Glavni » alibaba-info » Vodnik za nakup poceni dresov Real Madrida v AliExpressu (in drugih izdelkih)

Vodnik za nakup poceni dresov Real Madrida v AliExpressu (in drugih izdelkih)

AliExpress WW

Španske ekipe vse pogosteje obiskujejo Azijo (zlasti Kitajsko), območje, kjer ekipe, kot je Real Madrid, vzbujajo strasti. Pravzaprav lahko v trgovinah, kot je AliExpress, najdete veliko poceni majic Real Madrida, pa tudi veliko več izdelkov, ki jih navdihuje ta klub v prestolnici Španije: plakati, vinili, mobilni etuiji, lutke

...

Vzorec si lahko ogledate s KLIKNJEM TUKAJ.

Ali obstajajo originalni dresi Real Madrida na AliExpressu??

Občasno ste nas vprašali, da je bilo težko najti majice Real Madrida na AliExpressu in pojdimo k bistvu: danes ni prodajalcev, ki bi imeli originalne uradne dresove Real Madrida. Na AliExpressu je vedno več originalnih izdelkov in verjetno bodo na koncu prodani originalni, čeprav bodo v tem primeru zagotovo imeli logotip zajamčene avtentičnosti:

AG

O kakšnih dresih Real Madrida potem govoriš?

Poleg kopij (ki jih je vedno manj) je v AliExpressu ogromen katalog majic v poklon sedanjim in zgodovinskim nogometašem Real Madrida. Na primer, najbolj iskana je majica Cristiana Ronalda. Obstajajo prodajalci, ki jih ponujajo od 10 do 20 evrov.

cristiano

Primer, ki ga vidite zgoraj, lahko najdete še s KLIKNJEM TUKAJ.

Kaj pa drugi igralci?

Obstajajo tudi prodajalci, ki imajo srajce Bale, James

...

čeprav če iščete druge manj znane igralce Real Madrida, morda nimate te sreče

...

.

Če jih želite najti, morate storiti enako kot pri Cristianu Ronaldu. Napišite ime igralca + dres.

Na primer Bale Jersey.

Kakovost in velikosti majic v AliExpressu

Te majice so na voljo v različnih velikostih za moške, ženske, otroke in dojenčke. AliExpress ponuja resnično ugodno ceno za vsakogar. Skoraj nismo našli pritožb uporabnikov, ki imajo težave z velikostmi, niti neprijetnih primerjav s cenami na drugih platformah, kot je eBay, kjer je veliko rabljenih majic Real Madrida.

...

Če ste v dvomih, je ponovno pomembno, da se obrnete na prodajalca AliExpress. Čeprav večina vključuje tabelo s pretvorbo njihovih velikosti in ustreznosti glede na evropsko velikost in tudi po starosti.

Druge izdelke Real Madrida najdete v AliExpressu

Kot sem že rekel, poleg majic za predvajanje igralcev lahko v AliExpressu najdete še veliko drugih izdelkov:

Dekorativni vinili

Kot smo razpravljali v članku o poceni nogometnih dresih, je na AliExpressu precej različnih stenskih nalepk s temo Madridista. Tudi tu je Cristiano Ronaldo zelo pomemben, lahko pa najdete tudi druge medijske predvajalnike, kot so Gareth Bale, Sergio Ramos ali James Rodríguez.

Če si želite ogledati vinile CR7, kliknite tukaj in preverite, ali obstaja še kakšen predvajalnik, lahko vnesete ime predvajalnika + vinil.

Madrid mobilni etuiji

Ena od posebnosti AliExpressa so poceni etuiji za mobilne telefone. Najdete dobesedno več tisoč različnih modelov, seveda pa jih je tudi veliko, namenjenih Realu.

Tudi tu je Cristiano Ronaldo nesporni protagonist, med katerimi lahko izbirate na stotine modelov, ki si jih lahko ogledate s KLIKNJEM TUKAJ. Če iščete primer drugega igralca, smo vam pustili pripravljena iskanja tistih, ki smo jih našli:

  • Benzema
  • Gareth Bale
  • Sergio Ramos
  • James Rodriguez

Če pa iščete drugega igralca, je najlažje vtipkati Ime + ohišje.

Poceni CR7 kape

Na koncu še en izdelek Cristiana Ronalda: njegove slavne kape s simbolom CR7.

Vredni so le 4 ali 5 evrov in morajo biti originalni, saj imajo prodajalci, ki jih ponujajo, na stotine prodaj in vsi vedo, da prodajalci replik sploh ne zdržijo več na AliExpressu.

Vse kape Cristiana Ronalda si lahko ogledate S KLIKNJEM TUKAJ.

Ali potrebujete več pomoči?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar