Glavni » alibaba-info » KONČNI vodnik za iskanje in uporabo kuponov za popust na DHgate

KONČNI vodnik za iskanje in uporabo kuponov za popust na DHgate

AliExpress WW

Pred plačilom nakupov pri DHgate ste gotovo pomislili: "Hej, poglejmo, ali lahko na Googlu najdem kupon za popust za DHgate".

Vstopite na spletno mesto, kliknete povezavo in ko kopirate kodo za popust, vas DHgate obvesti, da je ta kupon že potekel

...

. Ampak ja, obstaja način, kako najti kupone za DHgate, danes bomo razložili, kako.

DHgate je novi prodajni portal kitajskega porekla, ki uspeva po vsem svetu zaradi najrazličnejših izdelkov (zlasti replik in imitacij znanih blagovnih znamk) po impresivni ceni. Če ste že registrirali in napolnili košarico izdelkov, vas bo zagotovo zanimalo, kako poiskati kupone in tako prihraniti več denarja na tej slavni prodajni spletni strani. Zato bomo danes razložili, kako dobiti kupone, kakšne vrste kuponov obstajajo in kako se uporabljajo..

Vrste kuponov na DHgate

Uporaba kuponov je najboljši način za prihranek denarja pri nakupih na DHgate, vendar obstaja veliko različnih vrst kuponov, tako da če veste, kako delujejo in kako jih je mogoče kombinirati več, lahko prihranite še več. Hitro bomo pregledali vse vrste kuponov, ki jih je mogoče uporabiti na tej slavni spletni strani, tako da boste lahko enostavno in enostavno prihranili malo denarja.

DH kupon

So najboljši kuponi: uporabljajo se za vse izdelke, ki se prodajajo na tej spletni strani (čeprav so lahko omejeni na določeno kategorijo), zato lahko na strani kupimo kar koli in uveljavimo popust. Te vrste kuponov imajo običajno minimalni znesek nakupa, zato ga, če tega ne dosežemo, ne bomo mogli uporabiti, vendar lahko kupone uporabite v vseh izdelkih v košarici, zato vam ni treba kupovati pri isti prodajalec, da jo uporabi. Minimalni znesek za uporabo vključuje tudi stroške pošiljanja.

Poleg tega je eden izmed pogojev kupona, ki nam je najbolj všeč, ta, da če ga uporabite in morate sprožiti spor, ker izdelek slabo prispe, se strinjajo, da kupon vrnejo v celoti ali delno. Vendar pa obstaja velika pomanjkljivost v primerjavi z AliExpressom: kuponov DH ni mogoče kombinirati s kuponi prodajalcev in na naročilo lahko uporabite samo en kupon..

Kupon prodajalca

Ti kuponi so najboljši na DHgate, ker lahko pridete zelo enostavno. Ponujajo jih prodajalci DHgate neposredno, služijo le za nakup izdelkov iz lastne trgovine, tako da boste morali, če želite doseči minimalni znesek nakupa, v košarico dodati več izdelkov prodajalca, da jih boste lahko uporabili. Nekateri prodajalci imajo kupone različnih zneskov, višji kot je najnižji znesek nakupa, večji je kupon za popust. Prodajalci lahko ponudijo tudi kupone, ki jih je mogoče uporabiti samo v mobilni aplikaciji DHgate, spodaj bomo razložili, kako jih zaznati.

Drugi kuponi DHgate

DH in prodajni kuponi so najbolj priljubljeni na tej slavni spletni prodajni platformi, čeprav obstajata dve dodatni vrsti kuponov: "bonus kuponi" in "mobilni kuponi". Oboje je veliko manj pogosto kot DH ali kuponi prodajalcev, vendar nam lahko pomagata prihraniti. Prvi je nekaj dodatnih kuponov, ki so običajno na voljo v promocijah, kot je 11/11, in jih lahko dodate popustom na DH. "Mobilni kuponi" so tisti kuponi, ki jih lahko dobimo v posebnih akcijah in jih lahko uporabimo samo v aplikaciji. Skratka, če radi kupujete na tej spletni strani in želite dobiti kupone, bodite pozorni na njegovo spletno stran in mobilno aplikacijo.

Kako do kuponov na DHgate

To je veliko vprašanje, ki si ga boste zastavili: kako dobim kupone? No, večina kuponov je na voljo na istem spletnem mestu DHgate, s kuponi za popust za nove uporabnike ali promocijskimi dogodki, kot so črni petek, kiber ponedeljek, 11.11

...

Kot smo že povedali na začetku za dobiti DH kupone Lahko iščemo v Googlu in preizkusimo kupone, ki se pojavijo na običajnih straneh s kuponi za popust. Vedno si oglejte tiste, ki pišejo "4 € popusta" ali kaj podobnega, poleg kode, saj so tisti, ki označujejo% popust, neuporabni, preprosto vas bodo pripeljali do spletnega mesta DHgate. Kopirajte kodo za popust, pojdite na odsek "moji kuponi" DHgate in kliknite na "dodaj nov kupon".

Vendar kupone, ki jih je najlažje dobiti, so kuponi prodajalcev: poiščite svoje najljubše izdelke in poiščite to ikono, ki označuje, da lahko dobimo prodajne kupone.

Ob vstopu v oglas bomo našli možnost, da dobimo prodajne kupone. V tem primeru ima prodajalec dva kupona, enega za 6 USD in drugega za 5 USD za minimalne nakupe v višini 100 USD (za porabo v vaši trgovini in brez možnosti kombiniranja z drugimi kuponi DH).

Ko vstopimo v odsek našega računa »moji kuponi«, bomo videli podrobnosti o kuponih, ki smo jih dobili, kjer vidimo, da je 6 USD namenjenih samo za nakupe v aplikaciji in 5 USD za spletne nakupe ali v aplikaciji . Videli bomo tudi datum veljavnosti kupona. V primeru tega kupona vidimo, da na vrhu piše "shrani kupon".

Nazadnje, če uporabljate mobilno aplikacijo DHgate, boste videli, da sta na naslovnici dve zelo pomembni kategoriji, če želite dobiti kupone: prva je razdelek "kupon prodajalca", kjer DHgate ponuja trgovine, ki imajo kupone prodajalcev, medtem ko v razdelku "kuponi" lahko dobite kupone, če povabite svoje prijatelje k ​​nakupu na DHgate. Te kupone je mogoče uporabljati samo v mobilni aplikaciji in če boste tudi vi postali eden od prvih 5 uporabnikov aplikacije, ki povabi največ prijateljev, boste dobili dodaten kupon.

Kako uporabljati kupone DHgate

Uporaba teh kuponov je zelo preprosta, izdelke bomo morali dodati samo v košarico in odpreti plačilni zaslon, kjer bo prikazan kupon, ki smo ga dobili, zato vam ni treba skrbeti za nič drugega kot za pridobitev kuponov. za pozneje jih lahko uporabljali.

Več nasvetov in trikov o nakupovanju na Kitajskem na našem blogu

Na AlixBlogu radi pripravljamo vodnike za nakup najboljših izdelkov, ki so na voljo na spletnih prodajnih platformah, kot so DHgate, AliExpress

...

Imamo pa tudi takšne članke, v katerih razložimo najboljše trike, s katerimi prihranimo denar in varno kupujemo. Če želite dobiti več koristnih nasvetov za vaše spletne nakupe, vam priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami.

In ti? Ste že dobili kupone za DHgate? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar