Glavni » alibaba-info » Dokončen vodnik za nakup poceni kitare v slogu Fender na AliExpressu

Dokončen vodnik za nakup poceni kitare v slogu Fender na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 3-slojna električna kitara Pickguard Black Scratch Plate za Strat Stratocaster Novo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Nadomestni komplet plošč za električno kitaro Tremolo Bridge za vrat za Stratocaster Strat Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 NOVO Električni kitarski sistem mostov Tremolo z vratno ploščo za Stratocaster Strat ST Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Komplet kit iz 48/50/52 kitar za kitarske dele Stratocaster Strat / Squier Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Električni kitarski sistem mostov Tremolo z vratno ploščo za Stratocaster Strat ST Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Sistem za električno kitaro Tremolo Bridge z vratno ploščo za orodje za nastavitev zvoka kitare Stratocaster Strat ST Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 3-slojna električna kitara Pickguard Black Scratch Plate za Strat Stratocaster Novo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Nadomestni komplet vratnih plošč za električno kitaro Tremolo Bridge za opremo za kitare Stratocaster Strat Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Električni kitarski sistem mostov Tremolo z vratno ploščo za Stratocaster Strat ST Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 NOVO Nadomestni komplet plošče za električno kitaro Tremolo Bridge za vrat Stratocaster Strat Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Fender je začel s svojo dejavnostjo v 40. letih prejšnjega stoletja in od takrat je postal eden najbolj znanih proizvajalcev električnih kitar in basov, ki je vedel, kako popeljati kitaro iz trdnega telesa do spektakularnih prodajnih številk.

Ta ameriška znamka je dobro znana po modelih Telecaster in Stratocaster, ki sta navdihnila številne modele kitajskih kitar, ki se prodajajo po zelo nizki ceni in imajo kakovost, ki je skoraj enaka originalom..

Kupiti rabljeni Fender ni več smiselno

Ne veliko, res .. Ne bomo vas zavajali, vemo, da ne bo slišal popolnoma enako kot ameriški Fender, če pa je tisto, kar iščete, kitara, ki zveni bolj ali manj dobro (ali še bolje, če če zamenjate dele), zakaj pa ne? Kako pa bi bilo, če bi izkoristili znesek na rabljenem Fenderju, ko lahko kupite novo Fenderju podobno kitaro za manj? Glede na cene nekaterih kitar, ki smo jih videli na AliExpressu, so prava skušnjava. Oglejte si vzorec s klikom tukaj.

Kako kupiti kitare v slogu Fender na AliExpressu

Če iščete kitare v slogu Fender, ne dobite vedno dobrih rezultatov, če preprosto iščete "kitaro fender", saj je preveč kosov in drugih izdelkov, ki se mešajo z znamko kitare, poleg tega pa niso kitare Fender, ampak bele prodajalci svojih izdelkov ne morejo imenovati tako. Smiselno je, če prodaš sok, ki ga stisneš sam, mu ne moreš reči Granini. ?

Po drugi strani pa je bolj dopusten z uporabo imen modelov, zato, če iščete kitaro v slogu Telecaster, morate to vtipkati v iskalnik.

In enako z drugimi modeli:

  • Jazzmaster
  • Jaguar
  • Mustang
  • Stratoscaster stratocaster/

Najpomembnejše je

...

Razvrsti iskanja po prodaji. Zakaj? Ker je v tem primeru zanesljiv pokazatelj, da dobro izbirate kitaro, preverjanje števila prodaj in za minuto zapravljanje mnenj prejšnjih kupcev. Upoštevajte, da so kitare Fender pri nekaterih kupcih po vsem svetu postale trend. Obstajajo pristojni proizvajalci z res poceni cenami.

In če imate raje Gibsonove kitare, poiščite neposredno na AliExpressu ali si oglejte AlixGuide in poiščite Gibsona v spletu.

Najboljši prodajalci blatnikov na AliExpressu

Glede na število prodaj obstaja nekaj prodajalcev, ki se lahko ujemajo z našimi interesi, ki pa so nič drugega kot prejem kakovostnega izdelka na določen datum in po najcenejši ceni. No, kitajski prodajalci dajejo temu izdelku brezplačno poštnino.

Da, upoštevati morate, da je paket znatnih dimenzij. Nekateri blogerji so nam povedali, da so v Španiji utrpeli davke v višini približno 30–35 EUR. Drugi so imeli srečo, da so izdelek prejeli zgodaj

...

Skratka, zaupajte prodajalcu, ki vam daje zaupanje. Kupili bi z naslednjim:

  • Trgovina glasbenih instrumentov Vesper - od 150 € do 250 € (3 diamanti)
  • Best Oem Customized Guitar Shop - modeli od 260 € do 330 € (2 diamanta)

V nasprotju z drugimi predmeti ni trgovin z izjemnim ugledom za kitare Fender. Da, odlične trgovine, ki vam zagotavljajo mir in kakovost njihovih izdelkov. Zato še enkrat vztrajamo; poudarite število prodaj za vsako kitaro. Dvomi? Pišite prodajalcu.

Zakaj ni slabo kupovati pri prodajalcih brez ugleda?

Tudi vam se lahko zgodi popolnoma. Želite kupiti kitaro v slogu Fender Stratocaster ali na primer kupiti Fender Telecaster in vidite, da ni veliko prodaje ali vrednotenja. To je lahko iz različnih razlogov, vendar zaradi tega ne bi smeli biti sumljivi. Človek, če obstajajo prodajalci s 5 kron, ni dvoma, toda ob drugih priložnostih je pomembno upoštevati, da je trgovina morda nova.

Vedno rečemo, da je prodajalec z vsaj enim diamantom že zelo zanesljiv, vendar lahko obstajajo trgovine, ki so prav tako varne in niso cenjene. Zakaj? Ker ste na AliExpress morda prispeli pred kratkim in niste imeli časa za prejemanje ocen kupcev ali prodajo izdelkov. To ne pomeni, da bo nakup tukaj slabši. Prodajalci brez ugleda so zelo pogosti v industriji lažnih blagovnih znamk.

Ali ste bili spodbujeni k nakupu? Nam lahko poveste? Za to priložnost omogočimo komentarje. Ali pa vas zanima vodnik za iskanje drugih glasbil v AliExpressu.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar