo kaj za darilo, a ne vemo kaj, bomo tu zagotovo našli dobra priporočila.

Igrače in področje osebne nege

Zelo zanimivo področje, ki trenutno ne obstaja v drugi trgovini. V njem bomo našli izdelke za higieno ali estetiko, kot so električne ščetke ali stroji za depilacijo. In področje tehnoloških igrač, kjer bodo malčki navdušeni nad vsemi novostmi v igračah, ki so osredotočene na robotiko ali programiranje..

Razstavni prostor

Tu lahko kupec izdelke preizkusi, kot da je doma, igra zunanje naprave z video igrami, ki jih lahko pozneje kupi, in vidi, kako je različno pohištvo ali pripomočki v simulirani hiši. Območni uspeh, saj že večkrat oklevamo kupiti stvari za dom, če prej ne vidimo, kako so.

Območje prireditev

Tam je stena zaslonov in simulira nekakšno gledališče za prihodnje dogodke premier izdelkov ali predstavitev vplivnih oseb. Tik ob škatlah.

Prihajajoče otvoritve trgovin AliExpress Plaza v Španiji

Trenutno ima podjetje dve prodajalni v glavnih mestih Španije, ne vemo, ali se jih bo v prihodnosti odprlo več in ali bo tam tam. Zagotovo pa je, da bo prihodnost njegove razširitve odvisna od izkušenj, ki jih AliExpress dobi v teh prvih dveh trgovinah..

Če bi se morali zmočiti, ko smo videli, kako sta bili lansiranji, bi rekli, da bomo kmalu imeli veliko več trgovin in ne samo v Španiji. Če se to zgodi, vedite, da vas bomo o tem obvestili od AlixBloga.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar