Glavni » alibaba-info » Kostna prevodna očala: kaj so in kako jih zelo poceni kupiti na AliExpressu

Kostna prevodna očala: kaj so in kako jih zelo poceni kupiti na AliExpressu

AliExpress WW

Obstaja nekaj novih sončnih očal, ki so postala modna. To so sončna očala, ki omogočajo poslušanje glasbe brez slušalk, zahvaljujoč tehnologiji kostne prevodnosti. Odlične so za sprehod po mestu, ne da bi se izolirali od tega, kar nas obkroža, saj smo lahko pozorni na možna tveganja in zunanje dražljaje. Zaradi videza blagovnih znamk, kot sta Luppo ali Mystic Volt, se prodajajo kot zelo drag ekskluziven izdelek, vendar smo na AliExpressu našli zelo poceni alternative. V nadaljevanju preberite, kateri so najboljši.

Kako najti sončna očala za prevodnost kosti na AliExpressu

Ta sončna očala vam omogočajo, da sprejemate klice ali poslušate glasbo brez slušalk, zahvaljujoč kostni prevodnosti: njihovi templji prenašajo zvok na slušni živec in jim uspejo prenašati zvok. So zelo praktični za športnike, vendar so tudi praktični vsak dan.

Skoraj vsi imajo zelo podobne lastnosti: običajno so zaščitna sončna očala UV400 z bluetooth povezavo, vodoodporna in v klasičnem slogu zelo podobna Raybanovemu "wayfarerju". V AliExpressu jih je enostavno najti s klikom tukaj, spodaj vam razlagamo naših 5 priljubljenih.

Sončna očala z zeleno kostno prevodnostjo

Najbolj prodajana kostna prevodna očala so tista podjetja Bgreen, ki prodajo skoraj tisoč. Najboljše je, da imajo veliko različnih barv z do 9 različnimi kombinacijami, tudi s polariziranimi barvnimi lečami, imajo pa tudi zelo ugodno ceno: manj kot 40 evrov, kot lahko vidite na tej povezavi. Z njimi lahko upravljate s pomočjo zatiča, zahvaljujoč priloženemu mikrofonu pa lahko uporabljate tudi Siri ali Google. Njegova baterija 500 mAh omogoča avtonomijo do 8 ur predvajanja glasbe in 120 ur v stanju pripravljenosti.

Lahka kostna prevodna sončna očala

Če pa želite bolj elegantna očala, so nam bili všeč ti pol okvirji, ki so na voljo v 3 različnih barvah. Za razliko od prejšnjih ima njegova baterija le 90 mAh, vendar z enournim polnjenjem doseže približno 4 ure predvajanja. So vodoodporni z oceno IP64. Vključujejo mikrofon, vendar nimajo nobenega gumba za upravljanje, vgrajenega v nožice, tako da so tanjši. Najdete jih s klikom tukaj.

G2 kostna prevodna sončna očala

Sončna očala, ki vam jih prikazujemo spodaj, so posodobitev prvega modela z izboljšanimi funkcijami. V tem primeru najdemo sončna očala z veliko bolj stabilno in hitrejšo povezavo bluetooth 5.0, lahko pa jih seznanimo tudi prek NFC. Združljiv je z glasovnimi pomočniki Googla, Sirija ali Xiaomija.

Najbolj nam je všeč, da so narejeni iz odpornega in lahkega materiala (tehtajo le 42 gramov), kar je idealno za uporabo v vseh okoliščinah, saj so leče polarizirane in odporne na vodo z nivojem IP55. Zahvaljujoč magnetnemu naboju jim bomo preprečili poškodbe, tudi če jih uporabljamo med vadbo. Najdete jih na tej povezavi.

Ženska sončna očala s kostno prevodnostjo

Čeprav so ta očala uniseks, res niso zelo ženstvena. Zato so očala, ki vam jih pokažemo spodaj, dobra izbira, če želite bolj okrogla in lepa očala, imajo pa tudi čudovite lastnosti. Imajo čip 3034 HD, ki omogoča hiter odziv, ponuja pa tudi impresivno kakovost zvoka, saj podpira APT-X HD.

Njegova kakovost izdelave je zelo dobra, leče so UV400, plastika okvirjev pa TR90, zaradi česar so izjemno odporne na udarce, praske in visoke temperature, saj so zelo lahke. Združljiv je z Bluetooth 5.0, njegova baterija z zmogljivostjo 120 mAh pa vam omogoča do 4 ure uporabe in 200 ur pripravljenosti. Najdete jih s klikom tukaj.

Poceni sončna očala za prevodnost kosti

Na koncu vam pokažemo tudi najcenejšo možnost, zahvaljujoč dejstvu, da je njen proizvodni material preprostejši in lahko predvajanje glasbe nadzirate samo prek mobilnega telefona. Vseeno ima vse, kar potrebujete za predvajanje glasbe s kostno prevodnostjo, in ima zelo dobre povratne informacije. Njegova baterija z zmogljivostjo 200 mAh omogoča predvajanje glasbe med 3 in 4 urami, zaradi stopnje vodoodpornosti IP7 pa so idealna očala za vadbo športa. Z mobilnim telefonom se povežejo prek povezave Bluetooth 5.0. Najboljša od vsega je njegova cena, saj jih na tej povezavi najdete v 5 različnih barvah za manj kot 30 evrov.

Najboljši nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, v AliExpressu lahko najdete to vrsto sončnih očal po zelo ugodni ceni. Če jih želite najti vse, ne pozabite, da boste s klikom tukaj dostopali do filtriranega iskanja z najbolje prodajanimi kostnimi prevodnimi očali na spletu. Pomembno je, da si dobro ogledate opis, značilnosti in komentarje drugih kupcev, da boste jasni glede tega, kaj kupujemo.

Če imate več vprašanj o varnem nakupu in prihranku denarja za nakup, vam priporočamo, da si ogledate naš razdelek z vadnicami, kjer razložimo najboljše nasvete in trike: kako plačati, kakšno vrsto pošiljanja izbrati, kako pridobiti kupone , na kaj morate biti pozorni, če želite vedeti, ali je prodajalec zanesljiv

...

Če ne veste, kje začeti, imate v našem dokončnem vodniku po AliExpressu povzetek vsega, kar morate vedeti, da začnete nakupovati na tej slavni spletni prodajni platformi..

In ti? Kaj menite o teh kostnih prevodnih očalih AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar