Glavni » alibaba-info » Poceni grelniki vode v AliExpressu - Navodila za nakup

Poceni grelniki vode v AliExpressu - Navodila za nakup

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Gospodinjski električni grelnik vode 1500W 1,8L. Material Nerjaveče jeklo, podstavek in plastični rokav, varen, vrtljiv podstavek Glejte najboljšo ceno Priporočeno št Kotel 1,7L 2200W grelnik vode samodejni stikalo vrč meter MP-HE17L Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 1,5-litrski električni grelnik vode iz nerjavečega jekla kotliček za vodo 360 stopinj Zagotovite si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 1000 ml 24V avtomobilski potovalni avto električni grelnik vode v avtomobilu Steklenica za vodo za ogrevanje Glejte najboljšo ceno Priporočena št. 5 zk30 800ML Večnamenski električni grelnik vode Steklo Zdravje Lonec Kaša počasi štedilnik grelec grelnik tople vode izolacijski grelnik vode Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 5L nerjaveče jeklo Avtomatska zaščita pred izklopom, izjemno hitro ogrevanje, električni grelnik vode proti ogretju Glejte najboljšo ceno Priporočeno Nº 7 800ML 12V / 24V prenosni čajnik za potovanje mleko za kavo skodelica za avtomobil Električni grelnik vode z vžigalnikom za cigarete Naj bo toplejši grelnik vode Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 400 ml 304 prenosna skodelica za ogrevanje avtomobila iz nerjavečega jekla 12V 24V električna vodna skodelica LCD-prikazovalnik kotliček za kavo čaj mleko ogrevan Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. Kuhalnik za kuhanje Nastavljiva temperatura Avto grelnik skodelice 12v Grelnik vode 350ML Prenosni električni grelnik vode za kavo Čaj Mleko Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Prenosni 420 ml iz nerjavečega jekla 12V / 24V grelnik za avto LCD-zaslon Električni vodni kozarec Temperatura grelnik vode Kava Čaj Mleko Ogrevan Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Kotlički so tisti mali vrčki, ki ste jih zagotovo videli v številnih hotelih ali apartmajih. Prav tako so zelo priljubljeni v nekaterih državah sveta, na primer v Angliji ali na Japonskem, zaradi svoje velike tradicije priprave instant čajev ali obrokov, ki potrebujejo samo toplo vodo. Ti grelniki vode imajo na tone prednosti, tudi če se ne zdi tako. Njegova glavna naloga je, da vodo zavre z rekordno hitrostjo, v le nekaj minutah bomo imeli 1-2 litra vrele vode, kar lahko naredimo večno na ognju. Če torej razmišljate o nakupu, vam bomo danes razložili, kako najti poceni električne grelnike vode na AliExpressu.

Električni grelniki vode na AliExpressu

Majhen aparat, iz katerega lahko izkoristite številne prednosti: prihranite čas, ko greste kuhati testenine, predhodno ogrevate vodo, pripravite instant hrano, v nekaj minutah pripravite čaj ali kavo

...

Kotliček lahko postane dober zaveznik v kuhinji in to za zelo malo denarja. Pokazali vam bomo svoje najljubše, vendar jih imate tukaj.

Kotliček Xiaomi Mi: kotliček Xiaomi

Če boste naš blog pogosto prebirali, ne boste presenečeni, ko boste videli kotliček Xiaomi, kajne? V našem članku o 50 izdelkih Xiaomi, ki jih morda niste poznali, lahko vidite, da je Xiaomi poleg poceni in kakovostnih mobilnih telefonov razširil svojo paleto izdelkov do neslutenih meja, kot kaže ta kotliček, ki vam ga pokažemo. Prostornina je 1,5 litra. Ena njegovih velikih prednosti je, da ga je mogoče upravljati na daljavo prek mobilne aplikacije Xiaomi Mi Home. Ima veliko moč, ki doseže 1800W, s čimer bo voda zavrela manj kot 5 minut. Edina težava: potrebovali bomo adapter, saj je dobavljen samo s kitajskim vtičem. Najdete ga s klikom tukaj.

Veliki električni grelnik za vodo

Če ste že navdušeni nad električnimi grelniki vode in želite novega z večjo zmogljivostjo, ima ta, ki vam ga pokažemo, tudi odlično ceno. Omogoča vreti do 2 litra in imate ga tudi v različnih barvah: modri, roza, vijolični, črni

...

S svojo minimalistično zasnovo bo videti odlično v vsaki kuhinji. Tu ga lahko dobite za manj kot 25 USD.

Midea: električni grelnik za vodo z spodnjo nadzorno ploščo

Blagovna znamka Midea je ena izmed najbolj priljubljenih na Kitajskem zaradi svojih majhnih gospodinjskih aparatov in se v svetovnem merilu zelo hitro širijo. Ima široko paleto električnih grelnikov vode, med katerimi dva izstopata po svoji zmogljivosti in oblikovanju.

Prva je ta, ki ima lepo obliko iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč 220-W moči se zelo hitro segreje in ima prostornino 1,7 litra. Poleg tega bomo na dnu kotlička našli vrsto krmilnih elementov, s katerimi bomo lahko prilagodili temperaturo, na katero želimo ogrevati vodo, zato je idealno, če moramo kuhati z določeno natančnostjo temperature, na primer za recepti za pecivo. Glede adapterjev ni treba skrbeti, ker so priloženi z evropskim vtičem.

Njegov drugi električni grelnik ima zelo lep "vintage" slog in ga najdete tukaj. V tem primeru nima spodnje nadzorne plošče, ima pa enako zmogljivost vode in moč 1000 W, kar je dovolj za njen namen..

Steklen električni grelnik za vodo

Kot lahko vidite, so najbolj priljubljeni električni grelniki vode iz nerjavečega jekla, materiala, ki ne spremeni okusa ali se pokvari z vročo vodo. Drug najprimernejši material za električne grelnike vode je steklo. Ta kotliček nam je bil všeč zaradi moderne in preproste zasnove, vključuje pa tudi majhno LED, ki mu daje izviren pridih. Izdelana je iz borosilikatnega stekla, ima moč 1850 W in prostornino 1,7 litra. S klikom tukaj ga najdete v dveh različnih barvah.

Zložljiv električni grelnik za vodo

Najbolj všeč pri AliExpressu je široka paleta izdelkov, ki jih na drugih straneh ne bi zlahka našli. Zato ni presenetljivo, da najdemo zložljiv električni grelnik vode, kot je ta. Popolno je, če se odpravljate na kampiranje ali če boste grelnik vode uporabljali le občasno in želite grelnik vode, ki ga lahko enostavno shranite. Njegova prostornina je manjša od zmogljivosti drugih kotličkov, lahko zavremo le 0,5 litra, vendar je dovolj, da pripravimo dve skodelici čaja ali nekaj rezancev.

Električni grelnik za avto: pripravite si čaj, kjer koli že ste.

Ta električni grelnik za vodo je lahko dobra izbira, če ste eden tistih, ki preživite veliko ur za volanom. Preprosto ga morate priklopiti na vžigalnik avtomobila, da ga ogrejete, in najboljše je, da ima na dnu ploščo, s katero lahko izberete temperaturo, pri kateri želite ogrevati svojo pijačo. Ima nekoliko omejeno prostornino kot v prejšnjem primeru, 280 ml, po drugi strani pa ima prednost, da ima vključen filter za enostavno in preprosto pripravo čaja.

Ne delamo samo pregledov: najboljši nasveti za nakup na AliExpressu so na našem blogu

V AlixBlogu analiziramo najboljše izdelke AliExpress, vendar imamo tudi razdelek z vajami, kjer lahko najdete nasvete in trike za boljše nakupe in prihranite malo denarja. Če še vedno ne veste, kako deluje, priporočam, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu: Kaj je to? Kako kupujete?

In ti? Ali že imate električni grelnik za vodo? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar