Glavni » alibaba-info » Kapice Goorin Bros: kako jih najti cenejše na AliExpressu

Kapice Goorin Bros: kako jih najti cenejše na AliExpressu

AliExpress WW

Obstajajo oblačila, ki nenadoma postanejo zelo priljubljena, in kape Goorin Bros so dober primer. Ta znamka že več kot stoletje ustvarja najboljše kape in kape, v ZDA so zelo priljubljeni, v zadnjem letu pa so postali svetovno znani: umetniki, igralci, nogometaši, glasbeniki

...

Najvplivnejše zvezdnice v svetu mode jih že prodajajo. Zaradi tega je bila cena običajne zgornje meje trojna, v naslednjem članku pa vam bomo pokazali, kako najti cenejše cene na Aliexpressu.

Zakaj so te živalske kape znane?

Ko je Cassel Goorin leta 1895 ustanovil svojo blagovno znamko, si ni predstavljal, da bo njegovo majhno podjetje s klobuki s sedežem v Pensilvaniji (ZDA) na koncu prodalo eno najbolj priljubljenih kapic za svojo surfersko estetiko. Njegova blagovna znamka še naprej prodaja visokokakovostne kape in baretke, vendar so njegove kape dobile svetovno slavo in jih že nosijo najvplivnejše zvezdnice: Messi, Enrique Iglesias, Neymar

...

Te unisex kape so poleg tega, da so zelo praktične, po najnovejši modi, ne oklevajte, če želite zaščititi glavo in pokazati, da imate slog, morate dobiti eno od teh kape Goorin Bros.

Poceni kape Goorin Bros v AliExpressu

Čeprav obstajajo različni modeli, so vsi pokrovi Goorin Bros precej podobni, med njimi se spremeni le barva tkanine in žival, ki se pojavi na sprednji obliž, v preostalem pa imajo vse kape naslednje značilnosti:

  • Je baseball kapa z oblazinjeno sprednjo ploščo in mrežico zadaj..
  • So ena velikosti za vse, se prilegajo zahvaljujoč oblikovalni zaponki.
  • Zanje je značilna enobarvnost, včasih so šivi vizirja cik-cak, odvisno od modela.
  • Iz poliestra in bombaža.

Pokrovčki Goorin Bros so zelo modni, zato jih je enostavno najti v fizičnih trgovinah ali na spletu, v AliExpressu pa so cenejši kot kjer koli drugje, na tej povezavi najdete več kot 1.000 različnih modelov. Tu lahko najdete skoraj vse najbolj znane modele Goorin Bros in tudi nove kape Capslab, zlasti najbolj iskane, tiste iz Dragon Ball..

Kapa za živali Goorin Bros

Najbolj iskani so Goorin Bros s svojimi znamenitimi živalskimi zaplatami na sprednji strani. Najbolj iskani so Goorin Bros Lobo ali Goorin Bros Gallo, vendar lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vaši osebnosti ali razpoloženju, saj obstajajo vse vrste živali: medved, jelen, volk

...

Vse jih najdete s klikom tukaj.

Vsaka kapica Goorin Bros je drugačna, ne samo zaradi obliža, ampak tudi zaradi barvne kombinacije: kape lahko najdete v isti barvi, z 2 ali 3 različnimi barvnimi kombinacijami, tudi z maskirnim tiskom. Tudi šiv ima v teh kapicah veliko težo, nekateri modeli spremenijo tipični šiv v šiv za cik-cak, kar mu daje večjo osebnost.

S toliko različnimi možnostmi je najbolje, da vnesete to filtrirano iskanje in preverite, katera vam je najbolj všeč. Ne pozabite, da so uniseks in eno velikosti, zato pri izbiri velikosti ne boste imeli težav, samo izberite svojo najljubšo žival in uživajte v njeni ceni, saj stanejo manj kot 5 evrov.

Pokrovi v slogu Capslab Looney Tunes

Slava kape Goorin Bros je privedla do tega, da so druge znamke po enaki estetiki sprostile baseball kape s sprednjim obližem. Najbolj znani so tisti znamke Capslab, če sledite najnovejšim trendom, vam zagotovo ta kapica z znamenitim Daffy Duck zveni znano, lahko pa jih najdete tudi z obližem Coyote ali Bugs Bunny, če kliknete tukaj.

Pokrovi v slogu Capslab Dragon Ball

A brez dvoma je najbolj znana kapa iz Capslaba ta iz Dragon Ball, ki je med ljubitelji mange in med oboževalci Messija povzročila senzacijo, saj je bila z njo že večkrat videna. Pokažite, da ste ljubitelj serij s kapicami svojih najljubših likov: Goku, Mutenroshi, Son Gohan, Freezer

...

Vse jih najdete na tej povezavi.

So te kape Goorin Bros originalne??

Eno ključnih vprašanj je, ali so te kape originalne. Večina je navdihov, ki sledijo enaki estetiki in slogu, vendar na vizirju, ki ga najdemo na originalih, ne vključuje znamke Goorin Bros. Zato stanejo petino originalov, čeprav obstajajo nekateri prodajalci, ki prodajajo kape Goorin Bros z blagovno znamko na vizirju, vendar jih lahko najdete tukaj.

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje teh pokrovčkov v AliExpressu zelo preprosto, kape Goorin Bros se vam zdijo zelo poceni in z garancijo, da vam zalog ne bo zmanjkalo. Če pa prvič slišite za blagovno znamko, boste morda dvomili o delovanju te kitajske platforme za spletno prodajo.

Zato imamo v AlixBlogu poleg analiziranja najboljših blagovnih znamk in izdelkov, ki jih je vredno kupiti na AliExpressu, razdelek z vajami, v katerih razložimo, kako deluje, kakšni so načini plačila, najboljši načini pošiljanja, kako pridobiti kupone in popusti

...

Če ne veste, kje začeti, si oglejte naš dokončni vodnik po AliExpressu, razložili smo vam vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupom..

In ti? Kaj menite o teh kapicah Goorin Bros iz AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar