Glavni » alibaba-info » Vodnik z nasveti in triki za Minecraft Pocket Edition - popolna vadnica

Vodnik z nasveti in triki za Minecraft Pocket Edition - popolna vadnica

AliExpress WW

Minecraft je bil že priljubljena igra po vsem svetu, vendar je prihod mobilne različice omogočil, da je ta igra še naprej dodajala na tisoče privržencev. Če ste eden izmed njih, vas bo zanimala naša zbirka vara Minecraft Pocket Edition.

Kazalo ()

  Kaj je igra Minecraft in zakaj je tako priljubljena?

  Minecraft je odprta svetovna gradbena video igra izšlo leta 2011. Igralci lahko gradijo stavbe, raziskujejo svoje okolje, zbirajo vire in še več. Obstajajo trije načini igre: način preživetja, kreativni način in ekstremni način.

  Minecraft je bil zelo uspešen pri video konzolah in kako bi lahko bilo drugače, začela se je mobilna različica, Minecraft Pocket Edition. To igro lahko kupite pri Trgovina Google Play za 6,99 €.

  Čeprav bo odvisno od tega, kje ste, se lahko cena dejansko spreminja glede na katero platformo jo kupite in na kateri platformi, saj obstajajo platforme, kjer je morda cenejša

  Zgoraj omenjeno različico Minecraft Pocket Edition je mogoče dobiti tudi na več načinov, čeprav je ta igra za začetnike izjemno težka, saj je njen svet izredno velik in raznolik, bolj ko igraš, več se naučiš in ni druge, kot da igraš in igraš naprej

  Brez dvoma bi vsi želeli pomoč pri prvih korakih v Minecraft Pocket Edition, kjer se je iz igre mogoče naučiti toliko stvari, da je bolje iti z roko v roki z nekom, ki vas uči, veliko youtuberjev dejansko pretakajo to priljubljeno igro in si ogledajo tisoče ogledov na kateri koli platformi

  Goljufije za Minecraft Pocket Edition

  Če ste to igro šele začeli igrati na svojem mobilnem telefonu in ste nekoliko izgubljeni, vas bomo vodili v prvih korakih, da boste lahko začeli odkriti zasvojenost kaj je lahko.

  Posekajte drevesa za materiale

  Ob prvem vstopu v igro bo slika precej mračna. Nimate preveč virov ali orodij za delo. Kar lahko storite, je začeti rezati drevesa z vrtanjem, tako začnete dobivati ​​vire.

  Pridobite Craftings

  Če že imate nekaj materiala in želite začeti graditi, potem pojdite na obdelovalni meni v inventarju. Tu lahko gradite stvari iz zbranih materialov.

  Ustvari komplet orodij

  Za gradnjo boste potrebovali orodja, za pridobitev orodja pa les. S sekiro, krampom in lopato lahko povečate stopnjo dela in lažje pridobite materiale.

  Poznajte razliko med enim ali drugim načinom igre

  V ustvarjalni način lahko kar najbolje izkoristite svojo domišljijo, imate neomejeno količino blokov in elementov in imate celo sposobnost letenja.

  V način preživetja Imate pa druge vrste nalog in tudi pozorni morate biti, da ubijete pošasti, ki se lahko pojavijo.

  Podvojene postavke

  To je eden najboljših trikov za Minecraft Pocket Edition, toda za to morate imeti nameščeno polna različica igre na dveh različnih napravah.

  Postavite predmet, ki ga želite podvojiti, v skrinjo. Od obe napravi prideta v poštev in hkrati izberite element, če boste to storili pravilno, bo izdelek podvojen. Ne skrbite, če se ne pojavi prvič.

  Včasih je skušnjava narediti velik izkop, če pa nimamo virov ali dobrega načrta za izhod, bomo obžalovali. Raje poznajte svoje meje in samo kopajte, kolikor ste zagotovo lahko enostavno prišel ven.

  V Minecraft Pocket Edition lahko naredimo skoraj vse, kar se nam zdi, in to je možnost, ki bi jo morali kar najbolje izkoristiti. Uresničitev stavbe po zraku je lahko odlična alternativa za igro.

  Če vam je Minecraft všeč, vas bo morda zanimala tudi Kogama, nova igra, ki povzroča senzacijo, lahko vidite, kako deluje in njeni triki 

  Ste našli tisto, kar ste iskali? ne pozabite nam pustiti v komentarju vaših izkušenj, pridobljenih z našim člankom in pridite in pozdravite youtube

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar