Glavni » alibaba-info » Jajče dinozavra, ki raste v vodi Kje lahko kupim igračo leta?

Jajče dinozavra, ki raste v vodi Kje lahko kupim igračo leta?

AliExpress WW

Zagotovo si ne morete pomagati, da se ne bi nasmehnili, ko se spomnite nekaterih igrač iz otroštva, tistih, ki so danes videti preproste, a so vas tako presenetile. No to jajče dinozavra, ki raste v vodi kar vam prinašamo, bo današnji otrok, ki se ga spomnijo, ko so v vaših letih.

To ni nova igrača, vendar uspeva, saj izpodriva druge podobne igrače, kot so krokodili ali piščanci, ki so prav tako dali svojo jajčno različico v vodo. Dinozavri so zelo presenetljivi in ​​porod je bolj presenetljiv.

Ko se jajčece zlomi, navadno srečamo slavnega Tiranozavra Rexa, Stegosaurusa ali malega Velociraptorja. Toda raznolikost jajc in vrst dinozavrov je vse bolj široka in privlačna.

Jajce dinozavra je uspeh med otroki vseh starosti. Res med otroki in odraslimi, ker se vsi veselimo dajanja jajčeca v vodo in vsak dan med nestrpnimi in presenečenimi gledamo, kako se rodi mali dinozaver.

Kazalo ()

  Kje lahko kupim jajčece dinozavra, ki raste v vodi?

  Vsekakor možnosti spletno nakupovanje Vedno bodo zelo zanimiva možnost, veliko jih je glede na raznolikost, vseh vrst, kot so velikost, barve, oblike, vrste in seveda cene.

  Čeprav je Amazon ena izmed trgovin, ki ladijskega prometa več ponuja zanesljivo in hitro za nakup jajčeca dinozavra, ki raste v vodi. Imamo še druge možnosti, kot sta AliExpress ali El Corte Inglés.

  Možnosti za nakup igrač jajc dinozavrov

  Jajce dinozavrov na Amazonki. Dobra cena, ultra hitra dostava in brezplačna dostava. Če imate srečo, lahko najdete ponudbo.

  Kupite jajce dinozavrov na AliExpressu. V AliExpressu obstaja več možnosti. Pazite pa na najcenejšega. Jajca najdemo za 0,30 €, vendar so zelo majhni (velikost kovanca) in izkušnje so nekoliko šibke. Čeprav, če radi zbirate mini barvne dinozavre, je to mogoče.

  V AliExpressu je cenejši kot v Amazonu, vendar traja približno en mesec, da ga prispete. Torej bo odvisno od tega, kako dolgo želimo čakati. Upoštevati moramo tudi, da se nekateri uporabniki v AliExpressu pritožujejo, da jajca prispejo zlomljena.

  Z vsemi temi informacijami lahko izberete, kje kupiti jajce dinozavra po spletu. Ali pa poglejte Toys R us ali nekatere trgovina s fizičnimi igračami. Čeprav je nekoliko dražji.

  Navodila za jajca dinozavrov, ki so povečana z vodo

  Ko imamo igračo doma, so navodila, kako se dinozaver izleže iz jajčeca, zelo preprosta..

  Korak 1: Odstranite jajce iz embalaže, v kateri je (kartonska škatla ali zaščitna plastika).

  2. korak: Jajce dajte v vodo. Voda naj popolnoma prekrije jajčece dinozavra. Prav tako je zaželeno uporabite stekleno posodo prozoren (na primer kozarec ali skleda), tako da lahko dobro vidimo celoten proces rojstva dinozavra.

  3. korak: Opazujte ga vsak dan, ko nam je všeč in potrpežljivo čakamo, da se rodi naš mali dino. Morda bo trajalo od 1 do 7 dni, da bo popolnoma izšel. To kadarkoli ne varajmo z igračo in mu pomagajte tako, da razbijete jajčece.

  Jajca ni priporočljivo razbiti v dneh, ko postopek traja, saj bomo zaradi tega dobili dinozavra prej, a veliko manjšega. Morate pustiti, da popolnoma zraste.

  Videli boste, da v mnogih trgovinah piše, da se jajčece odpre v 24/48 urah, toda to je čas, ki ga potrebuje otroški dinozaver začeti izvaliti. Celoten porod je še nekaj dni.

  Značilnosti igrače jajčec dinozavra

  Cena jajčeca dinozavra, ki se poveča z vodo, se giblje od 0,30 evra, ki sem ga omenil v mini različici, do približno 10 evrov. Kako je modna igrača in od katerih nenehno izhajajo nove različice in modeli, se cena in vrsta jajc zelo razlikujeta.

  Kar pa je malo za povedati o lastnostih, je res zelo preprosta igrača. Jajčece je porozen material ki omogoča, da voda preide in doseže malega dinozavra v notranjosti. Ta absorbira vodo, tako da ko nabrekne, raste, dokler ne uspe razbiti jajčece in popolnoma ven.

  Odvisno od jajca, ki ga kupimo, lahko najdemo v njem različne vrste dinozavrov, barve in velikosti. Nekateri nosijo fiksni dino, v drugih pa bo to presenečenje in ne bomo vedeli, kaj je ali kakšne barve, dokler se popolnoma ne rodi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar