Glavni » alibaba-info » Montessori igrače: kako jih najti na AliExpressu

Montessori igrače: kako jih najti na AliExpressu

AliExpress WW

V zadnjih letih je Montessorijeva metoda zmagala po vsem svetu. Ta metoda je sestavljena iz ustvarjanja pripravljenega okolja, ki omogoča, da se malčki zanimajo za enega od njih in se skoncentrirajo v daljšem časovnem obdobju ter jim omogočajo, da sami razvijejo kognitivne sposobnosti.

Montessori igrače pomagajo temu razvoju. Narejene so iz naravnih in varnih materialov, vsak se osredotoča na razvijanje edinstvene veščine in otrokom omogoča, da zaznajo lastne napake in jih popravijo brez posredovanja odrasle osebe. Danes vam bomo pokazali, kako jih najti ceneje v AliExpressu.

Najboljše igrače Montessori na AliExpressu

Na tej spletni strani lahko najdemo več kot 40.000 izobraževalnih igrač, ki temeljijo na vzgojni metodi Montessori. Pokazali vam bomo najbolj priljubljene, s poudarkom na priporočeni igralni dobi in veščinah za razvoj, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Montessori barvito štetje medvedov

To je zelo zabavna igra, idealna za otroke od 2 let. Razviti sposobnost zbiranja predmetov, štetja, razvrščanja, vzorčenja, velikosti in učenja barv. Celoten paket vključuje 60 medvedov dveh velikosti in šest različnih barv, 6 skodelic za razvrščanje medvedov in komplet kart za nadaljnje povečanje možnosti igre. Ta igra je idealna za otroke, stare približno 1 ali 2 leti.

Montessori abeceda, številke in geometrijske oblike

Še ena vodilna igra Montessori za predšolske otroke, ki jim omogoča, da se seznanijo s črkami, številkami in geometrijskimi oblikami. Uči jih razlikovati barve, številke, ustvarjati razmerja med števili in količinami, primerjati velikost, višino

...

Idealno, če se vsega tega naučite na zabaven način. Poiščite ga tukaj.

Montessori Worm Trap Apple

To majhno jabolko je zelo zabavna igra, idealna za 3-letnike. To je jabolko z barvnimi črvi v notranjosti. Z majhno palčko moramo črve odstraniti od znotraj. Igra omogoča izvajanje nadzorne sposobnosti možganskih mišic in spodbuja intelektualni razvoj.

Leseno sadje Montessori sestavljanka

Ti leseni sadeži so dober način za malčke, da razvijejo svojo logiko. Imajo več lukenj in majhno nit, ki jo je mogoče spraviti skoznjo. Ideja je, da otroci preidejo nit skozi luknje in lahko tudi odpravijo pot.

Sadje je zelo ponavljajoč se element v igračah Montessori, kot lahko vidite tukaj, saj jih lahko naučijo tudi vsega, kar je okoli njih, na primer igre rezanja sadja so idealne za tiste, ki jih kuhinja zanima. Je idealna igra za otroke od 0 do 3 let.

Montessori labirint v obliki

Labirinti oblik lahko spodbujajo psihomotorične spretnosti najmlajših. Odvisno od težavnosti bodo primerni za otroke različnih starosti, lahko pa najdete labirinte za otroke od 12. meseca dalje. Poleg tega lahko razvijejo tudi druge veščine, kot so štetje ali razlikovanje barv in oblik. Najdete jih na tej povezavi.

Montessori izobraževalne uganke

Sestavljanke so zelo učinkovito izobraževalno orodje, saj vam omogočajo razvijanje logike, hkrati pa spoznavanje barv, oblik in številnih drugih veščin. Obstaja več modelov in najboljše je, da so zelo poceni. Poiščite jih s klikom tukaj.

Montessori mavrica

Lesena mavrica je ena izmed najbolj priljubljenih igrač Montessori za otroke od 0 do 3 let. Ta igrača je način, da začnete na zabaven način delati na svojih motoričnih sposobnostih. Omogočajo izboljšanje prostorskega zaznavanja, koordinacije oči-roke ter prepoznavanja barv in oblik. Obstaja več kosov, več kosov, večja je težavnost.

Montessori barvna očala

Senzorični bloki z barvnimi lečami omogočajo malčkom, da razvijejo svoj čutni čut, izboljšajo svoje gradbene sposobnosti, razvijejo svoje opazovanje sveta, oblike in prostora. Ker so prosojni, jih lahko vidimo skozi njih. idealni so za otroke do 3. leta in jih najdete tukaj.

Zaklepanje Montessori

Škatla za zaklepanje je idealna za razvoj fine motorike pri otrocih med 3. in 6. letom. To je škatla z različnimi vrstami ključavnic, ki vam omogoča, da ustvarite zabavne kombinacije zahvaljujoč vsem svojim elementom. Najdete ga na tej povezavi.

Montessori igra ravnotežja

Igre uravnoteženja so zelo koristne tudi za fino motoriko, to pomeni, da je primernejša za otroke med 3. in 6. letom starosti. Cilj teh igrač je, da otroci razdelijo težo figur, da ne padejo, medtem ko se zabavajo z oblikami in barvami, ki sestavljajo igro. Poiščite jih s klikom tukaj.

Montessori zložljive geometrije

Te igre z geometrijo, ki jih je mogoče zložiti, imajo veliko funkcij, odvisno od njihove oblike in velikosti, vendar so na splošno idealne za delo na koncentraciji, koordinaciji, manipulaciji in spretnosti, pa tudi glede na velikosti, barve in oblike. Tisti manj zapleteni so idealni za otroke do 3. leta starosti, vendar so nekateri bolj zapleteni modeli priporočljivi za otroke od 0 do 3 leta.

Montessori sestavljanka oblačil

Oblačilne uganke so tako zabavne, da smo se mnogi kot otroci igrali za zabavo. Zdaj že. Ni treba izrezati papirnatih oblačil, s temi lesenimi ugankami se lahko otroci naučijo razlikovati oblačila in se zabavajo. Najdete jih tukaj.

Montessori večnamenske igrače

Končno, če iščete igračo Montessori za darilo ali za kaj drugega. Nikoli se ne dolgočasite, večnamenska igrača je dobra izbira, saj v en izdelek vključuje več učnih dejavnosti. So nekoliko dražji in večji, so pa tudi bolj zabavni. Vse jih najdete na tej povezavi.

Najboljši nasveti in triki za nakup igrač Montessori na AliExpressu

Kot lahko vidite, Montessori izobraževalne igre uspevajo v AliExpressu in obstaja velika raznolikost, izbrali smo najbolj priljubljene, ki hkrati razvijajo več veščin, a če želite najti še veliko več, preprosto kliknite tukaj.

Vidite, da jih ne ponuja niti ena trgovina, saj gre za igrače z veliko prodajnega mesta in jih na tisoče prodajalcev ponuja v svojih trgovinah. Zato je najbolje, da pregledate komentarje drugih kupcev in opis izdelka, da vidite, kaj kupujemo..

Če pa želite vedeti, kako na tej spletni strani kupiti profesionalno, imamo na našem blogu zanimiv odsek z vadnicami, kjer razložimo, kako varno kupiti in prihraniti denar za nakupe. Če šele začenjate, imate v našem dokončnem vodniku po AliExpressu vse, kar morate vedeti, da prvič kupite.

In ti? Ste vedeli o igračah Montessori? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar