Glavni » google » Kugoo: to so električni skuterji, ki zasenčijo Xiaomi v AliExpressu

Kugoo: to so električni skuterji, ki zasenčijo Xiaomi v AliExpressu

AliExpress WW

Kar zadeva električne skuterje, je Xiaomi nedvomno najbolj priljubljena znamka. Uspelo mu je prečkati meje in je postalo najbolj priljubljen skuter na svetu. Vendar pa obstajajo cenejše alternative, ki jih je mogoče zlahka najti na AliExpressu. To je primer skuterjev Kugoo Kirin, ki postopoma postajajo bolj znani, saj imajo številne ugodnosti po zelo ugodni ceni..

Analiziramo električne skuterje Kugoo v AliExpressu

Čeprav je še vedno nekoliko neznano, je Kugoo znamka, ki proizvaja zelo kakovostne električne skuterje po zelo ugodni ceni. Med njegovimi najbolj izjemnimi lastnostmi najdemo več varnostnih sistemov, visoko kakovostno konstrukcijo in kompaktno zasnovo, ki je enostavna za prevoz. Pokazali vam bomo njegove najboljše skuterje, čeprav jih lahko najdete tukaj.

Kugoo Kirin S1: Zelo popolni lahki električni skuterji

Serija Kirin je ena tistih z najnovejšim skuterjem znamke. Kugoo Kirin S1, ki ga najdete na tej povezavi, je eden najnovejših in blagovna znamka ga imenuje "eden najboljših električnih skuterjev na trgu." Zahvaljujoč 350 W brezkrtačnemu motorju lahko doseže hitrost do 25 km / h in podpira težo do 100 Kg. Ima 3 stopnje hitrosti: počasno (10 km / h), vmesno (20 km / h) in največjo hitrost (25 km / h) in lahko premaga naklone do 15 stopinj naklona.

Njegova kolesa so 8-palčna v obliki satja z nedrsečo površino. Krmilo, ki vključuje sprednji blažilnik, vključuje nadzorno ploščo in luči. Za varno vožnjo ima spredaj električno zavoro, zadaj pa ročno zavoro, ki se popolnoma ustavi v približno 4-5 metrih. Toda vrhunec je njegova lahka in kompaktna oblika. Izdelana je iz aluminija in tehta približno 12 kg. Njegova baterija lahko doseže 25 km avtonomije in se napolni v približno 4-6 urah.

Poleg tega je Kirin S1 eden prvih električnih skuterjev znamke, ki ga je mogoče upravljati z mobilno aplikacijo Kugoo, s pomočjo katere lahko nadzorujemo in prilagajamo parametre skuterja ter izvajamo glasovno iskanje ali uporabljamo mobilni telefon kot daljinec nadzor.

Kugoo S1 in S1 Pro: terenski električni skuterji

Skuterji Kugoo S1 in S1 Pro so del srednjega razreda znamke z zelo podobnimi lastnostmi med obema modeloma. Ena izmed značilnosti, ki najbolj izstopa v tej seriji skuterjev, je ta, da je za razliko od prejšnjega krmilo mogoče prilagoditi po višini, da se lahko udobno peljete. Oba modela imata 350 W brezkrtačni motor, ki lahko doseže do 30 km / h (s 3 stopnjami hitrosti pri 15, 25 in 30 km / h) in premagati naklone do 15 stopinj.

Podpira voznike do 120 kg in ima dvojni zavorni sistem. Njegova baterija lahko doseže 30 km avtonomije, polno polnjenje pa traja približno 4 ure. Tehtajo le približno 11 kg, zato je zelo prenosljiv. Njegov LCD zaslon prikazuje vse pomembne informacije glede hitrosti, kilometrine, avtonomije

...

To je pomembno, ker ni združljivo z mobilno aplikacijo. Edina razlika med S1 in S1 Pro je ta, da ima slednja boljšo trdnost 8,5-palčnih satjastih koles. Ceno si lahko ogledate s klikom tukaj.

Kugoo M2 Pro: skuterji vrhunske znamke

Na koncu vam pokažemo še enega najboljših skuterjev znamke Kugoo, M2 Pro, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi. Gre za skuter z do 30 km avtonomije in tremi hitrostmi do 25 km / h. Njegov 350 W motor lahko brez zapletov deluje na terenu do 15 stopinj naklona. Čeprav je zelo podoben Kirinu S1, ima velike izboljšave v sistemu blaženja in varnosti.

Ima hitro in varno zaviranje, zahvaljujoč dvojnemu zavornemu sistemu (električni spredaj in mehanski na zadnjem kolesu), v celoti zavira med 3 in 5 metri. Poleg tega pnevmatska kolesa zagotavljajo bolj gladko vožnjo, ki jo dopolnjuje sistem blaženja udarcev. Za razliko od Kirin S1 lahko podpira do 120 kg, združljiv pa je tudi z mobilno aplikacijo Kugoo.

Naše mnenje: ali se splača kupiti električni skuter Kugoo?

V naši analizi smo se osredotočili na najbolj zanimive električne skuterje za mestno uporabo, vendar ima Kugoo nekaj cenejših modelov in tudi druge močnejše modele, za katere je morda potrebna registracija v skladu s predpisi vaše države..

Po ogledu vseh funkcij, ki jih ponuja ta znamka, še posebej pa njenega cenovnega razreda, je jasno, da lahko njihovi skuterji zasenčijo Xiaomi. Morda najbolj priljubljena modela sta skuter Kugoo S1 (in pro) in Kugoo Kirin S1, ki imata prednosti, kot so več razponov hitrosti, nadzorni zaslon in tehtajo manj kot tekmec.

Kako kupiti cenejše skuterje Kugoo (tudi s pošiljanjem iz Španije) na AliExpressu

Kot lahko vidite, ti skuterji nimajo česa zavidati Xiaomiju in njihova cena je eden od razlogov, zakaj imajo vedno več prodaje. Čeprav smo vam v celotni analizi pustili povezave za nakup, je najboljša trgovina za skuter Kugoo njegova uradna trgovina v AliExpressu, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Najdete lahko vse njihove skuterje, pa tudi dodatke in nadomestne dele, najboljše pa je, da imajo skladišče v Španiji, tako da če nas preberete iz te države, lahko skuter prejmete v rekordnem času in brez carinskega tveganja..

Če želite več trikov varno kupiti na AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov in novic tudi razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete trike in nasvete za varen nakup na tej slavni spletni prodajni platformi. Če ne veste, kje začeti, lahko v našem dokončnem priročniku za AliExpress najdete povzetek vsega, kar morate vedeti za nakup pri 0.

In ti? Ste skuterje znamke Kugoo že poznali? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam spodaj pustite komentar o vaši nakupovalni izkušnji.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar