Glavni » alibaba-info » Ali so na AliExpressu poceni dresi Barcelone?

Ali so na AliExpressu poceni dresi Barcelone?

AliExpress WW

Eden najbolj zahtevnih nogometnih predmetov v tej sezoni je dres Barcelone 2015-2016. Čeprav jih na AliExpressu ne najdemo izvirnih, mislim, da obstajajo še druge zanimive možnosti za preverjanje. Iščete srajco Messi? Neymar ali Luis Suárez? Ali ga želite prilagoditi svojemu imenu in svoji najljubši številki?

Za najboljše igralce obstajajo beli nogometni dresi in tribute dresi. Najprej pa se moramo pogovoriti o nečem pomembnem

...

.

Ali obstajajo originalni dresi Barcelone v AliExpressu??

Trenutno vam lahko zagotovim, da za nobeno moštvo španske lige, vključno z FC Barcelono, ni originalnih majic. Če bi obstajali, bi nedvomno vključevali logotip zajamčene avtentičnosti, cena pa bi bila podobna ceni uradnih trgovin v Barceloni ali trgovin, specializiranih za nogomet ali šport..

AG

Kako najti poceni dresov Barça v AliExpressu: Messi, Neymar, Luis Suárez

...

Ta priročnik naj bi služil kot vadnica za iskanje poceni Messijevega dresa, ki se toliko prodaja na vzhodnem trgu. Ne skrbite, kajti če iščete katerega koli drugega igralca Barcelone, boste morda imeli srečo. Priporočam, da iščete po imenu predvajalnika. Veliko je oblačil z izvezenimi in odtisnjenimi obrazi nogometašev, zlasti najbolj znanih: Neymar, Luis Suárez

...

. Upoštevati je treba, da so komentarji kupcev praviloma ZELO pozitivni.messi

Vendar sta besedi "Barça" in "Barcelona" prepovedani (menda bi to otežilo prodajalce kopij uradnih kompletov), ​​zato morate vnesti ime določenega nogometaša, ki vas zanima.

Barçine majice drugih igralcev

O Messijevih dresih smo že govorili, zelo težko pa je najti tudi drese drugih igralcev v trenutni zasedbi.

Napišite ime igralca + dres, če želite neposredno iskati zadevnega igralca. Na primer

...

  • Neymar
  • Luis Suarez
  • Iniesta
  • Dani alves
  • ...

    ..

Nekaj ​​nasvetov za to priložnost

Nasvet 1: Vedno poudarjamo, da če imate kakršna koli vprašanja glede naročila, je najbolje, da pišete zasebno v kitajske trgovine. Nihče boljši od njih ne bo rešil vaših težav.

Nasvet 2: Če želite ohraniti svoj mir, lahko temeljito pregledate slike, ki jih prodajalci prikažejo v opisu izdelka AliExpress. Zahtevate lahko tudi podrobnejše slike, kot so podrobnosti o srajci, njenem vezenju in vzorcu.

Nadomestne majice za tiste iz Barcelone?

Če upoštevamo nekaj pozitivnih dejavnikov, ki jih ponuja AliExpress, in ste upoštevali nekatere od teh korakov, verjamemo, da boste lahko kitajski nogometni dres kupili po odlični ceni. Prihranki so pomembni v primerjavi z drugimi portali in fizičnimi trgovinami.

Pred kratkim sem pri nekaterih prijateljih hkrati naročil 5 Messi majic in stale so nas po 14,59 €. Prispeli so v manj kot treh tednih. Z njimi smo zelo zadovoljni. 9 od 10 v razmerju med kakovostjo in ceno. Nam lahko poveste svoje izkušnje?

Imate več vprašanj o nakupu? Mi vam pomagamo

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar