Glavni » amazon » Google Drive vs Dropbox Kateri je najboljši pomnilnik v oblaku? - Funkcije in razlike

Google Drive vs Dropbox Kateri je najboljši pomnilnik v oblaku? - Funkcije in razlike

AliExpress WW

V zadnjem času smo opazili ogromno rast programov in aplikacij za shranjevanje v oblaku, ki nam omogočajo ogromno prostora, ki ga ne bi smeli zasedati na naših računalnikih ali mobilnih telefonih. Čeprav imamo v tem segmentu ogromno virov ali orodij, bomo analizirali dve najpomembnejši, posebej v primerih Google Drive Dropbox in kateri je najboljši oblak.

Kazalo ()

  Google Drive vs Dropbox, zadnja bitka

  Najprej bomo morali namestiti Dropbox, da bomo lahko uporabljali njegove funkcije. Rešitve shranjevanje v oblaku je danes zelo priljubljeno, Ponujajo nam možnost shranjevanja naših fotografij, video posnetkov, glasbe in vseh vrst datotek, ne da bi pri tem zavzeli prostor na mobilnem telefonu ali računalniku, z ogromno prednostjo, da do njih lahko dostopamo tudi od koder koli.

  Z 400 milijoni aktivnih uporabnikov po vsem planetu se bomo osredotočili na elemente, ki združujejo, in kaj razlikujeta Google Drive in Dropbox.

  Enostaven za uporabo

  Prva stvar, ki jo je treba upoštevati v tem primeru To je povezano z Dropboxom, ki ima posebej izdelane mape V vsakem odsekih našega mobilnega ali računalnika je najprej, da tja pošljemo vse svoje datoteke. Ena od prednosti tega sistema je, da imamo vse datoteke lahko poslane v mapo in bodo hitro posodobljene v spletnem računu. Če gre za datoteko, ki je preveč pomembna, lahko traja dolgo.

  Pri Googlu Drive je najprej treba odpreti njegovo glavno spletno mesto. Vidimo, da nam ta platforma ponuja možnost nalaganja vsebine prek brskalnika in pošiljanje na nekakšen osrednji strežnik, na katerega lahko dostopamo kadar koli želimo. V preostalem ne smemo pozabiti, da čeprav je na voljo veliko gumbov, niso preveč intuitivni, čeprav je mape resnično enostavno deliti z desnim klikom.

  Hitrost nalaganja

  Potem moramo hkrati povedati, da vemo, da je pri nalaganju datotek ali vsebin v oblak hitrost zelo pomembna in ko govorimo o Dropboxu, lahko rečemo, da datoteka velikosti 40 MB traja približno tri minute zamuda. Ko želimo prenesti datoteke, je medtem postopek opravljen veliko hitreje.

  Če se postavimo v primeru Google Drive, moramo poudariti, da se postopek izvaja na povsem drugačen način, tako da na koncu postopek nalaganja datotek je nekoliko počasnejši. Vendar imamo enake prednosti pri hitrosti prenosa datotek iz oblaka, čeprav na tem področju med njima ni prevelike razlike..

  Cena naročnine

  In za konec, in kar ni malo, imamo ceno. V primeru Dropboxa moramo reči, da je osnovni načrt 2 GB prostega prostora. Lahko se odločimo, da bomo brezplačno povečali prostor v Dropboxu, čeprav potem najdemo alternativne možnosti, kot je Načrt Dropbox Pro za 9,99 USD na mesec ali 119,88 USD na leto, pridobite do 1 TB prostora za shranjevanje, zato zagotovo ne boste več imeli težav s shranjevanjem vsebine.

  Če želite namestiti Google Drive, morate vedeti, da ima osnovni načrt 15 GB notranjega pomnilnika Načrt 100 GB stane 1,99 USD na mesec. Po drugi strani pa morate, če želite dobiti 1 TB notranjega pomnilnika, plačati končni znesek 9,99 USD na mesec..

  Funkcije Google Drive in Dropbox

  • Omogoča nam enostavnost shranjevanja datotek v oblaku. To nam daje prednost predvsem pri varnem shranjevanju, ne glede na to, da se informacije lahko izgubijo..
  • Mi lahko delite datoteke ali sodelujte. To je bistvena lastnost delovnih skupin, kjer lahko istočasno pregledajo dokument in praktično spremenijo ali popravijo vsebino..
  • Združljivi so z dokumenti za avtomatizacijo pisarn.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar