Glavni » alibaba-info » Vodič za nakup zelo poceni čevljev Heelys na AliExpressu

Vodič za nakup zelo poceni čevljev Heelys na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Roller Skate Shoes za otroke Fantje Dekleta Kolesa Superge z dvojnimi kolesi Otroci Boy Roller Superge Teniški copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Vroče čevlje Casual Superge Rolerji Deform Runaway Drsalke s štirimi kolesi za odrasle moške Ženske Unisex Otrok Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Otroški enokolesni svetleči superge Zlato roza Led Roller Skate čevlji Otroški LED čevlji Fantje Dekleta USB polnjenje Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Otroški rolerji s 4 kolesi Casual čevlji Deformation Heelys Parkour Superge za otroške kroge Otroci v teku Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Novo roza zlato srebro Otroški modni dekliški dečki Fantje LED lahki rolerji za otroke Otroški superge s kolesi Ena kolesa Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Superge Deformation Roller Skate Shoes Parkour Roller Shoes Superge s štirimi kolesi Tekaški copati za otroške čevlje Unisex Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Hot Shoes Casual Drsalke Deform Drsalke na kolesih za odrasle moške Ženske Par Čevlji Childred Runaway Skates Štirikolesne superge za hojo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Deformation Roller Shoes Superge Parkour Wheel Shoes 4 Wheels Rounds Of Running Shoes Roller Skates Shoes Superge Velikost 34-43 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Drsalke za deklice Deformirane kolesarske drsalke za odrasle otroške drsalke pobeglice Štirikolesni vroči čevlji Casual superge Moški Ženske Unisex čevlji Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. USB polnilni črni dvokolesni svetleči superge Led Light Roller Skate čevlji za otroke Otroški LED čevlji Fantje Dekleta Čevlji 28-43 Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Dandanes je redko, da otrok z nasmehom od ušesa do ušesa ne prečka na drsanju na čevljih s kolesi. Nori za temi čevlji so, vendar obstaja težava: blagovna znamka Heelys se prodaja po pretirano visokih cenah!!

Tako smo se lotili dela in za vas pripravili članek, kako najti najboljše superge v stilu Heelys v AliExpressu za dečke in deklice po veliko nižji ceni. Najdete jih za več ali manj 20 evrov, kar je ugodno v primerjavi s 60 ali 80 evri, kolikor vas je stala originalna znamka..

V tem priročniku bomo govorili o trikih, kako najti Heelysove ustreznike, vendar bele etikete, prav tako pa se bomo dotaknili zelo zgoraj, kako določiti velikost stopala z uporabo tabele enakovrednosti / pretvorbe prodajalca.

SunRise Store Legit Seller (več modelov v trgovini)

Kako najti superge v stilu Heelys v AliExpressu; Ali so potrebne kratice?

Najprej je treba razjasniti eno stvar: v AliExpressu ni čevljev Heelys. Ni posnemanja (ali pa vsaj nisem videl) niti ni izvirnikov blagovne znamke Heelys: kar obstajajo čevlji bele znamke s kolesi, ki nimajo nič skupnega s Heelysom, čeprav nekateri v svojem opisu uporabljajo to besedo.

Podobno je kot pri krofih ali Kleenexu: ime prvotne blagovne znamke se uporablja za krofe ali robčke na splošno.

Za iskanje teh poceni čevljev na kolesih v AliExpressu lahko uporabimo splošno ime čevljev. Ko kliknete enega od njih, priporočamo, da se ne strinjate s prvim rezultatom, ki ga vidite, vstopite v različne trgovine, da primerjate cene in preverite, kateri prodajalec ima najboljši ugled in oceno.

  • Wheelys
  • Otroški rolerji
  • Otroški rolerji s kolesi
  • Superge s kolesi

Iskreno na svetu so čevlji s kolesi, ki se prodajajo na AliExpressu, enako kakovostni kot tisti z blagovno znamko in veliko cenejši. Če naletite na izvirnik ali imitacijo, priporočamo, da jih ne kupujete, saj so dražji in bele oznake dajejo enak rezultat..

Kako določiti velikost superg s kolesi

Določitev velikosti ni pretežka. Ko vstopimo na stran izdelka, bomo videli, da so številke običajno v ZDA. Skoraj vedno, če se pomaknemo po strani navzdol, bomo videli pretvorbeno tabelo.

Evropska velikost je običajno najpogosteje uporabljena po vsem svetu. Torej bi morala biti tabela dobra referenčna točka ?

Zelo pomembno je upoštevati, da se lahko velikosti nekoliko razlikujejo glede na prodajalca, zato priporočamo, da si ne glede na to, ali enakovrednost velikosti poznate na pamet, vedno ogledate omenjeno tabelo za vsak slučaj. Tu je primer:

Druga stvar, s katero se prepričate, da so superge v stilu Heelys, ki pridejo domov k nam, dobro, je pogled na komentarje ljudi. To nam bo dalo idejo, ali gredo čevlji na kolesih nekoliko večji ali manjši, kot pravi prodajalec. V tem primeru potrošniki v pregledih običajno ne priporočajo, da kupujemo večje ali manjše velikosti (če ne opazimo nobenega komentarja o spolu, je, da čevlji ustrezajo dejanski velikosti).

Če imate kakršna koli vprašanja, si lahko ogledate naš članek, ki podrobno razlaga, kako določiti našo velikost v AliExpressu.

In kakovost?

V večini primerov je kakovost kotalk, ki se prodajajo na AliExpressu, zelo dobra, vse, kar moramo storiti, je, da jih kupimo pri prodajalcu, ki ima dober ugled in dobre ocene. In kot vedno rečemo: če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na prodajalca..

Ali želite originalne in poceni Heelys? Poskusite na Amazonu

Če niste prepričani v nakup bele nalepke Heelys na Kitajskem in raje kupujete originalne po najboljši ceni, priporočamo, da si ogledate Amazon. Čeprav so dražji kot v AliExpressu, boste tukaj kupili čevlje s kolesi, ki so znamke Heelys.

Kot sem že omenil, če se odločite za nakup čevljev Heelys na Amazonu, bodo dražji, vendar vas bodo prej pripeljali domov..

Kje jih torej kupim?

Če čevljev nujno ne rabite, priporočam, da kupite belo etiketo Heelys podjetja AliExpress, ki ne bo le tri do štirikrat cenejša, ampak bo tudi enako dobra po kakovosti. Na njihovo prejemanje boste seveda morali počakati približno dva tedna.

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar