Glavni » google » Galaxy Buds +, Samsung predstavlja svoje nove brezžične slušalke

Galaxy Buds +, Samsung predstavlja svoje nove brezžične slušalke

AliExpress WW

Kot na začetku leta tudi velika podjetja v tehnološkem sektorju s svojimi novimi izdelki osvajajo vsak od razpoložljivih trgov, južnokorejski Samsung pa kot eden najpomembnejših v tem sektorju ni hotel biti manj.

Predstavitev je govorila o mobilnih telefonih in treh novih modelih Galaxy S20. Danes pa smo tu, da razpravljamo o drugem izdelku, ki je bil predstavljen na tem dogodku, o brezžičnih slušalkah Galaxy Buds.+.

Trg, ki ima v zadnjem času vse več konkurence in na katerem že zdaj vidimo različne proizvodne razpone tako glede cene kot zmogljivosti. V tem članku bomo analizirali vse lastnosti Galaxy Buds +, videli bomo njihove prednosti in slabosti ter v kateri tržni segment jih lahko umestimo.

Samsung Galaxy Buds+

Z izjemno zasnovo in daleč od tistega, kar smo vajeni videti pri drugih modelih drugih znamk, so te resnične brezžične slušalke naravni razvoj prvih Samsung Buds, ki ohranjajo enako estetiko, vendar z opaznimi tehničnimi razlikami.

Vsaka slušalka je enake velikosti z dimenzijami 17,5 x 19,2 x 22,5 milimetra. S težo 6,3 grama vidimo, da so novi Galaxy Buds pridobili težo v primerjavi s svojo prejšnjo različico, saj je tehtal 5,6 grama, lahka, a ne najlažja v trenutni panorami.

Ta majhna teža v kombinaciji s krožno obliko omogoča enostavno namestitev v uho zaradi svoje ergonomije in sistema zamenljivih blazinic za ušesa. Ta tehnologija je zelo priporočljiva za vse tiste, ki vedno čutijo, da lahko slušalke odpadejo, če jih držite v notranjem delu ušesa, bo oprijem zelo dober in odličen za vse vrste dejavnosti.

Tovorni zaboj je ovalne oblike z dimenzijami 38,8 x 70 x 26,5 milimetrov in težo 39,6 grama. Majhne so, da olajšajo prevoz in ne opazijo, da so žepi ali torbe zelo polni.

Našli jih bomo v treh različnih barvah, črni, beli in modri. Nekaj, kar ne bo pomembno za vse, a cenjeno je, da južnokorejsko podjetje misli na tiste, ki cenijo tudi estetiko in prilagoditev izdelkov.

Zunaj enako, znotraj pa drugačen zvok

Čeprav smo rekli, da so bili Galaxy Buds + v estetskem smislu skoraj enaki prvi različici, imajo številne razlike, zlasti v njihovem zvočnem delu (saj smo zaradi nekaterih opazili, da se je njihova teža povečala).

Vsaka slušalka vključuje dva zunanja mikrofona, notranji mikrofon in dva zvočnika. S patentirano kakovostjo zvoka, kot je "zvok AKG", nas podjetje opominja, da je ta tehnologija idealna za poslušanje glasbe, videoposnetkov, podcastov ali celo zvočnih knjig..

Vsak zvočnik je drugačen in eden od njih bo odgovoren za reprodukcijo visokih tonov, drugi pa bo delal nizke tone. Te majhne podrobnosti so tisto, zaradi česar so te slušalke višje, saj ponujajo zelo dobro akustično izkušnjo..

Trije prilagodljivi mikrofoni, ki jih vsebujejo, nam bodo ponudili dve zelo praktični možnosti. Prvi je, da bodo izboljšali naše izkušnje pri telefonskih klicih, tako da bodo lahko govorili, ne da bi morali vpiti..

Druga možnost, ki jo vključuje, je, da lahko nadzoruje, koliko zunanjega hrupa doseže do nas, saj njena dva zunanja mikrofona skupaj z notranjim mikrofonom blokirata zvoke okoli vas, ko sprejemate klic. S tem ne moremo reči, da gre za preklic zvoka kot pri drugih modelih, vendar bo to zelo izboljšalo našo izkušnjo..

Velika avtonomija s hitrim polnjenjem

Poleg zvoka je drugi temeljni steber brezžičnih slušalk njihova avtonomija uporabe. In tu Galaxy Buds izstopajo predvsem med svojimi konkurenti.

Z baterijo 85 mAh v vsaki od njih in še 270 mAh znotraj škatle imajo te slušalke praktično uporabo 11 ur in 22 ur, če imamo polnjenje škatle. Spektakularne številke, ki štejejo, da tekmeci nikoli ne dosežejo največ 5 ur uporabe.

Poleg tega odličnega trajanja ima škatla sistem hitrega polnjenja za nujne primere, v katerem nam lahko omogoči uro polnjenja, tako da jih v njem za 3 minute, super koristno funkcijo, če jih nujno potrebujemo in nam zmanjka baterije. Samsung v specifikacijah za uporabo navaja, da imamo lahko avtonomijo 3 ure, če je škatla povezana s kablom z 10-minutnim polnjenjem..

Če želite vedeti, kakšno obremenitev ima vsaka komponenta, jih lahko spremljamo s pametnega telefona, da izčrpno spremljamo in se izognemo odklopu.

Polnjenje akumulatorja poteka prek škatle na dva načina. Ena je z vrati USB-C za neposredno povezavo z napajanjem, druga pa z bazo Qi za brezžično polnjenje.

Preproste, a praktične kretnje

Za nadzor različnih funkcij mobilnega telefona s slušalkami lahko naredimo različne geste ali z glasovnimi ukazi zahtevamo, da pomočnik naredi, kar mu naročimo. Geste nam dajejo štiri možnosti uporabe.

Z enim dotikom zaustavite ali aktivirate. Dva dotika, da preskočite skladbo, odgovorite ali končate klic. Trije dotiki, da se premaknete na prejšnjo skladbo ali znova zaženete trenutno skladbo, in kot četrto možnost lahko pritisnete in držite, da konfigurirate določeno funkcijo, ki jo redno uporabljamo in je ni v ostalih treh potezah. To lahko konfiguriramo iz pametnega telefona.

Datum izdaje in cene

Po predstavitvi je postalo uradno, da bo datum lansiranja naslednji marec 6. marca, na voljo pa bodo po ceni 179 EUR. Številke, ki jo uvrščajo v isti cenovni razred kot Apple AirPods 2.

S Samsung Galaxy Buds + imamo še enega konkurenta za prihodnji spor, ki bo kralj brezžičnih slušalk brez aktivnega odpravljanja hrupa na trgu. V kratkem bomo videli, kako jih javnost sprejema.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar