Glavni » amazon » Vodnik z najboljšimi brezplačnimi aplikacijami za prenos in namestitev v našem Androidu

Vodnik z najboljšimi brezplačnimi aplikacijami za prenos in namestitev v našem Androidu

AliExpress WW

Android je najbolj razširjen operacijski sistem na svetu, saj je v večini držav, kjer se prodaja več milijonov pametnih telefonov, na voljo več kot 80%, resnica pa je, da je eden od ključev njegovega uspeha ogromno število aplikacije, ki nam jih lahko ponudite. Ravno v tem smislu ne želimo nehati poudarjati vse, kar je povezano z nekaterimi, ki jih obravnavamo najboljše aplikacije za Android, torej tiste, ki iz kakršnega koli razloga ne smejo manjkati.

Kot smo že razpravljali, je jasno, da imamo v trgovini Google Play veliko programov, ki bi lahko bili del tega seznama, vendar je vredno analizirati nekatere, zato vam bomo poskušali ponuditi vse informacije, povezane z njim. Najprej morate vedeti, da je aplikacije med seboj zelo razlikujejo, Zato priporočamo, da vsakemu izmed njih daste priložnost ali vsaj tisti, ki vas najbolj zanimajo..

Kazalo ()

  Vodnik po najboljših brezplačnih aplikacijah za Android

  Ko zamenjamo opremo ali preprosto ustvarimo elektronsko obnovo, ne moremo mimo mobilnih aplikacij, zlasti če gre za Android. Tehnologija napreduje hitreje, kot si predstavljamo, zato ne smemo zamuditi najboljše mobilne aplikacije ki delajo za vsakogar, še posebej zato, ker tako obojim lahko razširimo svoje znanje in se ob njih zabavamo.

  Kamera 360

  Čeprav obstaja vrsta aplikacij, ki so za mnoge lahko osnovne, na primer WhatsApp ali nekatera družbena omrežja, so številne druge lahko zelo koristne in lahko imamo veliko koristi. Če ste eden tistih, ki radi potujejo in si te trenutke shranijo na fotografijah, je Camera 360 idealen. Ta ima poleg tega še vrsto filtrov zelo intuitiven vmesnik kar bo pomagalo ustvariti najboljše fotografske slike.

  Spotify

  Spotify je nedvomno eden najboljših, pa tudi eden najbolj prenesenih danes. Aplikacija je ena najboljših možnosti za poslušanje glasbe in lahko poslušate, kolikor želite in kako želite.

  Memrise

  To je najboljša aplikacija leta in res ne rečemo, ampak tako je bila katalogizirana niti bolj niti manj kot ljudje v Googlu, z vsem, kar to pomeni. In to je, zahvaljujoč Memriseu, lahko uporabniki po vsem svetu naučite se jezikov brezplačno in veliko bolj zabaven kot običajno. Vsebuje informacije in igre o številnih najbolj razširjenih jezikih na svetu in odlično je videti, kako postaja znanje, ki ga pridobivamo, medtem ko ga uporabljamo.

  Delite obrok

  Verjetno Share the Meal je ena tistih aplikacij, ki jih bodo ljubitelji pomoči drugim shranili in namestili na svoje mobilne naprave, in to je, da jo je posebej ustvaril in razvil Svetovni program za hrano, z vsem, kar to pomeni. Mehanika aplikacije je zelo preprosta, saj vključuje uporabnike, ki denar donirajo ustanovam po svoji izbiri, čeprav vsi na splošno skrbijo boj proti lakoti kaj je po vsem svetu.

  Navidezna navidezna resničnost

  Navidezna resničnost je tu, da ostane ena izmed novih tehnologij, ki se je bomo morali navaditi gledati na vseh vrstah mobilnih naprav, zlasti tistih, ki poganjajo Android, in obstaja aplikacija, ki nam želi ponuditi majhen prikaz o tem, kako deluje. Ali bomo zahvaljujoč virtualni navidezni resničnosti našli vrsto izkušnje navidezne resničnosti res zelo zabavno, kar vam bo omogočilo, da veste, kako bodo vsi ti pomočniki v kratkem delovali.

  Urejevalnik fotografij Collage Maker

  Končali smo z aplikacijo za urejanje fotografij in vsi smo že videli, kako so fotografije postale glavni protagonisti večine današnjih družbenih omrežij. Dejansko zahvaljujoč tej aplikaciji imamo ne samo možnost izvedbe vseh vrst modifikacij, ampak tudi, da prek drugih družbenih platform nenehno delimo rezultate, ki jih dosegamo. Na svojem področju je nedvomno ena najboljših alternativ, ki jih imamo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar