Glavni » alibaba-info » Igre za Samsung Galaxy Core 2. Najboljše med najboljšimi

Igre za Samsung Galaxy Core 2. Najboljše med najboljšimi

AliExpress WW

Za eno od stvari, ki jih najbolj uporabljamo, so naše mobilni nedvomno je igrati, skratka postali so prenosne konzole današnjega časa. Čeprav nekatere druge naprave morda nimajo moči, da bi vse igre, ki obstajajo na trgu, delovale. Android. Ne moremo zanikati, da kljub temu možnosti, ki ne zahtevajo preveč strojne opreme so precej zanimive in predvsem zabavne.

Kazalo ()

  Prenesite igre za Samsung Galaxy Core 2

  Subway Surfers: Lahko bi rekli, da so tekaške igre preprosto odlične, izjemno zabavne. Običajno imajo zelo barvito in zabavno grafiko, poleg tega postane način igre očitno zahteven, odvisno od naslova. Toda v tem primeru lahko potrdimo, da gre za igro, ki je preveč zabavna in zasvojenost. Idealno za mobilnike nižjega cenovnega razreda.

  Temple Run Oz: No, v bistvu nadaljujemo s tekači. Igra je preveč priljubljena, na njej je več kot 200 milijonov prenosov Trgovina z igračami, to očitno nekaj pomeni. Ima zelo zanimivo in zelo grozljivo vzdušje, ki nedvomno zajame od prvega trenutka, ko začnemo uživati ​​v igri.

  Fruit Ninja: Všeč mi je ta igra, ker moramo le rezati sadje, ki se pojavi na zaslonu. Če želite to narediti, bomo morali le s prsti podrsati po njej, da bomo lahko naredili natančne reze, da bomo lahko prešli nivoje.

  Candy Crush: Vemo, da to vsi vedo, vendar ga nismo mogli nehati dodajati na seznam, kajti če so puzzle igre nizke zahteve, ta nedvomno dobi največjo nagrado, je izjemno zabavna igra ki bi ga morali imeti vsi na svojem mobilnem telefonu, da bi lahko v njem čim bolj uživali.

  Hill Climb Racing: Ker morajo biti igre na platformah vedno prisotne in še toliko bolj, ko govorimo o njih Android in zasloni na dotik. Tovrstni naslovi so zelo zasvojeni in to je odličen primer tega, kar rečem. Z nekaterimi zabavna in zelo podrobna grafika, Vidite, da so vanj vložili veliko skrbi. Peljali se bomo skozi gore in hribe, kjer je cilj v bistvu priti do konca. Vemo, da se zdi enostavno, vendar ceste ne bo, zato se moramo izogniti, da se avto obrne nazaj k nam, saj na ta način samodejno izgubimo.

  Rail Rush: To je zabavna igra, kjer morate iti po zlati rudnik očitno poskuša zbrati čim več. Bistvo je v tem, da boste na poti srečali določene neprijetne goste.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar