Glavni » alibaba-info » Ali obstajajo poceni čevlji Jeremy Scott Adidas na AliExpressu?

Ali obstajajo poceni čevlji Jeremy Scott Adidas na AliExpressu?

AliExpress WW

Na enak način, kot je Longchamp najel Jeremyja Scotta za oblikovanje ikonične potovalne torbe znamke, se je Adidas pred mnogimi sezonami odločil, da bo talent tega ikoničnega oblikovalca pridobil za ustvarjanje inovativne in drzne kolekcije oblačil in superg..

Pravzaprav je jasno, da slog Jeremyja Scotta nikogar ne pusti ravnodušnega in to je več kot očitno v kolekciji Adidas superg Jeremyja Scotta z zelo pisanimi in ekstravagantnimi modeli: od superg s krili na gležnjih, enega izmed oblikovalčevih najljubših simbolov iz tega nastanejo slavni Adidas Jeremy Scott Wings, Adidas superge z nadevanimi živalmi v zgornjem delu (z modeli, ki so tako zabavni in izvirni kot superge Jeremy Scott Gorrilla ali Jeremy Scott Panda).jeremyscott

Linija Jeremyja Scotta za Adidas je nedvomno revolucija na področju mode, drugačna od vsega, kar smo videli že prej, z dizajni in grafikami, ki so tako originalni, kot tudi ekstravagantni (in skoraj obdavčljivi), vendar so ukradli srca velike večine modnic. V običajnih trgovinah, kot je Amazon, lahko najdete te znane superge od 80 do več kot 200 evrov, odvisno od modela.

Ali obstajajo originalni čevlji Adidas Jeremy Scott v AliExpressu??

Če iščete originalne čevlje Adidas Jeremy Scott v AliExpressu, morate to vedeti od danes ni. Da, poleg kopij najdete tudi kitajske bele znamke, ki oblikujejo podobne izdelke za približno 30–40 EUR.

Če želite ugotoviti, ali je izdelek pristen, mora vsebovati žig 'Guaranteed Authenticity ', ki ob posodobitvi tega članka med Iskanjem Jeremyja Scotta ni videti v trgovinah AliExpress. To pomeni, da danes ti Adidas niso na voljo v originalu. To ne pomeni, da ne poskušate. Jaz bi to storil. Izvirna zaloga lahko vstopi kadar koli, med drugim tudi zato, ker je na AliExpressu vedno več originalnih izdelkov.

Če vidite poceni superge Jeremy Scott, ki stanejo le približno 40 evrov, se bomo nedvomno soočili s repliko. Ta izdelek stane od 70 €

...

. Bodite sumljivi do teniških čevljev, ki se vam zdijo cenejši, saj NE bodo originalni.

Dve alternativi Jeremyju Scottu

Odprta sta še dve poti; ena bolj dostopna za žep in ena za večje proračune.

1 - trenerji belih etiket v slogu Jeremyja Scotta

Krila Scottovih superg so navdihnila druge azijske proizvajalce in izkoristili so privlačnost ter lansirali majice v slogu Adidas Jeremy Scott s tistim presenetljivim zaključkom na koncu čevlja. Te bele srajce znamke AliExpress običajno stanejo med 15 in 30 EUR. Obstajajo tudi modeli za otroke ?

swings

Če si želite ogledati več modelov, lahko vstopite od tukaj.

2 - Poiščite originale na platformi Amazon Jeremy Scott

Druga možnost pa je, da v iskalnik Amazon vtipkate -> Adidas Jeremy Scott

amazon-scott

Tukaj vam lahko priporočam, da poiščete čevlje v 'Vsi oddelki ', da nam v rezultatih ne pusti nobenega prodajalca, in že veste, da ima Amazon svojo trgovino in zunanje trgovine, ki imajo včasih najcenejši izdelki, v drugih pa dražji. Zato vam pravim, da je raziskovalno delo pomembno, da prihranite malo denarja..

Prednost, ki jo ima Amazon pred AliExpressom, je ta, da lahko v nekaj dneh prejmete svoje naročilo. Ali celo v 24 urah !! če se prijavite za storitev 'Amazon Premium '. Nato ne pozabite preklicati naročnine (pred preizkusnim mesecem), če ne želite, da vam zaračunajo 20 EUR na leto.

Še zadnji nasvet za nakupovanje na AliExpressu

Ne pozabite si ogledati politike vračila posameznega prodajalca. Čeprav je malo verjetno, da boste imeli slabe izkušnje na AliExpressu, nikoli ne škodi, da ste dobro obveščeni, preden potrdite svoje naročilo. Upoštevajte tudi, da se lahko v primeru dvoma ali če potrebujete več informacij vedno obrnete neposredno na prodajalca..

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar