Glavni » alibaba-info » Dokončen vodnik za nakup čevljev na AliExpressu

Dokončen vodnik za nakup čevljev na AliExpressu

AliExpress WW

Verjetno najbolj iskani in najbolje prodajani izdelki na Aliexpressu so čevlji. To ni presenetljivo, saj za res nizke cene ta spletna trgovina ponuja široko paleto čevljev glede blagovnih znamk, modelov in stilov.

Ne pretiravam, če rečem, da sem na Aliexpressu našel čevlje do 75% ceneje kot v fizičnih španskih trgovinah. To lahko preverite sami, tako da vnesete AliExpress v španščini in vtipkate "čevlji ".

Replike vs originalni čevlji na Aliexpressu

Na Aliexpressu se prodaja veliko odličnih čevljev, vendar morate vedeti, kako razlikovati med originali in replikami. Izvirnike je zdaj lažje prepoznati kot kdaj koli prej, saj so označeni s to ikono:

zapatillas-originales-aliexpress

Čevlji, ki imajo to ikono, so del programa "Zajamčena avtentičnost", v skladu s katerim bo prodajalec, če se kasneje izkaže, da so lažni, vrnil dvojni znesek. Več informacij v našem priročniku za razlikovanje med replikami in izvirniki.

Kako poceni so originalni čevlji AliExpress??

Cene so na splošno nižje kot v fizičnih trgovinah, čeprav je to odvisno od blagovne znamke, ker so nekatere celo dražje od nakupa na Amazon.

Po mojih izkušnjah ne smemo spregledati kitajskih blagovnih znamk. Obstajata dve vrsti: "bele znamke", za katere pravimo, da običajno skrivajo logotip in identifikacijo, navdihujejo pa jih oblike priznanih zahodnih blagovnih znamk; in kitajske blagovne znamke, ki jih lahko imenujemo "ambiciozne", to so tiste, ki odkrito kažejo svoje prepoznavne znake in si prizadevajo, da bi jih prepoznali kot lastno blagovno znamko, ne kot posnemanje nečesa.

Velikost in donosnost čevljev

Eden največjih pomislekov pri spletnem nakupu čevljev je velikost. Na Aliexpressu velikosti čevljev ustrezajo ameriškemu merilnemu sistemu. Za tiste, ki ne veste, kakšne velikosti nosite (v ameriškem sistemu), ima večina prodajalcev na Aliexpressu na svojih straneh tabelo za pretvorbo čevljev..

Kljub temu je pri nakupu čevljev v kateri koli spletni trgovini vedno priročno pogledati ocene in preveriti, ali obstajajo potrošniki, ki se pritožujejo zaradi neskladnosti v velikostih. Skratka, če se prepričamo, da ima prodajalec dober sloves in v pregledih ne najdemo nobenih pritožb, smo lahko prepričani, da velikosti ustrezajo resničnosti..

* Ta tema je podrobneje razložena v našem članku Vodiči in nasveti za določitev naše velikosti v AliExpressu.

Kateri čevlji so najbolj priporočljivi?

Osebno sem kupil na ducate superg (ali superge ali majice, odvisno od tega, kje ste nas prebrali ?), in vedno sem bil navdušen: Nike modele je zelo enostavno najti in dajejo odličen rezultat; original Converse v zadnjem času prav tako zlahka najdemo in tudi precej cenejši kot na Amazonu in drugih trgovinah.

Vedno priporočam, da si ogledate ta razdelek AliExpress, ki ga le malokdo pozna, vendar je nadvse uporaben: gre za tako imenovani »Nakupovalni vodnik« kategorije čevljev, v katerem so lestvice najbolje prodajanih čevljev v vseh zgodovino in tiste, ki jih zdaj prodajajo več.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar