Glavni » alibaba-info » Vodnik za iskanje zelo poceni klonov oblačil in dodatkov Zara v AliExpressu

Vodnik za iskanje zelo poceni klonov oblačil in dodatkov Zara v AliExpressu

AliExpress WW

Kratka različica: V AliExpressu še vedno ni originalnih izdelkov Zara, če pa iščete poceni uhane Zara, lahko s takšnimi iskanji najdete klone (ne replike, ker so zakoniti, bodite previdni) zelo dobre kakovosti..

Pri oblačilih je nekoliko bolj zapleteno, a tudi tega iskanja je precej.

Velika različica:

Ali prodajate originalne izdelke Zara na AliExpressu??

Mnogi od vas nas sprašujejo, ali lahko v AliExpressu najdemo izdelke original iz Zare. Smiselno vprašanje je zdaj, ko postaja trženje izdelkov zahodne blagovne znamke na AliExpressu normalno..

Pravzaprav so na AliExpressu začeli najti izdelke originalnih blagovnih znamk, kot so Ray Ban, Converse, Nike ali Adidas:

Oglejte si ikono zajamčene pristnosti

Vendar od danes naprej originalnih izdelkov Zara še nismo našli na AliExpressu.

Ampak ne pojdite še, imamo načrt B, ki je še boljši:

Ali še vedno želite najti oblačila Zara?

Predlagamo tri možnosti:

Možnost 1 (najboljše): obrnite se na kitajske klonove, ki so pravna alternativa drobcem

Najbolje je poiskati kitajske izdelke zasebne znamke, ki posnemajo Zarin slog. Ne, ne govorimo o replikah: to so kitajske blagovne znamke, ki posnemajo Zarine zasnove, vendar so zakonite, če ne ponavljajo značilnih znakov (torej samega logotipa Zara)..

To je tisto, kar je v svetu AliExpress znano kot kloni.

Ta vrsta kitajskih izdelkov, ki jih "navdihujejo" druge znamke, je v primeru Zare zelo dobra izbira, saj gre za blagovno znamko, katere oblačila običajno nimajo nepokritih značk in v kateri prevladuje več stvari, kot sta videz ali kakovost materiala.

Uhani, ogrlice in drugi dodatki

Kot smo že omenili v uvodu, je na stotine kitajskih klonov dodatkov Zara, na primer ti zeleni cvetni uhani iz lanske sezone:

Prva fotografija je vzeta s spletnega mesta Zara, vendar iz datoteke drugega izdelka (majice), saj datoteka originalnih uhanov ni več na voljo na Zara.com.

Toda glede na marčevske preglede teh uhanov je oranžna fotografija, ki so jo prodajalci uporabljali na AliExpressu, Zarin original. Ne režejo ? .

Glede cene: takrat so ti uhani stali 13 evrov, v AliExpressu pa so zdaj približno 2 evra (tukaj). Kot lahko vidite, imajo na tisoče prodaj, trgovine pa so stare in imajo velik ugled, ker pravno ne veljajo za replike..

Če želite poiskati več dodatkov Zara, je najboljše iskanje to in to. Primer je iz lanske sezone, a tudi iz tega boste našli.

Poleg tega sem našel nekaj teh kitajskih blagovnih znamk, ki jih navdihuje slog Zara, zlasti v njihovih kroglicah in ogrlicah:

  • Manerson
  • Onnea
  • Dvacaman

In seveda imajo v trgovinah, kot je Sheinside, vedno veliko oblačil, ki jih navdihuje slog Zara.

(Preskoči na naslednjo, možnost 2 ne deluje več ?)

2. možnost: Poiščite izdelke OEM ali White Label na AliExpressu

OEM pomeni „proizvajalec originalne opreme“, kar pomeni „proizvajalec originalne opreme“.

Če želite predstaviti blagovno znamko oblačil, lahko kupite oblačila brez blagovne znamke kitajskega proizvajalca, nato pa nanje postavite lastne logotipe in jih prodate po višji ceni. No, v tem primeru ste Zara in kitajski proizvajalec je OEM.

Dejstvo je, da je na AliExpressu več prodajalcev, ki zagotavljajo, da so njihovi izdelki originalni proizvajalci Zara, torej enake izdelave kot znamka Inditex, vendar brez njihovih logotipov in se prodajajo po precej nižji ceni (manj posrednikov = boljša cena).

Toda pozor, to niso ponaredki, ampak nekakšna bela znamka Zara, ki pride v vaše roke, ne da bi šla skozi postopek "personalizacije" Zare, torej brez nalepk in drugih značilnih znakov Zare..

Če iščete OEM v AliExpressu, boste našli skoraj dva milijona in pol rezultatov (mimogrede številne poceni Gibsonove kitare), kar kaže, da so izdelki OEM na tej spletni strani nekaj povsem normaliziranega.

Kako najti izdelke Zara OEM?

Vendar prodajalci AliExpress, ki distribuirajo izdelke Zara OEM, ne smejo uporabljati izraza "Zara", skoraj enakega kot tisti, ki prodajajo replike, s to razliko, da prodaja imitacij ni dovoljena, če ni nihče (razen če imajo pogodbo ekskluzivnost z Inditexom) proizvajalcu OEM preprečuje, da bi svoje izdelke tržil sam.

In zato se Zarini prodajalci OEM poslužujejo popolnoma enakega trika kot prodajalci ponaredkov: zatekajo se k kraticam..

Da bi našli izdelke Zara z belimi etiketami, morate samo poiskati «ZA OEM«.

3. možnost: Iskanje s sorodnimi pridevniki

To je v bistvu še en način za iskanje klonov točke 1: ko vidite oblačilo ali ogrlico Zara, ki vam je všeč, si omislite besedo, ki jo opredeljuje (pridevnik) in njegovo ime. Na primer, če iščete znameniti šal iz Zare:

Iščete lahko "tartan šal" ali "karirani šal", čeprav vedno pomaga, da na začetku iskanja dodate "ZA".

Ali če iščete nekaj, kar je navdihnila Zarina boho bluza:

Lahko poskusite na primer «boho bluse«.

Ali pa iščete "Za cvet bombnik" najdete klon cvet bombnika:

In ker ste prišli tako daleč, vam priporočamo naš članek o trgovini Sheinside, ki je postala znana z oponašanjem Zare.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar