Glavni » alibaba-info » JBL Flip 5 najbolj prodajana prenova zvočnika

JBL Flip 5 najbolj prodajana prenova zvočnika

AliExpress WW

Novi zvočnik podjetja JBL, svetovno znanega po svoji zvočni opremi, je zdaj na voljo na AliExpressu.

Danes bomo analizirali posodobitev enega najbolj prodajanih modelov zvočnikov JBL FLIP 5. Pred časom smo v tem članku analizirali več naprav JBL, vidite naše zaključke o modelu JBL FLIP 4 s klikom na povezavo.

Pregled brezžičnega zvočnika JBL FLIP 5

1 - Oblikovanje

Flip 5 in Flip 4 sta si oblikovno zelo podobni. Flip 5 je nekoliko večji od prejšnje različice in ima zelo odporen premaz za najtežje pogoje tako pri udarcih kot pri zaščiti pred tekočino. Ker je prekrit z gumijastim materialom, zagotavlja tudi zelo dobro oprijem rok..

2 - Gumbi in povezave

V razdelku z gumbi še naprej ohranjamo osnove brezžičnih zvočnikov. Tista, ki jo želite vklopiti in izklopiti, tista, ki seznani Bluetooth, zaustavi ali predvaja ter dvigne in zmanjša glasnost.

Vključuje tudi gumb Partyboost, ki nam omogoča priključitev več zvočnikov, tako da se vsi predvajajo hkrati, in namestitev večjega avdio sistema. Ta različica Partyboost-a ni združljiva z modelom Flip 4, zato ga je mogoče seznaniti le s modelom Flip 5. Velika pomanjkljivost, saj nima združljivosti s prejšnjim letom.

V povezavah bomo našli največjo razliko. Priključek mikro USB nadomesti USB-C. Precej sodobnejši konektor, ki čeprav nima pokrova, vendar še vedno ohranja certifikat IPX7, omogoča 30-minutno potopitev do globine 1 metra. Posebej pazite, da pesek ali kamenčki pridejo v priključek, če ga je treba pred nalaganjem očistiti

Odpravljen je tudi 3,5 mm priključek minijack. Neprijetnosti, če še vedno uporabljate kabel. Če ne (običajno ni), s to spremembo ne boste imeli težav.

Vključuje majhen LED senzor, da vedno ve, koliko napolnjenosti baterije nam je ostalo. Zelo nujna novost, da ne bi nasedli sredi praznovanja.

Zvočnik očitno nima mikrofona za sprejemanje klicev, vendar smo lahko vedeli, da ga ima, vendar ni aktiven. Ne vemo, ali bo omogočena v prihodnjih posodobitvah programske opreme, zanimivo bo biti pozoren.

3 - Tehnične značilnosti

Pokrit je z materialom, imenovanim Metal ABS, najdemo ga v črni, rdeči, modri in zeleni barvi.Teža je približno 540 gramov in je velika 18cm x 7 '' 5cm x 7cm. In ima majhen kavelj, ki omogoča, da ga obesite.

Ima baterijo 4800 mAh, ki traja dlje kot prejšnji model, zato vam bo omogočila do 12 ur neprekinjene glasbe.

Vključuje 20W močni zvočnik, njegov prejšnji model je imel dva 8w zvočnika. Zaradi tega se sliši glasneje, vendar bo stereo učinek nekoliko skrit, zato ga je zelo zanimivo kombinirati z drugim Flipom 5 s sistemom Partyboost.

4 - Zaključki in kje ga kupiti

Razlike, ki nam jih ta model daje glede na prejšnjo različico, niso močni argumenti za zamenjavo enega za drugega, če že imate Flip 4. Če pa ga nimamo, je odlična možnost za zelo konkurenčno ceno.

Na tej povezavi ga lahko najdemo s hitro dostavo iz Španije za manj kot 130 € z dveletno garancijo. Če jo želite kupiti nekoliko ceneje, jo boste našli na tej povezavi za manj kot 115 € s poštnino s Kitajske, vendar z možnostjo vračila v prvih 15 dneh po prejemu.

Upamo, da vam ti nasveti iz Alixbloga omogočajo, da kupite najboljši možni zvočnik..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar