Glavni » android » Posodobitev Android N prihaja na Nexus 5, 6, 5X in 6P

Posodobitev Android N prihaja na Nexus 5, 6, 5X in 6P

AliExpress WW

Čeprav je res, da Android N je bil že viden z nekaj prvimi informacijami in celo slikami, Glede na to, da ima nekaj uporabnikov že dostop do naslednje različice Googlovega inteligentnega operacijskega sistema, vemo tudi, da bo uradna premiera te posodobitve šele sredi letošnjega leta, ko bodo na prizorišču predstavljeni novi terminali Nexus..

Poleg uradnih potrditev, ki kažejo, da bo naslednji Nexus razvila tajvanska družba HTC, vsaj naslednje tri generacije teh naprav, tokrat še posebej želeli smo se posebej osredotočiti na vse, kar je povezano s prihodom Androida N, ki se dejansko začne omenjati kot realnost za prejšnji dve generaciji Nexusa.

Kot vemo, bo Android N naslednik različice Android Marshmallow, ki je začela izhajati oktobra lani in bo v tem času dosegla številne glavne mobitele na svetu. Toda poleg tega, kaj bo čakalo na to posodobitev, Zdaj smo bili presenečeni, ko smo izvedeli, da bo Android N ali Android 7.0 kmalu prišel v številne Nexuse zadnjih dveh letih.

Kazalo ()

  Zadnji dve generaciji Nexusa čakata Android N

  Kot vemo, v vsakem primeru vsakič, ko se pojavijo nove generacije Androida, najprej prispejo na terminale Nexus in v tem primeru konkretno ne gre za manjšo težavo, saj naj bi bil preskok na Android N res zanimiv. Da bomo vedeli vse podrobnosti o tem lansiranju, bomo morali počakati na dogodek V / I 2016, Googlova konferenca za razvijalce, vendar nas to ne prikrajša za nekatere druge povezane novice.

  Resnica je, da zadnje govorice to kažejo med naslednjimi dnevi 18. in 20. majem, ko bodo v veljavi ti dnevi srečanje med Googlovimi direktorji in razvijalci bo uradno predstavljen Android N, veliko pa je tistih, ki verjamejo, da se bo priložnost uporabila tudi za prikaz javnosti, kakšno bo njegovo dokončno ime, ki ga najbolj povezujejo z lešnikovo pasto Nutella.

  Ko bo Android N uradno predstavljen, bo Googlov naslednji korak zagon programa za razvijalce in preizkuševalce, da se bo lahko naučil, kateri elementi delujejo in kateri niso za novi operacijski sistem. In tega programa bodo tudi oni del srečni uporabniki, ki imajo naslednje terminale: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X in Nexus 6P.

  Med glavnimi novostmi sistema Android N lahko omenimo nekatere, na primer, da je bila obvestilna plošča popolnoma preoblikovana., dodani so nekateri vidiki, povezani s konceptom Material Design, izboljšave pri uporabi baterije, nov način »ne moti« in nekatere druge funkcije, ki jih doslej nismo poznali, poleg tega pa še posebne novosti, ki bodo prišle s strani prilagoditvenih slojev vsakega od razvijalcev.

  Druge govorice v zvezi s tem poudarjajo, da bo prišlo do sprememb vizualnega vidika sistemskih nastavitev, brez vrstic, ki se med seboj ločujejo, s hitrejšimi bližnjicami, kot smo bili vajeni do zdaj. Celo, Še en element, ki je bil omenjen in bo eden najpomembnejših pri prehodu na Android N, je vključitev več oken za vse terminale, razen nekaterih LG in Samsung.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar