Glavni » alibaba-info » Brezplačna vrnitev AliExpress doseže nove države

Brezplačna vrnitev AliExpress doseže nove države

AliExpress WW

Novice iz AliExpressa se vedno znova vračajo k nam. V zadnjih dneh so poročali, da bo Alibaba Marketplace podpiral brezplačne donose s posodobitvijo politike vračila in vračila kupcev, tako da bo to storitev prvič ponudil v več državah. Storitev ima več omejitev, zato bomo danes govorili o tem, komu lahko trenutno koristi in kateri izdelki bodo vključeni v to možnost.

Katere države bodo lahko uživale novo politiko vračanja AliExpress?

Prvi potrošniki, ki bodo lahko uporabili to možnost, bodo uporabniki s trgov Španije, Rusije, Francije, Nemčije, Združenega kraljestva, ZDA, Kanade in Avstralije..

Na tem seznamu lahko vidite, da so države, ki imajo največ uporabnikov zunaj Kitajske, in kot smo že omenili pred nekaj tedni, je to še en korak na poti podjetja k širitvi na nove trge in pridobitvi zaupanja tujih potrošnikov. in distributerji..

Katere izdelke je mogoče vrniti in katere ne?

Prejeli smo informacije o tem, kakšna bo logistika vračanja v Španiji, zato je danes vse, kar pojasnjujemo, povezano z vrnitvijo iz te države.

Ugotovili bomo, da je značilno brezplačno vrnitev na predmete, ki jih je mogoče vrniti. Da bi dobili idejo, jih bomo vizualizirali enako kot takrat, ko bomo zdaj našli izdelke s prepoznavnim imenom Plaza.

Tako lahko kupec izdelke vrne do 15 dni po prejemu doma. Če želite to narediti, boste morali obiskati samo pošto. Vračilo denarja bo izvedeno v roku treh delovnih dni, odvisno od izbranega načina plačila.

V pogojih storitve smo obveščeni, kateri artikli so izključeni iz vračil in kakšni morajo biti pogoji za vrnjene izdelke. Torej tisto, kar ni vrnjeno v brezhibnem stanju in neuporabljeno, tiste, katerih znesek presega največjo vrednost 1.000 evrov ali prilagojene izdelke ali kategorije mobilnih telefonov, spodnjega perila in hrane. Tega novega sistema ne bodo mogli uporabljati.

Kot vidite, so pogoji jasni in logični. V naslednjih dneh, ko bo storitev na voljo, bomo razširili podatke o uporabi, saj bomo videli, kako deluje..

Zaveza podjetja k rasti zunaj Kitajske

William Wang Generalni direktor podjetja AliExpress v Španiji in na Portugalskem je izjavil, da bo ta storitev "izboljšala nakupovalno izkušnjo, ki jo ponuja AliExpress" in bodo tako uporabniki lahko "z zaupanjem raziskovali široko paleto blagovnih znamk in izdelkov na platformi z jamstvo, da jih je mogoče brezplačno vrniti in povrniti, če niso zadovoljni ».

Že dolgo smo videli, da AliExpress ne preneha rasti, izkušnje in zaupanje stranke pa so način za to.

Iz AlixBloga bomo še naprej obveščali o vseh novostih, da boste čim bolje obveščeni.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar