Glavni » alibaba-info » Dokončen vodnik po urah Soki: mnenja in cene

Dokončen vodnik po urah Soki: mnenja in cene

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Modne svetleče moške ure Luksuzni športni koledar SOKI Datum Moški najlonski trak Quartz Ročne ure Moderna darila Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Luksuzna blagovna znamka Zapestnica Ura iz roza zlata iz nerjavečega jekla Ženske ure Ženske kvadratne ure Ura Relogio Feminino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Športne ure SOKI Man 2020 Modna priložnostna moška ura Luksuzna moška ročna ura Relogio Masculino Quartz vojaška ura za moške Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 SOKI Fashion Watch Moška priložnostna vojaška športna moška ura Visoka kakovost Quartz Analog Wristwatch Erkek Kol Saati Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Moške ure Soki Vrhunska znamka Luksuzne ure moški najlonski pas Koledar Relogio Masculino Quartz Watch moške ure 2019 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Modne vroče prodajne elegantne zapestne ure za ženske Klasične luksuzne mrežaste pasne ure Kakovostne kvarčne ure Relogio Feminino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno Nº 7 Preprosta in modna moška usnjena ura moška poslovna kvarčna ura luksuzna analogna poslovna ura Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Poslovne moške ure Modni preprost usnjen pašček Športna ura Disc Večbarvna vojaška ročna ura Darilo Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 SOKI Trendy Fashion Ure za moške Casual Quartz Analogna zapestna ura Zlata Luksuzna mladinska gimnazijska šola Trend Vodoodporna ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Luksuzne blagovne znamke Ženske ure iz nerjavečega jekla Rožnato zlato Casual Quartz ženske ure za ženske Obleke Ženske ročne ure Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Ena izmed kitajskih blagovnih znamk ur, ki mi je najbolj všeč, je Soki, saj je temu proizvajalcu uspelo oblikovati praktično neustavljive športne, vojaške in neformalne ure za moške in ženske. Neustavljivo? A) Da. Kakor slišiš. Ta proizvajalec je postal revolucija v internetni prodaji, vendar ne samo za ljubitelje in zbiratelje teh dodatkov. Tudi za vsakega uporabnika, ki želi pokriti levo zapestje (ali desno, veste, to ustreza okusu) z drugo znamko in drugačnim modelom ure.

Sokiju sledim, mislim, da točno od leta 2013. Včasih sem bil najpomembnejša platforma za iskanje in nakup ur Soki na eBayu, vendar sem že nekaj časa odkril kar nekaj kitajskih prodajalcev iz konzorcija AliExpress in navdušen sem nad pravljično nizkimi cenami, ki jih postavljajo na ure Soki, tako da od takrat za uporabo tega izdelka nisem uporabljal druge nakupovalne platforme. Kliknete jih lahko tudi tukaj.

Vzpon nekaterih kitajskih proizvajalcev je spektakularen, predvsem zaradi končne cene, ki so jo postavili na svoje izdelke, in zelo dobro je, da do vas pride ura za 5 evrov, kajne? V tej vadnici bomo govorili o urah Soki, obstajajo pa tudi druge kitajske znamke ur, za katere velja vedeti, da smo jih že zbrali v besedilu.

Soki, športne ure in vojaški dizajn

Ne govori mi, da niso čudoviti !! Kaj pa, če vas presenetim s tem, da stanejo le 4,64 evra?

soki

Natančneje, te 4 ure na sliki ustrezajo modelu SOKI-2110D. Na voljo v 4 različnih barvah traku in številčnic. To je zelo poceni model. In toliko

...

Spomnim se, da je pred nekaj leti stala dvojno (nekaj več kot 10 evrov), danes pa je na voljo v kitajski trgovini na AliExpressu, imenovani Ginave Watches, za 4,64 evra..

Znamko nekoliko kontekstualizira za tiste, ki je ne poznajo, zato Soki dela predvsem modele za moške, v priložnostnem tonu, s športnimi in vojaškimi modeli, med katerimi izstopajo podvodni modeli. Dobra stvar je, da se ne osredotočajo samo na monotematsko zbirko. Obstajajo tudi drugi različni modeli, ki morda stanejo malo več, vendar v nobenem primeru ne bodo presegli 20 evrov.

soki2

NASVET: Dobra možnost za iskanje po skoraj vseh modelih je vstop v trgovino z urami SOKI. Tam boste našli neskončne novice in cene ur Soki.

Obstajajo pa tudi trije drugi prodajalci z eno ugledno krono, to pomeni, da ima ta prodajalec odlično oceno kupcev. Govorimo o varnih in zanesljivih trgovinah, tako v kakovosti izdelka, poslu s stranko, roku dostave, pošiljanju itd.

...

  • Trgovina Sanwony
  • Trgovina Landfox
  • Feitong

To ne pomeni, da na AliExpressu ni drugih zanesljivih prodajalcev. Te, ki smo jih omenili, se nam zdijo najboljše, vendar je idealno, da izbirate glede na zaupanje, ki vam ga prenaša zadevni ponudnik. En nasvet vam svetujem: če imate kakršna koli pomembna vprašanja, pišite prodajalcu s klepetom.

Soki ure za ženske

Pred dnevi smo prejeli e-pošto od deklice, ki je vprašala, ali so na AliExpressu ure Soki za ženske, saj ni našla ničesar

...

Resnica je, da referenc ni veliko, našli pa smo nekaj modelov, približno 50 različnih ur. Lahko vam povem, da obstaja nekaj ženskih modelov, ki jih lahko kategoriziramo kot uniseks, vendar ne skrbite, kajti če iščete nekaj bolj finega in bolj glamuroznega, boste morda imeli tudi srečo..

Ta kolekcija, na voljo v petih barvah, na primer stane 5,34 evra.

soki-women

Ampak vidite, kaj sem rekel, ne spregledam klasičnih ur, čeprav sodeč po številu prodaj niso prodali veliko na AliExpressu, zato bi se pred nakupom dobro prepričal v vseh pogledih.

soki-women1

Soki, alternativa Rolex Submariner

Gotovo ste ob neki priložnosti razmišljali o nakupu slavnega Rolex Submarinerja, vendar ste za veliko denarja izgubili proračun. No, za nekatere ljubitelje zbiralcev ur Soki velja za odlično alternativo keramičnemu Rolex Submarinerju, ki stane na tisoče evrov in ki kroži tudi na trgu rabljenih. Če želite izdati kaj podobnega in zelo poceni, menim, da če vam ni mar za znamko, jih preizkusite. Dobra stvar je, da če vam ni všeč, boste preprosto plačali približno 10 evrov v celoti (odvisno od modela, vendar so vsi med 4 in 15).

Vredno je poskusiti. Ste to že storili? Imate uro Soki? Nam lahko pokažete ali nam poveste svoje izkušnje?

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar