Glavni » google » Navodila za nakup poceni mini stolpnih računalnikov v AliExpressu

Navodila za nakup poceni mini stolpnih računalnikov v AliExpressu

AliExpress WW

Ste razmišljali o upokojitvi starega in velikega računalniškega stolpa? Ste se naveličali svojega prenosnika? V tem priročniku bomo razložili, da prodajalci AliExpress ponujajo široko paleto poceni mini osebnih računalnikov in da se jih splača kupiti neposredno s te platforme, saj boste tukaj našli najboljše cene na trgu za te mini računalnike..

V AlixBlogu vam izberemo nekaj ponudb mini namiznih računalnikov, pa tudi druge nasvete za nakup lastnega stolpa za mini PC, ne glede na to, ali imate v mislih mini PC za Windows, mini PC z operacijskim sistemom Linux ali na primer mini računalnik ali druge blagovne znamke. Nekateri izmed najbolj prodajanih so tisti, ki jih vidite spodaj, vse jih lahko najdete v tem iskanju.Najboljše trgovine za nakup mini računalnikov v AliExpressu

Verjamemo, da je teh pet spletnih trgovin najboljše za sledenje vašega mini računalniškega stolpa na AliExpressu:

Bloomberg Mikki: Ta ponudnik ponuja več vrst, odvisno od izbranih funkcij, in vedno z žigom Intel na procesorju. Cene so dostopne, saj najcenejši mini računalnik, ki je na voljo, stane nekaj več kot 90 EUR, najdražji pa okoli 160 EUR. Dostava je brezplačna za Španijo in garancija tega prodajalca je velika. To potrjuje njegova krona, stara več kot 3 leta in več kot 99% pozitivnih ocen.

MeLE Star Technology Ltd - Še ena vodilna trgovina s tremi diamanti in skoraj polno pozitivnih ocen. Ta proizvajalec ponuja pet različnih vrst majhnih stolpnih računalnikov z zelo majhnim cenovnim razponom. Na voljo za Windows 8.1 ali Windows 10, imate možnost, da izdelek izberete praktično po svojih željah. In seveda Intel procesor.

pc_online: in če želite raznolikost, je to vaš prodajalec. Tu je najširša ponudba mini osebnih računalnikov. Naj vas cena ne prestraši, zaradi velike raznolikosti se zneski bolj razlikujejo, vendar morate samo natančneje določiti iskanje in poiskati želeni znesek in lastnosti.

Mini računalnik z operacijskim sistemom Windows, Linux ali Android?

Sledenje trgu, komentarjem uporabnikov in našim izkušnjam je eden izmed dvomov, ki se pojavijo pri nakupu mini računalnika, izbrani operacijski sistem. Windows ali Linux? Stavim na tehnologijo Android? Če govorimo o sistemu Windows, morate najprej vedeti, da boste običajno našli mini računalnike z operacijskim sistemom Windows 8.1 ali Windows 10, zato se boste sami odločili za enega od teh dveh operacijskih sistemov. Lahko celo vidite sistem Windows 7, čeprav bo nekoliko bolj zastarel.

Če imate raje Android, že veste, da svojega mini računalnika ne boste mogli uporabljati tako profesionalno, imate pa na voljo tudi druge možnosti, ki ustrezajo vašim potrebam. In če ste vedno uporabljali Linux, kaj vam bomo povedali o tej brezplačni programski opremi, ki je ne poznate?.

Zakaj so mini računalniki AliExpress tako poceni??

To se lahko pojavi še eno vprašanje in to je, da boste za razliko od drugih platform ali trgovin v AliExpressu našli najboljše cene na trgu, če iščete mini računalnik. Zakaj? Zelo enostavno. Prodajalci AliExpress preskočijo korak srednjega človeka. Proizvajalci ponujajo svoj izdelek neposredno vam in zato imate na voljo mini računalnike ceneje kot v kateri koli konkurenci. Ugotovili smo razlike do 50%, za katere menimo, da jih ne smete zamuditi..

Kako najti zanesljive prodajalce poceni mini računalnikov na AliExpressu

Najprej morate vedeti, da je prodajalcev nešteto. Zato vam svetujemo, da upoštevate te tri prostore, nato pa izboljšate iskanje glede na svoje želje in denar, ki ga želite porabiti, čeprav smo vam že povedali, da med nekaterimi trgovinami ni veliko razlike.

  1. Ugled prodajalca: ni enako najti trgovine z medaljo kot to storiti z diamanti ali kronami. Sledite trgu in preverite, ali prodajalca različni kupci dobro cenijo. To je lahko dober pokazatelj za nakup, čeprav ne pozabite, da obstajajo tudi nedavno prispeli prodajalci, ki še vedno nimajo cenitve, ker ni bilo časa!
  2. Število prodaj: če želite preveriti, ali prodajalcu zaupate, preverite zgodovino prodaje Mini PC. Več transakcij boste imeli, več varnosti nam bo posredovala.
  3. Mnenja in pregledi nekdanjih kupcev ali uporabnikov AliExpressa: Še en način, kako zagotoviti, da je mini PC stolp, ki je vstopil v vaše oči, zanesljiv, ga boste našli v mnenjih in ocenah prejšnjih kupcev. S komentarji potegnite svoje zaključke.

V tem članku smo izbrali pet najboljših trgovin in tudi različne nasvete, po katerih menimo, da je nakup mini računalnika na AliExpressu več kot donosen in varen. Imamo pa odprte pripombe, da nam lahko poveste o svojih prejšnjih izkušnjah ali vprašate, kaj želite ?

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar