Glavni » alibaba-info » Neposreden prihod Xiaomi InFace na PLAZA

Neposreden prihod Xiaomi InFace na PLAZA

AliExpress WW

Ko poslušamo Xiaomi, pomislimo na električne skuterje, mobilne telefone ali zapestnice. Toda to velikansko kitajsko podjetje daleč presega te izdelke. Njegova kozmetična oddelek za moške in ženske ne preneha rasti.

Podjetje je pred kratkim predstavilo novo čistilo za obraz inFace. Ta izdelek je revolucija med moškimi in ženskami na Kitajskem, odkar je bil dan v prodajo.

Značilnosti Xiaomi inFace

Ta obrazna krtača je primerna za katero koli vrsto kože, njena tehnologija pa poleg naravnega olja, ki ga ustvari koža, uporablja tudi zvočni motor, ki ustvarja vibracije, ki čistijo ostanke ličil ali katerega koli izdelka. Kot da to ne bi zadostovalo, kompenzira tlak, ki ga izvajamo na kožo, z volframovim kovinskim nihalom, tako da ni agresiven ali škodljiv..

Ima tri načine čistilne masaže, zaradi česar je tretma v naši koži globlji in bolj fin, da dosežemo bolj gladko kožo. Trajanje vsakega programa je 90 sekund, več kot dovolj časa, da očistite obraz in ne presežemo njegove dnevne uporabe.

Glava ščetke je izdelana iz medicinskega silikona v obliki prožne ščetke, idealna za zapletene oblike obraza, kot so brada, čeljust ali nos. Njegova ergonomska oblika je preučena za visoko zmogljivost.

Ima certifikat IPX7, zato je vodoodporen, čeprav ni potopljiv. Baterija s kapaciteto 300 mAh traja od 3 do 4 ure, v skladu s specifikacijami pa je lahko v stanju spanja med 3 in 4 meseci..

Kupimo ga lahko v štirih čudovitih barvah, kot so siva, rumena, zelena in roza. Ko ga enkrat uporabite, ga je zelo enostavno očistiti..

Prihodnji zvezdniški izdelek v AliExpress Plaza

Trenutno je ta izdelek na voljo s poštnino iz Kitajske po cenah med 16 in 21 EUR z vključenimi stroški pošiljanja. Če ne želite čakati s te povezave, lahko dobite svojega. Iz tega, kar smo lahko vedeli, bo izdelek kmalu na zalogi AliExpress Plaza, dostava bo nato veliko hitrejša, vendar še vedno ne moremo potrditi cene, ki jo bo imela..

Če želite več informacij o drugih čistilih za obraz, ki jih najdete v AliExpressu na tej povezavi, si lahko ogledate izbor drugih izdelkov.

Upajmo, da bo s temi dobrimi nasveti AlixBloga vaša koža v prihodnjih tednih videti veliko bolje in ne boste še naprej vlagali veliko časa za odstranjevanje ličil z izdelki, ki morda niso najbolj priporočljivi za vašo nego kože..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar