Glavni » alibaba-info » Ogrevane rokavice na AliExpressu: vaše roke so vedno tople

Ogrevane rokavice na AliExpressu: vaše roke so vedno tople

AliExpress WW

Čeprav so naše roke oblikovane tako, da prenesejo hladno zimo, obstajajo ekstremne situacije, v katerih potrebujemo največjo zaščito, na primer, ko potujemo z motorjem. Za tiste čase je najbolje uporabiti ogrevane rokavice, ki nas poleg zaščite ogrejejo tudi v rokah. Pokazali vam bomo najboljše rokavice z vgrajenim ogrevanjem AliExpress.

Najboljše ogrevane rokavice na AliExpressu

Iskanje tovrstnih rokavic na AliExpressu je zelo enostavno, kliknite tukaj, če si želite ogledati na stotine različnih modelov in po neverjetni ceni. Najdemo jih v več velikostih in izvedbah, tako da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza, vsem pa je skupno, da vam bodo omogočili, da boste roke ogreli, kar je kot nalašč za vožnjo v hladnem vremenu. Je zelo enostaven za uporabo in vaše roke ga bodo cenile. V nadaljevanju si oglejte naše najljubše ogrevane rokavice.

Nizkocenovne ogrevane rokavice: najboljši prodajalci

Najbolj prodajane ogrevane rokavice na AliExpressu so tiste, ki jih vidite spodaj. Najdemo jih pri več prodajalcih, za vse pa je značilno, da so zelo poceni (stanejo manj kot 20 evrov). Prepoznali jih boste po njihovi estetiki: gre za popolnoma črne rokavice z majhnim odsevnim trakom na hrbtni strani in nedrsečo tkanino na dlani. Majhna elastika jih prilagodi zapestju, tako da ostane dovolj prostora, da se prilega rokavom puloverja ali jakne. So ena velikosti za vse, saj so precej ohlapne, vsaka rokavica uporablja 3 baterije AAA, kar omogoča, da deluje 8 ur.

Rokavice Warmspace: kakovostne in z baterijami za polnjenje

Če iščete blagovno znamko, ki ponuja kakovostne ogrevane rokavice, je najbolj priljubljena Warmspace. Njegove najbolj prodajane rokavice so te, ki si jih lahko ogledate tukaj, na voljo v 2 barvah in 2 različnih velikostih. Narejene so iz najlona in bombaža, zato so vodotesne in vključujejo drsni material na dlani. Deluje z dvema baterijama po 2.000 mAh, ki omogočata uporabo do 3 ure.

Za majhno razliko v denarju Warmspace ponuja druge zanimive modele, kot so te rokavice, ki jih vidite spodaj. V nasprotju s prejšnjimi omogočajo vklop in izklop ogrevanja s pomočjo gumba na zadnji strani. Poleg tega lahko z velikimi baterijami ohranite toploto rok do 10 ur. Njegova 5-slojna nepremočljiva tkanina vas varuje tudi v deževnih razmerah.

Ta znamka ima tudi druge zelo zanimive in zelo profesionalne rokavice, kakršne vam prikazujemo spodaj, ki zahvaljujoč dvema baterijama 5.600 mAh (vsaka) zagotavljajo dolgo trajanje do 8 ur. Temperaturo lahko regulirate v treh nivojih, njen material je nepremočljiv, zelo zračen in, kot vidite, so obloge zelo kakovostne. Vse rokavice za toplo površino najdete s klikom tukaj.

Ogrevana otipna rokavica: vedno povezana

Vse bolj smo zasvojeni z mobilnimi napravami, saj ne služi le za komunikacijo z drugimi, temveč nam omogoča tudi uporabo navigacijskih sistemov, da vemo, kako priti do cilja. Torej pozimi boste cenili, da imajo vaše rokavice otipni videz vsaj na kazalcu, tako da lahko telefon uporabljate s toplimi rokami. Te rokavice, ki jih vidite spodaj, imajo poleg otipa tudi vodoodporen zaključek, odsevne proge, notranjost pa je obložena z mehkim flisom. Vsaka baterija je sestavljena iz 2 polnilnih baterij s skupno kapaciteto 2800 mAh v vsaki roki.

Ogrevane usnjene rokavice: elegantne in mehke

Če iščete ogrevane rokavice z določenim pridihom, so to usnjene rokavice z integriranim ogrevanjem. Čeprav so na zunaj videti kot preproste rokavice, na podlakti nosijo baterije 2500 mAh, ki omogočajo ogrevanje rok do 4 ure med 38 in 50 stopinjami. Najdete jih s klikom tukaj.

Odrešenik: Kakovostne ogrevane rokavice

Če iščete blagovno znamko, ki ponuja kakovostne rokavice, vam priporočamo, da si ogledate blagovno znamko Saviour. Čeprav so nekoliko dražje v primerjavi z rokavicami, ki smo jih videli doslej, Saviour ponuja visokokakovostne izdelke z najvišjo zmogljivostjo. Njihove najbolje prodajane rokavice, ki si jih lahko ogledate spodaj, so veliko lažje od tistih, ki smo jih videli do zdaj, in so v najrazličnejših velikostih, od XS do XXL. Njegov ogrevalni sistem pokriva dlan in prste roke. Njegova avtonomija traja od 4 do 6 ur, pri čemer lahko izbirate med 3 nivoji temperature. Na tej povezavi najdete najboljše rokavice znamke Saviour.

Nasveti za nakup ogrevanih rokavic na AliExpressu

Kot lahko vidite, je na AliExpressu na voljo veliko različnih ogrevanih rokavic, zato lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in proračunu. Če v naši izbiri niste našli nekaterih, ki so vam všeč, priporočamo, da kliknete tukaj in nadaljujete z iskanjem drugih možnosti. Priporočamo, da upoštevate materiale, obloge (nepremočljive ali ne) in predvsem dobro izberete velikost. Obstaja veliko univerzalnih rokavic, vendar če morate izbrati velikost, poiščite v opisu izdelka tabelo, v kateri boste videli, kako izbrati velikost novih rokavic..

Če imate na tem znamenitem spletnem mestu več vprašanj o nakupu, v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov razložimo tudi naše trike za varen nakup. V naših vadnicah boste izvedeli, kako dobiti kupone za popust, kateri so najboljši načini pošiljanja, katere načine plačila lahko uporabite

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Kaj menite o teh ogrevanih rokavicah? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašimi vprašanji ali nakupovalno izkušnjo na AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar