Glavni » alibaba-info » Vodnik za nakup poceni kostumov Frozen Anna in Elsa v AliExpressu

Vodnik za nakup poceni kostumov Frozen Anna in Elsa v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Dekleta Elsa Obleke Karnevalska zabava Obleka z dolgim ​​plaščem Otroški rojstni dan Cosplay kostum Zamrznjena obleka Otroška oblačila Snow Queen Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Disney Obleke Frozen 2 dress Girls Fancy Queen Elsa Costume Princess Elsa Party Frozen Dress Obleka Snow Queen 2021 Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Kid Girl Dress Frozen Anna Elsa Sofia Princess Obleke Poletni Cosplay kostum Snow Queen Otroci Poroka Zabava Svečana obleka Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Frozen Elsa Princess Dress Girls Girls Birthday Cosplay Mesh Crystal Obleke Halloween Christmas Dress Up Costume Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Princess ogrinjala z masko Fantje Dekleta Dekleta na rojstnodnevno zabavo Obleka Halloween kostumi Frozen Cape Mermaid Princess Anime Cosplay Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. Otroška obleka za punčke Otroški Anna Kostum za karneval Otroci Snežna kraljica Zamrznjena praznična rojstnodnevna obleka Dekliška oblačila Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. Frozen 2 Fantastic Anna Princess Obleke Dekleta Halloween kostum Dolga obleka Otroška pustna poroka Obleka Otroška Cosplay oblačila Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Girl Dress Poletna otroška oblačila Princess Frozen Anna Elsa Print Sequins Obleke Cosplay Costume Party Rojstni dan Otroška oblačila Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. Otroška Cosplay obleka Princess Girl Frozen 2 Anna Elsa 2 Pustni kostum Dekleta Obleka Otroška zabavna oblačila Otroške modne obleke Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Zamrznjena obleka Elsa Anna Snow Queen Princesa Cosplay Kostum Halloween Til Obleke za dekleta Chrismtas Party Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Zdaj, ko se bliža Carnival, ali za katero koli modno zabavo, so ena najbolj priljubljenih in modnih oblek kostumi iz filma Frozen, ki je bil tako uspešen v svetu animacijskega kina za otroke. Iščete kostum drzne Ane, ene od protagonistk Frozen? Ali njegova starejša sestra Elza?

Vsekakor vam v tem priročniku pokažemo, kako najti kostume za ta dva lika iz filma Frozen, Disneyevega filma, ki je zmagal konec leta 2013 in ki bo mimogrede premierno prikazal drugi del leta 2016. Gremo v zadevo. , spletnih trgovin s kostumi je neskončno, malo pa je takih, ki imajo toliko raznolikosti in cen tako poceni kot AliExpress, saj boste za 10-20 evrov hčerko oblekli v njen najljubši lik, če pa na primer pogledate v 'Disney Store ' ne padejo pod 49-55 evrov. Preverite sami s klikom tukaj.Kako najti kostume Frozen Anna in Elsa

Glede na široko paleto kostumov na AliExpressu in ker na tej kitajski platformi zanje ni ravno njihove kategorije, vas bomo naučili več trikov, kako priti do najbolj kakovostnih in najcenejših Frozen kostumov. Začeli bomo z iskanjem. Obstaja več formul, kako priti do teh oblek.

 • Zamrznjeni kostumi - Zamrznjeni kostumi za dekleta
 • Zamrznjeni kostumi - Zamrznjeni kostumi za dekleta
 • Disney kostumi - Disney kostumi za otroke in odrasle
 • Kostum za odrasle princese - Kostumi za odrasle princese
 • Obleka na spletu - modni kostumi za dekleta

Kot ste videli, nismo mislili samo na majhne. Prodajalci AliExpress so storili enako in uporabnikom omogočili zamrznjene kostume za odrasle. Samo oglejte si prejšnje povezave, da jih preverite ?

Zamrznjene kostume Elze

Da bi še izboljšali iskanje in ne izgubljali časa, si svobodno izberemo te obleke po značaju. Kliknite in izberite svoj najljubši kostum Elsa. Naleteli boste na ti dve ključni besedi:

 • Zamrznjena obleka Elsa
 • Zamrznjeni kostum Elsa

elsa-frozen

Kostumi zamrznjene Ane

Enako z Anno. Povzemamo najbolj izpopolnjena iskanja tega lika iz filma Frozen:

 • Anna Frozen kostum za otroke

anna-frozen

Velikosti kostumov AliExpress

Nasvet AlixBlogger: Paziti je treba na velikosti, saj se te lahko nekoliko razlikujejo glede na prodajalca. Sledijo trije koraki:

 1. Najprej si oglejte opis izdelka, saj vam bo povedal, ali je kostum namenjen moškim, ženskam, fantom, dekletom ali dojenčkom..
 2. Ko bo to določeno, boste morali pogledati tabelo pretvorbe / enakovrednosti prodajalca, kjer boste videli vse meritve v centimetrih in enakovrednosti z evropskimi velikostmi. Če ne veste, kako določiti svojo velikost s pomočjo teh tabel, priporočamo naš članek o določitvi velikosti na AliExpressu.
 3. Če imate kakršen koli dvom (ne glede na to, kako majhen), se obrnite neposredno na prodajalca, saj vam bo lahko svetoval.

In ko smo se nekoliko osredotočili na otroške velikosti, smo ugotovili, da nekateri prodajalci (večina) velikosti dajo po letih in tudi meritvah, čeprav smo opazili, da imajo dejansko otroške velikosti S, M in L, kar nekoliko zmede. Zato vam priporočamo, da se vodite po tem vzorcu:

 • Velikosti 3 in 4 leta
 • Velikost M - 5 in 6 let
 • Velikost L - stari 7, 8 in 9 let

Ob pregledu nekaterih komentarjev kupcev morate vedeti, da so ti zamrznjeni kostumi na splošno dolgi, morda pa nekoliko ozki, zato, če je oseba, ki jih bo postavila, velika, priporočamo, da izberete eno velikost več. Zagotovo bo kdo zložen bolj ustrezal.

Kakovost zamrznjenih kostumov prodajalcev AliExpress

Prvo, kar morate vedeti, je, da se kakovost tkanine nekoliko razlikuje od tiste, ki jo ponuja uradna trgovina Disney, vendar so kostumi precej cenejši. V razmerju med ceno in kakovostjo skoraj ne opazite razlike, saj se te obleke ne nosijo vsak dan. Na splošno je kostum zelo cenjen. Saj ne, da vam povemo. Kupci AliExpress potrjujejo. Z izjemnimi podrobnostmi so te imitacije natančne kopije filmskih oblek Anne in Elze Frozen.

Najboljše trgovine za nakup kostumov Anna in Elsa

Pred nakupom kostuma se prepričajte, da ga kupujete pri uglednem in uglednem prodajalcu. Če želite to ugotoviti, si oglejte mnenja in komentarje potrošnikov, ugled prodajalca in število prodaj, ki so jih ustvarili..

Tukaj je 5 trgovin, ki imajo v svojem katalogu kostume Anna in Elsa Frozen. S klikom na njih vas bomo pripeljali do zaloge, ki so na voljo

 • YK BABY Oblačila
 • Otroška darilna hiša
 • BABY Princess Oblačila
 • Mama, všeč mi je
 • Jack Yijia Co., Ltd.

Če najdete kakšno drugo trgovino, vas prosimo, da vas obvestimo, pa tudi morebitne druge dvome ali vprašanja. Skupaj bomo naredili popolnejši vodnik!

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar