Glavni » google » Xiaomijeva stava 2020 se imenuje Mi 10 in Mi 10 Pro

Xiaomijeva stava 2020 se imenuje Mi 10 in Mi 10 Pro

AliExpress WW

Kadar za enega najpomembnejših datumov koledarja telekomunikacijske tehnologije ostane manj kot mesec dni, Mobilni svetovni kongres 2020 v Barceloni, pojavlja se veliko razpuščanja tega, kar bodo predstavila velika podjetja v tem sektorju.

Danes bomo govorili o dveh modelih, ki jih bo Xiaomi predstavil na tem dogodku. Mi 10, ki bo model srednjega razreda z zelo dobrimi lastnostmi, in Mi 10 Pro, ki bo standard podjetja in ena najboljših naprav na trgu. Analizirajmo vse, kar vemo o teh terminalih.

Presenetljivo je, da še ni razkrila nobena resnična slika nobenega modela, kar kaže na tajnost in vnemo kitajskega podjetja, ki skriva, katera bo njegova najboljša pametna ura doslej.

Pojavili so se koncepti in domnevni 3D modeli, ki so jih izdelali oboževalci ali napovedali kot resnične brez uradne potrditve. Nekatere bomo videli v tem članku, da bodo lahko v nekaj tednih intuitivno predstavili, kaj bo predstavljeno.

Kar potrjujemo, so tehnične specifikacije Xiaomi Mi 10 Pro, po branju in analizi pa že lahko trdimo, da lahko ta telefon poruši pričakovanja potrošnikov in da bo eden najbolje prodajanih mobilnih telefonov leta 2020 Da boste razumeli našo evforijo, bomo zdaj videli, kaj Mi 10 Pro obljublja

Xiaomi Mi 10 Pro

Pred nekaj urami je bila javno objavljena slika, ki prikazuje tehnične specifikacije Mi 10 Pro. S tem uhajanjem so vsi podatki resnični, lahko potrdimo, da gre ta telefon neposredno v najvišjo paleto pametnih telefonov.

Ima veliko procesorja, zmogljivosti in 5G

Prva stvar, ki izstopa iz te slike, je  Snapdragon 865 zmogljiv procesor, star komaj dva meseca, ustvarjen za vrhunske pametne telefone. Večina trenutnih telefonov Android uporablja svojo prejšnjo različico Snapdragon 855 kako dober okus v ustih je pustil uporabnikom.

Ta procesor nam bo omogočil tudi delovanje s slavnimi hitrimi omrežji 5G za prenos podatkov, kar bo do konca leta v visoko zmogljivi opremi skoraj obvezno..

Na sliki lahko vidimo, da ima notranji pomnilnik 512 GB, trenutno ima zelo malo računalnikov te velikosti toliko zmogljivosti kot standard. Tako shranjevanje fotografij, videoposnetkov ali aplikacij ne bo več problem, prav tako ne vemo, ali bo imel režo za razširitev zmogljivosti z zunanjo kartico.

Imel bo več RAM-a kot prenosnik

Naslednja podrobnost, ki pritegne našo pozornost, je 16 GB RAM-a, ki ga vgradimo v notranjost, kar je resnično ogorčeno. Velika večina sedanjih prenosnih računalnikov nima toliko RAM-a kot standard in če ga želimo, ga moramo razširiti, kar je priporočljivo le, če smo specializirani za oblikovanje ali urejanje videoposnetkov.

Tako bomo s temi 16 GB zares spretni za izvajanje kakršne koli vrste retuširanja ali urejanja videoposnetkov z našim novim telefonom ali za uživanje v najzahtevnejših igrah na trgu. Moduli RAM so lahko tipa LPDDR5, ki so trenutno nameščeni v računalnikih s temi lastnostmi.

Velik zaslon, ki ni med najboljšimi

Vidimo, da je na terminalu nameščen 6,4-palčni zaslon v ločljivosti FullHD +. To pomeni, da je sestavljen iz 2.080 x 1080 slikovnih pik in da bo njegovo razmerje 17,3: 9, res je, da niso najbolj standardizirani na trgu, vendar bodo zelo praktični..

Morda tu lahko krivimo zaslon, ki nima tehnologije AMOLED, in zato ne more enakovredno konkurirati iPhoneu 11 Pro..

Baterija, ki izziva, če se ne izprazni

Z vsemi prednostmi, ki smo jih prej imeli, se zavedamo, da bo imel ta telefon veliko porabo energije. Zato, čeprav smo presenečeni nad velikostjo njegove baterije 5250 mAh, menimo, da je nujno, da je izkušnja popolna..

Pravimo, da kljubuje izčrpanosti, ker je v drugem puščanju navedeno, da bi uporabil novo tehnologijo hitrega polnjenja s transformatorji 66 W, ki jo bo napolnila v nekaj minutah. Teoretizirajo se, da bi lahko v manj kot 10 minutah povrnili več kot 50% naboja.

Super kamera in trije zavezniki

Vidimo, da bo imel glavni senzor neverjetnih 108 milijonov slikovnih pik. Res je, da to ni prvi telefon na trgu z objektivom teh lastnosti, vendar vseeno govorimo o enem najmočnejših doslej nameščenih na mobilnih napravah.

Drugi objektiv, ki se prikaže, je 16-milijona slikovnih pik in verjetno govorimo o širokokotnem položaju zaradi trenda, ki ga vidimo v trenutnih napravah.

Tretja leča ima 12 milijonov slikovnih pik in mislimo, da bi lahko šlo za telefoto objektiv, četrta kamera s 5 milijoni slikovnih pik pa bi lahko bila makro leča ali senzor globine, ki pomaga ostalim lečam..

O sprednji kameri nam ni znano nič, a ker govorimo o zunajserijski izvedbi, bo to zagotovo na ravni preostale ekipe

Na MWC 2020 imate vse odgovore

Kot smo že povedali na začetku tega članka, je zaenkrat le malo podatkov, poleg tega pa se spominjamo, da vse slike, ki smo jih videli, niso uradne v podjetju.

Upamo, da bo na MWC 2020 potrjeno vse, kar smo do zdaj lahko vedeli, in da nam bodo razkrili vse, česar o Mi 10 ne vemo, saj smo informacije prejeli le od njegovega starejšega brata. Takoj ko izvemo več iz AlixBloga, bomo prinesli vse novice.

Medtem ko čakate, tukaj puščamo analizo, ki smo jo nedavno opravili na Xiaomi Mi Note 10 in je trenutno na voljo na AliExpress za nakup.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar