Glavni » alibaba-info » Prenosne peči za kampiranje: kako jih ceneje kupiti na AliExpressu

Prenosne peči za kampiranje: kako jih ceneje kupiti na AliExpressu

AliExpress WW

Če ste ljubitelj kampiranja, ki si želi izboljšati bivanje, ali iščete dobro darilo za nekoga, ki rad uživa v prostem času, tako da posadi svoj šotor sredi ničesar, te prenosne peči, s katerimi se bomo pogovorili z vami spodaj jih boste našli zelo zanimive. Prenosni plinski štedilniki vam bodo omogočili svobodo pri kuhanju, kjer koli želite, uporabljate jih lahko na vseh vrstah potovanj: gorskih izletih, počitnicah v kampih, izletih ali družinskih izletih na plažo. Ne boste imeli več izgovora, da bi lahko imeli kaj vročega, kjer koli že ste, saj najmanjši modeli pristajajo na vaši dlani..

Najboljši modeli poceni prenosnih kamping peči iz AliExpressa

In najboljša stran za nakup teh peči po najboljši ceni je AliExpress, saj lahko najdemo izdelke z zasebnimi blagovnimi znamkami, dobavljene neposredno iz Kitajske. Na trgu obstajajo različne vrste potovalnih peči, najbolj priljubljene so plinske peči, ki vključujejo eno ali več peči in so zelo enostavne za uporabo, obstajajo pa tudi peči na več goriv ali celo peči na alkohol ali drva, znane tudi kot plinske peči. preživetje, ker so zelo lahke in jih je mogoče uporabljati brez drugih dodatnih goriv. Predstavili vam bomo vse vrste modelov, da boste lahko izbrali tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam, in če želite najti več, preprosto kliknite tukaj.

Mini prenosni štedilnik

Začnemo s tem malim pripomočkom, ki katero koli plinsko jeklenko za kampiranje spremeni v peč. Je zelo majhen, se prilega vaši dlani in se enostavno pritrdi. Preprosto ga morate pritrditi na izhod za plin in razgrniti, da boste lahko na vrh postavili lončke, skodelice ali katero koli posodo, ki jo želite ogreti. Idealen je za kampiranje, v katerem moramo nahrbtnik nositi čim lažji. Najboljša od vsega je njegova cena, manjša od 5 evrov.

Izjemno lahka zložljiva prenosna peč

Če potrebujete nekaj bolj stabilnega, priporočamo eno od teh zložljivih peči, ki jo lahko pritrdite na katero koli gorivo. Ima večjo podporno površino in nedrseče opore za izboljšanje stabilnosti. Zložite ravno za enostavno prenosljivost. So zelo poceni, tukaj jih najdete že od 10 evrov.

Če želite uporabiti enega od teh dveh sistemov, ki smo jih pravkar videli, vendar boste kuhali v vetrovnem območju, boste morda težko vzdrževali ogenj in udobno kuhali. Zato priporočamo, da v košarico dodate eno od teh aluminijastih vetrobranskih stekel, ki olajšajo uporabo peči na prostem. Zaradi svoje zložljive zasnove je idealen za uporabo skupaj s kompaktno pečjo.

Prenosna peč, odporna proti vetru

Če pa boste nekaj dni kuhali, bo morda vetrobranski zaslon zelo neprijeten, zato je vredno kupiti model, ki ustreza vašim potrebam, na primer ta peč z zaslonom, vgrajenim v lastno strukturo. Lahko ga shranite v vrečki in enostavno prevažate, saj tehta približno 475 gramov. Uporablja butan in lahko doseže 2.800 W moči. Najdete ga s klikom tukaj.

Prenosni štedilnik za preživetje lesa

A kot smo že povedali, obstajajo peči, ki uporabljajo druga alternativna goriva. Eno najbolj naravnih goriv, ​​ki je na voljo vsem, je les, zato je lesni štedilnik, kot je ta, odlična možnost, če se odpravljamo na ekskurzijo, kjer bomo morda morali kuhati. Enostavno ga je sestaviti in prevažati, na vrhu ima tudi podstavek za namestitev loncev ali skodelic. Je izredno lahek, prilega se v žep in izognili se bomo uporabi onesnaževalnih goriv.

Prenosni alkoholni štedilnik

Čeprav niso najbolj priljubljene, so alkoholne peči resnično koristne, saj nam ne bo treba uporabljati dragih goriv, ​​s preprosto stekleničko sanitarnega alkohola iz omarice z zdravili lahko kuhamo ali ogrevamo hrano. Poleg tega je zelo lahka in kompaktna peč, tako da jo je mogoče enostavno prevažati. Vendar je njegova kalorična moč nižja, zato bo trajalo dlje, da imamo hrano pripravljeno, in je ni mogoče uporabiti v ekstremnem mrazu. V AliExpressu imate več možnosti in vse zelo poceni, za manj kot 10 evrov, kot lahko vidite tukaj.

Kompaktna peč z vgradnim loncem

Kot lahko vidite, je vir za ogrevanje hrane zelo enostaven, potem pa bomo morali kupiti skodelice, termo ali lončke, ki so združljivi s tem sistemom. Če želite prihraniti čas iskanja, je morda dobra izbira nakup ene od teh vgradnih štedilnikov. So nekoliko dražji od prejšnjih modelov, saj stanejo med 30 in 50 evri, vendar bomo že imeli lonec, v katerem si bomo lahko pripravili hrano, tudi v nekaterih primerih lahko ta lonec deluje kot tupper. Te komplete boste morali le pritrditi na plinsko steklenico za kampiranje in začeti kuhati..

Zmogljiva peč z vetrobranskimi zasloni

Če potrebujete peč, ki ponuja najboljšo možno ogrevalno moč, je ta peč najmočnejša na AliExpressu, lahko doseže do 11.000W. Najboljše od vsega je, da so njegova vetrobranska stekla razporejena okoli vsakega gorilnika, kar izboljša njegovo učinkovitost in preprečuje, da bi se izklopil z vsakim pihanjem vetra. Idealen je za daljše počitnice ali za pripravo večjih količin hrane. Najdete ga s klikom tukaj.

Visoko zmogljive prenosne kuhinje KingCamp

Če iščete zelo stabilno peč s prilagodljivo temperaturo, se bodo s temi prenosnimi štedilniki znamke KingCamp počutili kot doma. So kot nalašč za avtodome, delajo skozi kartuše in zaradi svoje moči hitro segrejejo hrano. Ne oklevajte, če se nameravate odpraviti na kampiranje in boste preživeli več dni, vas bo ta majhna kuhinja z ognjem počutila kot doma.

Nakup na AliExpress iz Španije je zdaj lažji kot kdaj koli prej

Če nas berete iz Španije, je zdaj nakup teh prenosnih peči veliko lažji, saj je od prodaje te kitajske strani na novem portalu AliExpress Plaza veliko prodajalcev spodbujalo, naj izdelke pošiljajo iz nacionalnega skladišča. To ima dve veliki prednosti, po eni strani bomo lahko naročilo prejeli v rekordnem času, izognili pa se bomo tudi morebitnim carinskim stroškom. Če iščete prenosne peči z nacionalnim prevozom iz Španije, kliknite tukaj, da jih najdete. Ne pozabite dobro izbrati skladišča pred nakupom.

Če imate vprašanja o tem, kako kupiti te peči v AliExpressu, ne pozabite, da imamo v našem spletnem dnevniku razdelek z vadnicami, kjer boste našli naše najboljše trike in nasvete za varni nakup ter navodila za nakup kuponov za popust, s katerimi boste prihranili denar na svojem spletnem mestu. nakupi.

In ti? Ste že kupili prenosni štedilnik na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar