Glavni » google » Novi Xiaomi Mi Band 5 je zdaj mogoče kupiti na AliExpressu

Novi Xiaomi Mi Band 5 je zdaj mogoče kupiti na AliExpressu

AliExpress WW

Mi Band je eden najbolje prodajanih izdelkov podjetja Xiaomi po vsem svetu. Kot vsako leto z lansiranjem tudi na tisoče uporabnikov zanima nakup nove različice za nadgradnjo ali prvič uživanje v izkušnji uporabe elektronske zapestnice..

Uspeh te zapestnice je razumljiv, saj ima ceno okoli 25/35 evrov in vsako leto izvaja nove funkcije, ki jo naredijo bolj privlačno. V primerjavi s pametnimi urami lahko ta zapestnica nekoliko zaostane pri številnih funkcijah, ki jih imajo te druge naprave, a nizka cena vabi uporabnika, da jo iz leta v leto obnovi..

V tej analizi bomo videli nove funkcije, ki jih vključuje različica 5 Mi Banda, in kje jo lahko kupimo z mednarodnim operacijskim sistemom po najboljši možni ceni.

Xiaomi Mi Band 5

Ko vidimo Mi Band 5, si lahko najprej omislimo, da se v primerjavi z Mi Band 4 ni bistveno spremenil, vendar je razumljiva napaka, saj je njegov zunanji videz neprekinjen, vendar so se njegove prednosti izboljšale pri vsem, kar je uporabniki, ki so jih prosili.

Dimenzije zapestnice so dolge 46,95 milimetra, široke 18,15 milimetra in debele 12,45 milimetra. Vse to brez štetja nastavljivega silikonskega traku, ki je zasnovan za zapestja s premerom med 15,5 in 21,9 centimetra.

Izdelana iz plastičnega materiala, njegova teža je 11,9 grama, ne da bi štela zapestnico. S to kompaktno zasnovo ima vodoodpornost 5 ATM ali tisto, kar poznamo kot 5 atmosfer in je enakovreden temu, da zdrži globino do 50 metrov..

Njegov 1,1-palčni barvni zaslon AMOLED ima ločljivost 126 krat 294 slikovnih pik in največjo svetlost 450 nit, kar nam bo omogočilo popoln ogled zaslona tudi ob belem dnevu. V primerjavi z Mi Band 4 imamo tu nekoliko večji zaslon, ki deluje z enakimi barvami, vendar ima boljšo osvetlitev ozadja, kot smo omenili..

Nov način polnjenja

Prva opazna novost Mi Band 5 je način polnjenja, bočni priključek je na zadnji strani ob senzorjih nadomestil magnetni polnilni sistem. To bodo praznovali vsi uporabniki, zdaj ni več treba odstraniti silikonskega traku, da ga lahko napolnite, zato je na ta način veliko bolj udobno.

Druga prednost te metode je, da ne bomo silili traku vsakič, ko ga naložimo, mu bomo podaljšali življenjsko dobo in se izognili prezgodnjemu zlomu..

Če govorimo o polnjenju, ta zapestnica še naprej ohranja odlične zmogljivosti uporabe, saj jih z baterijo 125 mAh lahko uporabljamo v povprečju 14 dni in jih popolnoma napolnimo v manj kot 2 urah. Resnična barbarnost pri optimizaciji virov in da ji skoraj nobena druga naprava v istem slogu ne more konkurirati.

Več senzorjev za več podatkov

Z novimi senzorji, ki jih vključuje Mi Band 5, lahko zdaj spremljamo veliko več športnih dejavnosti kot prej. Če vadimo v telovadnici, lahko posnamemo treninge veslanja, eliptike, predenja, skakanja po vrvi, tekalne steze ali proste uteži. Če imamo raje šport na prostem, lahko registriramo jogo, kolesarjenje, tek, plavanje ali hojo.

Med temi praksami bo pametni senzor preučil srčni utrip in ga primerjal z vsakodnevno uporabo, da bo ugotovil, ali imamo motnje v srčnem ritmu. Obveščal nas bo o največjih dosežkih, povprečjih počitka in dnevnih povprečjih. Nekaj, kar nam bo pomagalo tudi pri proučevanju našega razvoja in upora.

Drugi senzor bo preučeval naše vedenje in vzorce spanja. Prepoznavanje občasnih dremežev, vrste REM počitka in časa globokega počitka.

Še en senzor vsako uro v dnevu spremlja naše stanje, gleda na pritisk in stres in nas opominja, da se moramo občasno sprostiti in dihati. Ti parametri temeljijo na starosti in meritvah srca..

Zadnji senzor je zasnovan za ženske, ki jim pomagajo v obdobju ovulacije in tako lahko natančneje spremljajo svoje cikle..

NFC funkcije, nadzor kamere in številne nastavitve

Funkcije NFC so najbolj zanimiva trditev te zapestnice, zelo zanimiva je možnost, da lahko z zapestnico plačujete. Toda previdno, ker to ni na voljo v vseh Mi Band 5, če izberemo različice CN, bomo ugotovili, da ne bodo delovale zunaj Kitajske, zelo pomembno je, da izberete globalno različico in da prodajalca predhodno vprašate, ali Funkcija NFC je aktivna pri globalni različici.

Druga funkcija, ki jo vključuje tudi Mi Band 5, je možnost aktiviranja zaklopa kamere našega mobilnega telefona na daljavo. Ne bomo videli, kaj vidi kamera, lahko pa jo aktiviramo, ta možnost je ideja za delo s stojalom ali skupinske fotografije, da gremo ven v njih.

Poleg teh zanimivih funkcij še naprej ohranjamo možnost branja obvestil na zapestnici, zdaj pa lahko tudi začetni zaslon konfiguriramo z več kot 100 različicami. Na ta način lahko poleg izbire svoje najljubše barve traku postavimo tudi ozadje ali aplikacije, ki jih najbolj uporabljamo.

Kje ga kupiti

Od AliExpressa je ta fantastična zapestnica že na voljo po cenah med 25 in 35 evri. V naslednji povezavi boste našli več trgovin, ki jo prodajajo. Ne pozabite, da je zelo pomembno, da kupite globalno različico, da boste lahko uživali v vseh njenih funkcijah. Če dobro iščete, nekatere trgovine že pošiljajo iz Španije, zato bodo prispele veliko prej..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar